2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin..
Biz erken aldik hediyesini akulu araba almistik.
Ama yine sembolik o gun acmasi icin birsey alabilirim

Güle güle kullansın Kerem Bey, bende çadır mı alsam diyorum. bide lego duplolar varya onlara baktım. evde var iri parçalı legoları çok seviyor. İkeanın masa ve sandalyesinden alayım dedim. bi arkadaşta var sandalyeyi it çek nereye oturacağına karar veremedi benim cadı onu eledim :)

Güle güle kullansın Kerem Bey, bende çadır mı alsam diyorum. bide lego duplolar varya onlara baktım. evde var iri parçalı legoları çok seviyor. İkeanın masa ve sandalyesinden alayım dedim. bi arkadaşta var sandalyeyi it çek nereye oturacağına karar veremedi benim cadı onu eledim :)
Tesekkur ederiz teyzesi..
Legolara Kerem de bayiliyor.duplo ben de not edeyim.sagol
Ikea cadir arkadasta var cok hareketli ogluma dayanmiyor dedi :D
Ikea masa bizde var. Boyama kitap okuma vs orda yapiyor alisti artik 2tane sandalyeli bizi bile tasiyor sandalyesi :D

Arkadaslarim Kereme d.gunu hediyesi almislar. Dun kargo geldi.
nJWBOR.png

Water Magicleri cok goruyordum nette. cok guzelmis. Istedigi kadar suyla boyasin kuruyunca tekrar tekrar boyaniyor. Sulu sey soz konusu oldugu icin bizimki ayri bayildi.
Gorsel dikkat setini de inceledim cok guzelmis o da ..
Fikir olsun diye paylastim.

M Mavisu27 nerelerdesin?afacan prens nasil ? iyimisiniz ?
Burdayım canım sağolasın :KK200:
İyiyiz şükür.
Geniz eti varmış afacan prenste geceleri biraz uyanıyor. İlaç kullanıyoruz inşaallah kuculur.
Size de çok geçmiş olsun
Seninki de stresten ve yorgunluktandir.
Allah kolaylıklar versin.

Efira38 Efira38 size de çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı fena. Kaç kez uyanıyor bizimki..

wakewake wakewake geçmiş olsun canım

DonukPudra DonukPudra ekran görüntüsü aldım inceleyim ben de sagol kuzum.
Güle güle kullansın kerem.
Ha bı de akülü arabayı kullanabiliyor mu biz de alicaz ama seneye diyordum şimdi küçük degiller mi ?

G GCA ben kaydırak almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim.

kızlar günaydın, doğum günleri yaklaşıyor malum miniklere alacak mısınız bişeyler
Selam kizlar..
Benim deaklimda bissuru bisi var da hangisini alicam ben de sasirdim..
Logo duplo
Ev icin bisiklet (bitane aldik disarda surdu malum kirlendi daha eve girmez)
Masa sandalye (ozellikle sandalye cok seviyor)
Baston bebek arabasi (kendi sursun diye)
Belki bunlari hala dayi teyze amca paylastiririm alsinlar gelsinler :)

Tesekkur ederiz teyzesi..
Legolara Kerem de bayiliyor.duplo ben de not edeyim.sagol
Ikea cadir arkadasta var cok hareketli ogluma dayanmiyor dedi :KK70:
Ikea masa bizde var. Boyama kitap okuma vs orda yapiyor alisti artik 2tane sandalyeli bizi bile tasiyor sandalyesi :KK70:

Ya ben de alacaktım işte ikea masa sandalye ama serseri kız oturmadı. babası da bi arkadaşı yapıyormuş masa sandalye birleşik ahsap tek kişilik ondan sipariş vermiş. bakalım ona otursun. küçük gelirse yine alırım ikedadan. water magic lere bakayım bende canım saol

Selam kizlar..
Logo duplo

miraya e bebekten bebek arabası almıştım cnm 30-35 tl gibi bişeydi epey severek kullanıyor. kendi de oturuyor bazen sıpa

Aslinda benim aklimda plasmacar vardim esim ona vercegimize biraz daha ekleyip akuou alalim dedi. Evde alan var suruyor ama benim aklim hala arada plasmacara kayiyor :D daha keyifli olabilirdi belki diye.
Insan oglu ve doyumsuzluk iste...

Aslinda benim aklimda plasmacar vardim esim ona vercegimize biraz daha ekleyip akuou alalim dedi. Evde alan var suruyor ama benim aklim hala arada plasmacara kayiyor :KK70: daha keyifli olabilirdi belki diye.

