2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlar.
Hasta kuzulara da annelere de geçmiş olsun.
Biz de hastayiz malesef
Burun akıntısı hapsuruk.
Gece surupsuz yatmıyor milyon kere kalkıyor.

Bir de malesef poposu çok,çok kotu oldu.
Aynen yanık gibi pişik.
Kasimaktan kanatiyor artık.
Bezden oldu.
Reklamlarda gormussunuzdur molfiks kendini yeniledi.
Şeritli şeritli yeni versiyonu çıktı.
Anlamıyorum aynı marka bez nasıl böyle pişik yapar :sinirli:
Doktor iki krem verdi on beş gün kullanicaz bakalım.
Ayrıca bezi de değiştirdik..

canım çok geçmiş olsun ya benim kızımda sık pişik oluyor ne yazık ki :( ben kantoron yağıyla başedebildim yoksa inan hiç bir ilaç bu kadar kısa sürede etki etmiyor. inşallah hemen toparlar annesi ya

M Mavisu27 geçmiş olsun canım.kış geldi hastalıklar başladı.iki gündür akşamları çalıştırdım kombiyi.evler serinledi.
Sağol canım.
Ya yatarken sıcak oluyor gece soğuyor burası da.
Üstünü de hep açıyor. Burun hep akıyor veya tıkalı bilemedim yaz daha mı iyiydi :/
canım çok geçmiş olsun ya benim kızımda sık pişik oluyor ne yazık ki :KK43: ben kantoron yağıyla başedebildim yoksa inan hiç bir ilaç bu kadar kısa sürede etki etmiyor. inşallah hemen toparlar annesi ya
Teşekkür ederim canım.
O kadar ishal oldu böyle olmamıştı
Molfiksten nefret ettim resmen.
15 gün kullan mantar tedavisi uzun sürer dedi doktor.
Hakiki kantoron bulamıyoruz diğerlerine de guvenemedim ya daha kotu olursa diye :///

Poposu iyilessin diye bez baglamim dedim halıları falan tekrar kaldırdım.
Etraftan kaka topladım :skandal:
Tövbe yarebbim..
Bir saat içinde dört kez cis yaptı
Komple kıyafet degistik.
Annecim cisin gelince bana şöyle tuvalete gidelim diyorum ama nerdeee :KK53:
Ya bu bezi biraktiran arkadaşlar nasıl yaptiniz yahu...

Amacım poposu iyilessin
Ama bu da bonus olur mu diye ümit etmiyor değilim :confused:

Sağol canım.
Ya yatarken sıcak oluyor gece soğuyor burası da.
Üstünü de hep açıyor. Burun hep akıyor veya tıkalı bilemedim yaz daha mı iyiydi :/

Teşekkür ederim canım.
O kadar ishal oldu böyle olmamıştı
Molfiksten nefret ettim resmen.
15 gün kullan mantar tedavisi uzun sürer dedi doktor.
Hakiki kantoron bulamıyoruz diğerlerine de guvenemedim ya daha kotu olursa diye :///
Yaz daha iyiydi canım deniz..kum..güneş..:cool::süslü:

Tövbe yarebbim..
Komple kıyafet degistik.

Amacım poposu iyilessin

Canim gecmis olsun firsat bu firsat dene bakalim hazirsa beelki 1 2 gune ilerleme olur tuvalet konusunda.
Ama bolca gezsin iste bezsiz ,bezle ne aciyodur o pişik.
Sen onun soylemesini bekleme sık sık sor cisin varmi diye,sık sık gotur tuvalete veya lazimligi getir.
Onlarin aklina pek gelmiyor oyuna daliveriyolar.
Bu arada hametan diye bi krem var,oda iyi geliyor normalde ozellikle yaniklara cok iyi, pisik icinde kullaniliyor yaziyordu

Slm kizlar nasilsiniz? Dun lisaya kinetik kum aldim, baya oynadi evde, havalar sogudu, parkada cikamiyoz,bide yazi tahtasi aldim. Kisa hazirlik :)
Kinetik kum zararli degil mi cnm agzina falan koymasin bi de.. yazi tahtasi ben de dusunuyorum aslinda marketlere de gelmisti ihmal ettim almadim. Ne boyut aldin 50x70 mi?

Tövbe yarebbim..
Komple kıyafet degistik.

Amacım poposu iyilessin
Gecmis olsun cnm. Ayni marka bezin sorun yapmasi cok ilginc. Hava almiyo demekki ya da cok yapisti popise. Fito kremle travogen iyi geliyo pisige 2 gunde geciyo 15gun cok uzun demis dr.
Tuvalet egitimi icin de sen surekli sormalisin o suan bilmez. Halilari topladin da havalar sogudu iyice hastalanmasin bi de..

Merhaba kızlar. Kızımı Dr götürdüm perşembe günü kültür istedi pazartesi çıkacak sonuçlar. Boğazı hafif kızarık dedi ve 3 günlük bi antibiyotik yazdı kullandık bitti hapşuuruk öksürük devam ediyor.
Yarın sonuçlar için gidicem bingildak içinde ayrı tahliller isticem hastalığı atlatsin dedi. 2 ay önce de bakilmisti herseyi normal çıkmıştı.
Yaa bu arada adetim 3 gün gecikti fenalardayimm:deli:

Kinetik kum zararli degil mi cnm agzina falan koymasin bi de.. yazi tahtasi ben de dusunuyorum aslinda marketlere de gelmisti ihmal ettim almadim. Ne boyut aldin 50x70 mi?
Ne zararli degilki, oyun hamuru gibi dusun cok oyaliyo komsum da gitti aldi hemen, yazi tahtasi cift tarafli kara tahta ve beyaz tahta (keceli kalem, kullanilan) 42_43cm kucuk masaya her yere konulabilenden. :)

Merhaba kızlar. Kızımı Dr götürdüm perşembe günü kültür istedi pazartesi çıkacak sonuçlar. Boğazı hafif kızarık dedi ve 3 günlük bi antibiyotik yazdı kullandık bitti hapşuuruk öksürük devam ediyor.
Yarın sonuçlar için gidicem bingildak içinde ayrı tahliller isticem hastalığı atlatsin dedi. 2 ay önce de bakilmisti herseyi normal çıkmıştı.
Yaa bu arada adetim 3 gün gecikti fenalardayimm:deli:
Hayırlısı olsun canım.yaz buraya öğrenince

Selam kizlar
Bu sabah 38 atesle uyandi defne bi hst.lik yok. Disten midir acaba ya bilemedim?

kızlar merhaba, herkese iyi haftalar olsun. Size birşey danışacağım bebeklerinize sirke ve zencefil kullanıyor musunuz? mira zaten yeni ayaklandı bide grip vs olsun istemiyorum. ıhlamuruna zencefil fln koysam mı?

kızlar merhaba, herkese iyi haftalar olsun. Size birşey danışacağım bebeklerinize sirke ve zencefil kullanıyor musunuz? mira zaten yeni ayaklandı bide grip vs olsun istemiyorum. ıhlamuruna zencefil fln koysam mı?
Gunaydin canim..
Ben ceyrek cay kasigi kadar atiyorum zencefil ihlamuruna

Back
X