2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Oyy maşallah canım allah yardımcın olsun
Keşke zorda olsa kızını bari doğumdan önce sütten kesseydin canım senin için çok yıpratıcı olmuyor mu
Gerçi denemişsindir tabiki
Kıskançlıktan bende korkuyorum ama olcak illaki
Allah kolaylık versin
Çok denedim canım, bir de kızım emzik falan hiç almadı hep memede uyudu o yüzden memesiz uyku da huzur da olmadı bizde, dönem dönem epey denedim ama isrikrarlı olup çok uğraşamadım malum hamilelikte sabır da uykusuz ağlatmalı gecelere tahammül ve enerji de çok olmuyor. Doğumgünü geçsin, yeni bebek sendromuna da alışsın sonra bıraktıracağım inşallah. Sana da kolay ve keyifli bir hamilelik diliyorum.

Selamlar güzel anneler,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Oğlum 1 haftalık oldu bugün çok şükür. İlk doğumum spinal sezaryen olmuştu bu da aynısından oldu ve daha kolay geçti ve de sonrasında daha acısız. Ben tektim , şimdi de tekim, sanırım Allah acıdı halime de tüm operasyon ve sonrası çok yolunda ve kolay gitti çok şükür.

Ben hala kızımı emziriyorum o yüzden ameliyattan çıkınca bile aynı gece iki çocuğumu aynı anda sedyeden bozma yatakta emzirdim.

Tahmin ettiğim ufak kıskançlıklar oldu; emzik asla emmemiş kızımın bebeğin ağzından emziği çekip emmesi , bebeğin altını açarken yanına yatıp "men pırt, men pırt" ( ben pırt(kaka) yaptım) diye bezini çıkartıp bacaklarını ağzıma dikmesi ve her bebeği emzirmemde gelip diğer memeden emmesi gibi şeyler yaşadım hala da yaşıyorum. Canları sağolsun bunlar tatlı telaşlar, yorgunluklar...

Bizden haberler şimdilik böyle, hepimize selamlar , sevgiler.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşaallah .

Çok denedim canım, bir de kızım emzik falan hiç almadı hep memede uyudu o yüzden memesiz uyku da huzur da olmadı bizde, dönem dönem epey denedim ama isrikrarlı olup çok uğraşamadım malum hamilelikte sabır da uykusuz ağlatmalı gecelere tahammül ve enerji de çok olmuyor. Doğumgünü geçsin, yeni bebek sendromuna da alışsın sonra bıraktıracağım inşallah. Sana da kolay ve keyifli bir hamilelik diliyorum.
Teşekkür ederim
Evet çokkk haklısın zaten çocuk yorarken birde hormonların etkisiyle sinir tavan yapıyor sabır kalmıyor insanda ve oluruna bırakıyorsun
Neyse bi şekilde inşallah düzene girecekler elbet sende kendini toparla allah kolaylığını verir

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar sahi sormayı unuttum adını ne koydunuz paşanın
Benim de kızım olacak inşallah
Bir kız bir oğlan :KK66:

Göktürk koyduk, kaymakam gibi bir suratı var. Görünce "ver dedem elini öpeyim" diyorsun, Ondan ağır dede ismi verdik. Kızımınki Masal.
Hepsi isimleriyle yaşasın inşallah güzel bir ömür.

Kızlar çok kötüyüm
Bugün kahvaltı hazırlarken cam tabak nasıl olduysa kirildi sol elimin orta parmağı çok derin bi şekilde yarıldı. .aynı anda diğer parçası ayagima düşerek kesildi..aniden heryerim kan oldu ..öyle çok kanadıki bi anda napicami şaşırdım adım attıkça halilarim kan oldu elimden zaten firkiriyor o an..oglum deseniz yavrum oda ağlamaya başladı korktu tabi..hemen buz torbasi bastım. .telefona sarıldım eşim geldi acilde ayağima parmağıma dikiş atildi..çok kötüydü kızlar Rabbim sağlık versin gerisi boş . .

Çok geçmiş olsun canım ya :(

Göktürk koyduk, kaymakam gibi bir suratı var. Görünce "ver dedem elini öpeyim" diyorsun, Ondan ağır dede ismi verdik. Kızımınki Masal.

canım tebrik ederim, güzel günlere büyüsün inşallah. Allah da yardımcın olsun iki bebekle yalnız başına.

Çok güzel canım ismiyle yaşasın
Benim oğlumun adı göktuğ buda erkek olsaydı göktürk koyarız demiştik çünkü başta ikisi arasında kararsız kalmıştım
Maşallah uslu bir bebek olsun anneyi üzmesin inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben maalesef grip oldum kaç gecedir oğlum çok yordu beni uyanıp saatlerce uğraştırıyor
Memeyi bırakınca düzelir diyenlere selam olsun daha beter oldu çünkü

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar gozun aydin olsun. Allah kolaylil versin iki bebeyle insallah cok yipranmadan atlatirsin alisma donemlerini. Ben de istiyorum bakalim daha gelme niyeti yok. Hep de regl sonrasi yumurtlama gunlerini kaciriyorum. Bu ay yine kacti.ya misafir geliyo ya biyerde oluyorum. Vardir bunda da bi hayir deyip oluruna birakiyorun artik.. sana da cok cok kolayliklar diliyorum.