Plasmacar benim yeğenimin var hepimiz biniyoruz :) akülü araba miranında var geçen sene doğum gününde almıştı babannesi. epey uzun süre çok sevdi bi ara hiç binmedi. şimdi de binip müzik açıyor ben işe gidiyorum diyor :)

Plasmacar benim yeğenimin var hepimiz biniyoruz :) akülü araba miranında var geçen sene doğum gününde almıştı babannesi. epey uzun süre çok sevdi bi ara hiç binmedi. şimdi de binip müzik açıyor ben işe gidiyorum diyor :)
:-):-) melegim ya. Dillerini yesinler. Ne saniyorlarsa ise gitmeyi yavrular.:-)kerem de oyle.

Arkadaslarim Kereme d.gunu hediyesi almislar. Dun kargo geldi.
nJWBOR.png

Water Magicleri cok goruyordum nette. cok guzelmis. Istedigi kadar suyla boyasin kuruyunca tekrar tekrar boyaniyor. Sulu sey soz konusu oldugu icin bizimki ayri bayildi.
Gorsel dikkat setini de inceledim cok guzelmis o da ..
Fikir olsun diye paylastim.
Keyifli zaman geçirir inş kerem çok güzel görünüyor

Burdayım canım sağolasın :KK200:
İyiyiz şükür.
Geniz eti varmış afacan prenste geceleri biraz uyanıyor. İlaç kullanıyoruz inşaallah kuculur.
Size de çok geçmiş olsun
Seninki de stresten ve yorgunluktandir.
Allah kolaylıklar versin.

Efira38 Efira38 size de çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı fena. Kaç kez uyanıyor bizimki..

wakewake wakewake geçmiş olsun canım

DonukPudra DonukPudra ekran görüntüsü aldım inceleyim ben de sagol kuzum.
Güle güle kullansın kerem.
Ha bı de akülü arabayı kullanabiliyor mu biz de alicaz ama seneye diyordum şimdi küçük degiller mi ?

G GCA ben kaydırak almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim.
Teşekkür ederiz canım evet tıkalı olduğunda gece gündüz uykusu çok bölünüyor

Selam kizlar..
Logo duplo
Evlenirken eksik listesi yaparsın akrabalar alır ya sende Doğum günü hediye listesi yap :KK48:

Aslinda benim aklimda plasmacar vardim esim ona vercegimize biraz daha ekleyip akuou alalim dedi. Evde alan var suruyor ama benim aklim hala arada plasmacara kayiyor :KK70: daha keyifli olabilirdi belki diye.
Plasmacar i surebilir mi ki? Ben bile tirsiyorum ondan :KK57:
Akuli araba konusu yaz boyu bizim de gundemimizdeydi.. disari ciktigimizda 5dk.si 5tl olanlari surdu ya cok hosuna gitti. Ama sonra dusundum hem koyacak yerim yok hem de herseyi elde etsin istemedim.. o da eksik olsun dedim..disarda parayla surer belki daha tatli olur.. tabi belki yer ayarlasaydim alinabilirdi..

Plasmacar i surebilir mi ki? Ben bile tirsiyorum ondan :KK57:
Akuli araba konusu yaz boyu bizim de gundemimizdeydi.. disari ciktigimizda 5dk.si 5tl olanlari surdu ya cok hosuna gitti. Ama sonra dusundum hem koyacak yerim yok hem de herseyi elde etsin istemedim.. o da eksik olsun dedim..disarda parayla surer belki daha tatli olur.. tabi belki yer ayarlasaydim alinabilirdi..
Surerler.. Biz arkadas grubu almistik gecen sene 2 yas icin .. Masallah cok da keyifli idi ve evin icinde ozellikle kisin iyi oyalanmis..
Akulu araba konusunda haklisin... Umarim doyumsuz yapmayiz cocuklari... wakewake wakewake nin dedigi gibi ben de bazen pisman oluyorum aldigimiza.. Normal oyuncaklardan bile 2 gine sikilanlar... Bilmiyorum buyudukce umarim keyif alirlar daha da.

:-):-) melegim ya. Dillerini yesinler. Ne saniyorlarsa ise gitmeyi yavrular.:-)kerem de oyle.

sorma teyzesi ya bu ara evciliklerimiz hep onun işe gitmesi üzerine kuruluyor. İşe gidip kırmızı ayakkabı alıyor bana süpriz :) hep kırmızı ama. Miranın vardı ardı küçük oluyor bana mesaj veriyor sanırım :)

Back
X