2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar:KK200:
Nasilsiniz ?biz bugun atesli uyandik .benim vucudumda morluklar vardi nezamandir oyuzden saglik ocagina gidecektum zaten yagmurumuda goturcem bakalim.
wakewake wakewake gecmis olsun hamileyken hasta olmak iyice zordur insallah atlatitsin biran evvel.
Cok gec.isi okuyanadim insallah herkes iyidir

tubaa1 tubaa1 bizim sinavlar basladu tamda yagmurum hasta oldu neyse rabbim baska dert vermesin yoruluyoz uykusuz kaliyoruz ama ayaktayiz sukur

Kizlar bizim uykumuz duzeldi :nazar:aman masallah diyin ama 3ten sonra cise kalkip duruyoruzda ,yapamiyorda oyuzden rahatsiz olup 5.30ta kalkiyor.yanliz ben yanimdan ayirinca duzeldi kizlar hemde bir gecede:halay:darisi size insallah
İkinize de geçmiş olsun canım benim de geçen sene dizimde morluklar oldu stresten demişti Dr inş seninkinde ciddi bişey değildir uykunuzada gerçekten maşallah ben artık 2 yaş 3 yaş hiç bi beklentim yok :KK12:

313F8ED7-3739-4B94-BA76-A1277C1CF99E.webp

Kızlar doktorumuz bağışıklığı güçlensin die bu şuruptan önerdi propolis vermeyi düşünen arkadaşlar vardı fikir olsun
G GCA Canım Mustafa beyin muayene ücreti artmış geçen hafta 165 çıkmış :oha:

Eki Görüntüle 2059259
Kızlar doktorumuz bağışıklığı güçlensin die bu şuruptan önerdi propolis vermeyi düşünen arkadaşlar vardı fikir olsun
G GCA Canım Mustafa beyin muayene ücreti artmış geçen hafta 165 çıkmış :oha:

Hadi canım :oha: yılbaşında yaparlardı bu neyin zammıymış hayret bişey. soner bey var ya onunki 165 miş. erciyesteki ercan bey 90. Allah sağlık versin valla fiyatlar çok fena. vitamini mustafa bey mi verdi cnm

Hadi canım :oha: yılbaşında yaparlardı bu neyin zammıymış hayret bişey. soner bey var ya onunki 165 miş. erciyesteki ercan bey 90. Allah sağlık versin valla fiyatlar çok fena. vitamini mustafa bey mi verdi cnm
Allah vicdan merhamet versin valla evet canım Mustafa bey verdi bugün gittik bizde Ertuğrul burnu hep tıkalı hırıltısı vardı

Geçmiş olsun canım ne dedi peki önemli bişey değildir inşallah
Saol canım gece sürekli üstü açık yattığın da burun hep tıkalı kapatıyorum arkamı dönmeden açıyor ilaç verdi
Son 1 ayda ya Ertuğrul hasta ya mira ikisinin aynı anda ii olduğun da haberleşelim

M mambur gecmis olsun canim.. Sana da yagmuruna da..
Uykunuza da koca bir masallah :nazar:

Ben meme kesmeyi kardesimin nisanindan sonra baslarim baslarsam su ara ugrasamicam. Isler de yeterince yogun. Keremin de azi derdi ve inatlasmasi var:deli:

İkinize de geçmiş olsun canım benim de geçen sene dizimde morluklar oldu stresten demişti Dr inş seninkinde ciddi bişey değildir uykunuzada gerçekten maşallah ben artık 2 yaş 3 yaş hiç bi beklentim yok :KK12:
M mambur cok gecmis olsun ilerlemez insallah...Rabbim guc kuvvet versin canim...sorma bizimde haftaya yazililar basliyo surekli tekrar yapiyoruz ve test cozuyoruz.ogretmenler surekli kuiz yapiyolar her gun yazili varmis gibi tempodayiz..okulumuzdan ogretm.cok memnunuz sukur.
Uykunuzada masallahhhhh darisi bizlere.memeyi biraktirmayi istiyorum ama istemekle kaldim.cok yogunuz duzenimizi bozup tempoyu dusurmek istemiyorum.kerem emereek uyuyo hala..gecede duzenli uyaniyo.bakalim hayirlisi..
Sagolun kizlar sagluk ocagina gittim ,yagmurumun birseyi yokmus sukur saglikliymis .zaten birdahada cikmadi sanirim dis cikariyor .

tubaa1 tubaa1 ne guzel insallah hep memnun olursunuz ogretmen cok onemli .can kızına benden basarilar dile rabbim emeklerinin karsiligini versin.valla bizde buvun cok calistik ama yagmurumda dursun diye biraz video izlettim .hic sevmiyorum ama yoksa calisamayacaktim cocuklarla.

Efira38 Efira38 gecmis olsun sizede haklisin gece hep aciliyorlar ..bende evham yaptim bir aydir durduk yere bir yerlerim mosmor oluyor ,kafama takacagima tahlil yaptirauim dedim buyuk ihtimalle yorgunluktandir

M mambur saolasin teyzesi.hep birlikte basarilarimizi kutlayalim insallah..bende video aciyorum yoksa hic durmuyo tepemizde hep..gunduz tv bile acmiyorum kizim oglenci aksam ders calisirken aciyorum sadece
amin canim insallah ..
Ayni biz valla benimkilerde sabahci ,oglen onlar gelinceye kadar hic izletmiyorum ,birlikte ev isi ,etkinlik ,pazar ,bahce falan yapiyoruz .zaten hepsi bir erkenden yatiyorlar busefer ben oturup derslere hazirlik yapiyorum .boylece video izlerken vakit kaybetmeden calisiyoruz .kisa zamanda cok is :KK28:

Merhaba bayanlar 2015 ağustos annesiyim ama o grupda hiç hareket yok bende size sormak istedim.
Yakında ikinci bebeğim doğacak şuanda oğlum kendi odasında yatıyor ama bebek doğunca hem bebeği kıskanmasın diye hemde kış ayı malum üstünü çok açıyor diye hep beraber yatakodasında yatmayı düşünüyordum.
Ama bugün uzun bir aradan sonra evde misafirim olduğu için oglumla beraber yatmaya kalktım gözünü açıp beni gördükçe güldü güldü uykusunu açtı şimdi tekrar odasına yatırdım uyuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım doğumdan sonra tek yatması kardeşini daha çok kıskanmasına sebeb olur mu sizce.

Saol canım gece sürekli üstü açık yattığın da burun hep tıkalı kapatıyorum arkamı dönmeden açıyor ilaç verdi
Son 1 ayda ya Ertuğrul hasta ya mira ikisinin aynı anda ii olduğun da haberleşelim

gerçekten ya ikisininde iyi olduğu olmadı son bir ayda. inşallah Allah şifa versin toparlansın kuzucuk. bu arada Mira da hastalanmazsa görüşelim. arkadaş istiyor resmen :)

Back
X