2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar
Bu çocuklar nolucak böyle bilmiyorum hastalıkları problemleri aynı hemen hemen ..benim oğlum da güzel güzel anne baba derken son 1aydir bana annek babayada babadi diyor tam yazdığım gibi inanın..:işsiz:bi değişik takı getiriyor kelimelerin sonuna ..her defasında uyarıyordum ama saldim artik napiyim

Slm kızlar
Bu çocuklar nolucak böyle bilmiyorum hastalıkları problemleri aynı hemen hemen ..benim oğlum da güzel güzel anne baba derken son 1aydir bana annek babayada babadi diyor tam yazdığım gibi inanın..:işsiz:bi değişik takı getiriyor kelimelerin sonuna ..her defasında uyarıyordum ama saldim artik napiyim

Canim uyarma,uyardikca sanki beceremiyorum konusmasi hissi olusuyor.
Ozellikle dikkat ettim uyarildigi zaman daha cok uzatiyordu kelimeleri,uyarmayip uzerinde durmayinca daha rahat konusuyor uzatiyor yine ama o kadar degil cok fark var yani

Slm kızlar
Canim uyarma.
O anne babayi bilmediginden degil yaptigi.
Kelimeleri ve nesneleri ogrendikce taki eki gibi deneme yanilma yapiyorlar.
Hoslarina gidiyor birseyler demek.
Mesela istemedigimiz birseyde surekli hayir hayir dedigimizde bizlerle nasil inatlasiyorlar. Inadina yapiyorlar. Onlara cazip geliyor.
Bana tepki veriyorlar demek ki bunda birsey var dusuncesi olusuyor cocuklarda.
Hatta sirf anne baba tepki gostersin diye yapan cocuklar var boyle seyleri.

Bizimki de bu aralar aiiyy kelimesine takti mesela :D ne soyle aiiyy geliyor sonunda.
Ya da anne babayi birakip esimle bana adimizla hitap ediyor kendince ..

Doktor bana dün özellikle söyledi ıhlamur zencefil bal tüketin diye. Zencefil hiç vermemiştim ama bende baslicam inş.

Cnm iburamin i ne kadar veriyosun bana sabah akşam 1 çay kaşığı ver dedi.
10 gündür hasta kızım ilerlemiyor cok şükür ama tamamen iyilesemedi de.
Adetm 4 gün gecikmeli oldu valla baya strese gitmiştim Allah im hayırlı zamanda versin şuanda çok zor olurdu benim icin:)

içimi rahatlattın canım. dün aldım ama vermemiştim taze zencefil. vereyim güzelce.

kızlar 2 gündür 1 çay kaşığı elma sirkesini 1 çay kaşığı balla karıştırıp veriyorum. sesi çatallı küçük cadının ama inşallah ilerlemeden şifa olur

Slm kızlar

canım düzeltmemek gerekiyormuş. bizler doğru olanı söyleyecekmişiz ama onunkini düzeltmeyecekmişiz. aman işte sen uyguluyorsun ama etrafta bebek gibi konuşan o kadar çok ki. mesela benim kızım babannesine babiyye diyor aman o kadar hoşuna gidiyorki halasının fln babiyyene ver babiyyen öpsün fln diyor. oysa normal dese şimdiye düzeltirdi ama kime ne kadar laf anlatıcan insan yoruluyor

içimi rahatlattın canım. dün aldım ama vermemiştim taze zencefil. vereyim güzelce.

kızlar 2 gündür 1 çay kaşığı elma sirkesini 1 çay kaşığı balla karıştırıp veriyorum. sesi çatallı küçük cadının ama inşallah ilerlemeden şifa olur
Sifa olsun insallah melegime

• Beğen
Reactions: GCA
Doktor bana dün özellikle söyledi ıhlamur zencefil bal tüketin diye. Zencefil hiç vermemiştim ama bende baslicam inş.

Cnm iburamin i ne kadar veriyosun bana sabah akşam 1 çay kaşığı ver dedi.
10 gündür hasta kızım ilerlemiyor cok şükür ama tamamen iyilesemedi de.
Adetm 4 gün gecikmeli oldu valla baya strese gitmiştim Allah im hayırlı zamanda versin şuanda çok zor olurdu benim icin:)
Gunde 3kez 1 tatli kasigi. Kiloya bagli sanirim ama olcekler

Canim uyarma.
Mesela istemedigimiz birseyde surekli hayir hayir dedigimizde bizlerle nasil inatlasiyorlar. Inadina yapiyorlar. Onlara cazip geliyor.

Bizimki de bu aralar aiiyy kelimesine takti mesela :KK70: ne soyle aiiyy geliyor sonunda.
Defne de ayni isimlerimizle cagiriyo artik bizi. Ben de ustunde durmuyorum. Etraf kesfinde sonra kelime kesfine cikiyolar artik.

Kizlar endoskopi yaptiran varmi aranizda.
Yarin kontrole gidicem ,yapilacak buyuk ihtimalle. Hastanede kalmam gerekebilirmis 4,5 aksam ne yaparim ne ederim hic aklim almiyor

Canim uyarma.

Bizimki de bu aralar aiiyy kelimesine takti mesela :KK70: ne soyle aiiyy geliyor sonunda.
Ertuğrul da komşunun oğlundan amanha yı öğrenmiş kendi kendini uyarıyo amanhaaa die çok gülüyorum

Ertuğrul da komşunun oğlundan amanha yı öğrenmiş kendi kendini uyarıyo amanhaaa die çok gülüyorum
:KK70::KK70:
Kuzum benim ya.
Itiraf ediyorum ki bu sene anneligimden cok keyif almaya basladim. Dillendikten sonra cok keyifli oldu hersey:KK37:
Bugun evdeydim.
Annem aradi oglen goruntulu.. 3dakika oldu olmadi.. Anneme el sallayip, hoscakal biz oyun oynucaz kapat dedi:KK70:
Elimde su siralar telefonu gormesin kapat kapat diye bagiriyor.:confused:

:KK70::KK70:
Kuzum benim ya.
Itiraf ediyorum ki bu sene anneligimden cok keyif almaya basladim. Dillendikten sonra cok keyifli oldu hersey:KK37:
Bugun evdeydim.
Annem aradi oglen goruntulu.. 3dakika oldu olmadi.. Anneme el sallayip, hoscakal biz oyun oynucaz kapat dedi:KK70:
Elimde su siralar telefonu gormesin kapat kapat diye bagiriyor.:confused:
Kesinlikle sana katılıyorum geçen sene intiharın eşiğindeydim:KK70::KK70:
kerem kapat diomuş yine Ertuğrul elimden alıp kukuli aç die başlıyo :KK35:

Hemde ne şeker çok tatlı oldular..
Bizimkide balkondon dışarıda oynayan çocuklara bebelerrrrr diye bağrıyo :halay: ahhhh annem bi bıraksa sizinle oynıyacam der gibi..
:KK70::KK70::KK70: koptum ..
Cok buyuduler ya zibidiler.
Gecenlerde karsi komsum 1 yasindaki kizini birakti 10 dakikaligina. Bizimkide boyama yapiyordu. Kizi odaya sokmadi:KK64: bebek gitsin ben boyucam diye:KK75:

Back
X