Ben maalesef grip oldum kaç gecedir oğlum çok yordu beni uyanıp saatlerce uğraştırıyor
Duzelmiyor canim duzelmiyor. Ve de bana simdi diyorlarki bu zamana kadar oturmadiysa 4 yasindan once uyku duzeni oturmaz. Yanimda yatiyor da bi nebze rahatim..

Geçmiş olsun canım biz de hala geceleri kaç kez uyanıyoruz geçen arkadaşın biri benim oğlum 9 yaşında hala uyanıyor daha sen n’aptın diyince düşüp bayılmak istedim

Duzelmiyor canim duzelmiyor. Ve de bana simdi diyorlarki bu zamana kadar oturmadiysa 4 yasindan once uyku duzeni oturmaz. Yanimda yatiyor da bi nebze rahatim..

Geçmiş olsun canım biz de hala geceleri kaç kez uyanıyoruz geçen arkadaşın biri benim oğlum 9 yaşında hala uyanıyor daha sen n’aptın diyince düşüp bayılmak istedim

Aa bu çocuklar yaşlandıracak bizi
Valla hep ahdım var okula gitsin sabah anne beş dk daha uyuyayım desin göstercem ben ona beş dakika falan yok
Nedir bu uykusuzluk inadı anlamıyorum
Beni bıraksalar iki gün kesintisiz uyurum

Hepinize çok tesk ederim kızlar tek tek alintilayamadim kusura bakmayın nolur..daha iyiyim çok şükür inş. Böyle böyle geçip gidicek. .
Memeyi bırakalı 1 hafta olduk çok şükür ..
Ve size benden bi müjde uykularimiz yavaş yavaş düzene giriyor ..ilk bi kaç gün mizirdandi ama sonraki geceler uyansada meme istemedi ayrıca daha az uyanır oldu ..:nazar::nazar::nazar:maşallah diyelim :KK200:darısı bütün kuzulara

Gunaydin kizlar:KK200:
Nasilsiniz ?biz bugun atesli uyandik .benim vucudumda morluklar vardi nezamandir oyuzden saglik ocagina gidecektum zaten yagmurumuda goturcem bakalim.
wakewake wakewake gecmis olsun hamileyken hasta olmak iyice zordur insallah atlatitsin biran evvel.
Cok gec.isi okuyanadim insallah herkes iyidir

tubaa1 tubaa1 bizim sinavlar basladu tamda yagmurum hasta oldu neyse rabbim baska dert vermesin yoruluyoz uykusuz kaliyoruz ama ayaktayiz sukur

Kizlar bizim uykumuz duzeldi :nazar:aman masallah diyin ama 3ten sonra cise kalkip duruyoruzda ,yapamiyorda oyuzden rahatsiz olup 5.30ta kalkiyor.yanliz ben yanimdan ayirinca duzeldi kizlar hemde bir gecede:halay:darisi size insallah

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar rabbim saglikli uzun omurler versin .sanada guc kuvvet ve sabir .sen anlattikca eskiler aklima geldi dogumdan sonra yanliz olmak cok zor .ben eve gelisimin ertesi gunu uc posta camasir yikayip asip utu yapmistim ertesi gunu okul vardi .ha birde hastaneden eve gelir gelmezde patates kofte yapip ,ben hastanedeyken darmadagin olan evimi toplamistim:deli:
Gelip geciyor hersey ,anneler cok guclu oluyor umarim bebisin uykucu sakin olur biraz olsun rahatlarsin

Aa bu çocuklar yaşlandıracak bizi
Valla hep ahdım var okula gitsin sabah anne beş dk daha uyuyayım desin göstercem ben ona beş dakika falan yok
Nedir bu uykusuzluk inadı anlamıyorum
Beni bıraksalar iki gün kesintisiz uyurum
Yok kiz unutucaksin kiyamayacaksin bak bende aynen boyle diyordum simdi kiyamiyorum:KK48:

M mambur cok gecmis olsun ilerlemez insallah...Rabbim guc kuvvet versin canim...sorma bizimde haftaya yazililar basliyo surekli tekrar yapiyoruz ve test cozuyoruz.ogretmenler surekli kuiz yapiyolar her gun yazili varmis gibi tempodayiz..okulumuzdan ogretm.cok memnunuz sukur.
Uykunuzada masallahhhhh darisi bizlere.memeyi biraktirmayi istiyorum ama istemekle kaldim.cok yogunuz duzenimizi bozup tempoyu dusurmek istemiyorum.kerem emereek uyuyo hala..gecede duzenli uyaniyo.bakalim hayirlisi..

Back
X