2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizde akülü araba aldık ilk zamanlar çok sevdi şimdi yüzüne bakmıyor keşke almasaydık diyorum eşime o da yaza biner diyor bakalım

ilgi iniş çıkışlı oluyor canım. Mira ilk başta çok sevdi. bir ara asla yüzüne bakmadı cidden ama sonra tekrar sevmeye başladı. benim evimin salonu büyük ev içinde sürüyoruz kumandasıyla. yaza dışarı çıkarınca daha çok keyif alır sanıyorum

sorma teyzesi ya bu ara evciliklerimiz hep onun işe gitmesi üzerine kuruluyor. İşe gidip kırmızı ayakkabı alıyor bana süpriz :) hep kırmızı ama. Miranın vardı ardı küçük oluyor bana mesaj veriyor sanırım :)
:KK53::KK53:
Cocugum daha sana ne kadar mesaj verebilir annesi:KK54: alir misin kirmizi:spor:

DonukPudra DonukPudra m sana müteşekkirim
Dün paylaştığın
Water magic setinin hayvanlar serisini sipariş veriyoruz .
Bizimki boyama yapmaya inanılmaz bayılıyor ama gel gelelim boya kalemlerini ısırıyor hatta yiyor :KK53:
O yüzden bu set harika oldu
Teşekkürler :KK15::KK15:

Bir de dün ne paylastin köpük derken ? Ben kaçırdım mi tutkku tutkku

Dün paylaştığın
Bizimki boyama yapmaya inanılmaz bayılıyor ama gel gelelim boya kalemlerini ısırıyor hatta yiyor :KK53:

Rica ederim canim .umarim keyif alir .. Yalniz kalemin ucu dar biraz sikilmaz insallah . ben dun suluboya fircalarindan genis olani verdim az su koyup oyle yapti..
Sonrakinde kalemi verdim yap diye aksam ustu yemek yaparken geldi yanima kalemin ici bos. Ne cabuk bitirdi ki suyu bitti diye dusundum. Bakayim nasil boyamis dedim defterde bisi yok nerde burdaki su dedim ..
Cevap ictim ben onu :KK70: :KK70:
Kalemi döndürmus acmis icmis allahim :KK70:
Umarim seninki yapmaz bunu ..

Sulu boya icin az su koyuyorum kaba onu bile icmis dun yatmadan once bi de su koy bitti diyor . naptin ictim :KK70:
2 dk arkami donmeye gelmiyor ya.

Etikette ig de yapmistim. Sayfanin biri bebek bezine yarim litre su dokmus beklemis biraz.
Sonra ustten kesmis onu. Alttaki köpukleri cikarmis. Kar -buz goruntusu olmus.onunla aktivite yapmis

Nasilsiniz kizlar ?
Bugun elktriklerimiz yoktu.yarinda oglumun sinavi var terslik buya dolu odevde .yagmuru durdurmak okadar zor olduki inanin sinirlerim harap durumda kafanizi sisirmis gibi olucam ama icime atmaktan hastalanicam bari anlatip biraz rahatlayayim .ya kolaylik olsun diye annemde kaliyorum-onlarin onerisiyle -ama iki evin isi bilmemneyi sanki hic bir fark yok yani inanin anneme isler kalmasin diye gece bile is yapiyorum ama o biz calisalim diye kiza bile bir saat ancak bakiyor ya zaten artik bakilacak halleride kalmadi oyun oynasa yetecek .bugun kirk takla attim neye yetiseyim sasirdim hic oynayayim demedi ve buyuk kizim oglum kizim kalkip oynatiyor onlar bu sefer calisamiyor .. oynatip baktigindada hep yakiniyor off kizlar ya valla cok doluyum .ne bana yardim etmek nede isimi yapmak zorunda degil suclamiyorum ama agrima gidiyor .helede yapilmis yardimlarin lafinin edilmesi cok kotu

Nasilsiniz kizlar ?
Bugun elktriklerimiz yoktu.yarinda oglumun sinavi var terslik buya dolu odevde .yagmuru durdurmak okadar zor olduki inanin sinirlerim harap durumda kafanizi sisirmis gibi olucam ama icime atmaktan hastalanicam bari anlatip biraz rahatlayayim .ya kolaylik olsun diye annemde kaliyorum-onlarin onerisiyle -ama iki evin isi bilmemneyi sanki hic bir fark yok yani inanin anneme isler kalmasin diye gece bile is yapiyorum ama o biz calisalim diye kiza bile bir saat ancak bakiyor ya zaten artik bakilacak halleride kalmadi oyun oynasa yetecek .bugun kirk takla attim neye yetiseyim sasirdim hic oynayayim demedi ve buyuk kizim oglum kizim kalkip oynatiyor onlar bu sefer calisamiyor .. oynatip baktigindada hep yakiniyor off kizlar ya valla cok doluyum .ne bana yardim etmek nede isimi yapmak zorunda degil suclamiyorum ama agrima gidiyor .helede yapilmis yardimlarin lafinin edilmesi cok kotu
Ahh canim benim..canini sikma zaten cok yogunsun..
Canim en iyisi kendi evin.gitme bi sure.buyukler rahatliga alistigindan galiba tahammulsuz oluyolar..

Rica ederim canim .umarim keyif alir .. Yalniz kalemin ucu dar biraz sikilmaz insallah . ben dun suluboya fircalarindan genis olani verdim az su koyup oyle yapti..
Sonrakinde kalemi verdim yap diye aksam ustu yemek yaparken geldi yanima kalemin ici bos. Ne cabuk bitirdi ki suyu bitti diye dusundum. Bakayim nasil boyamis dedim defterde bisi yok nerde burdaki su dedim ..
Cevap ictim ben onu :KK70: :KK70:
Kalemi döndürmus acmis icmis allahim :KK70:
Umarim seninki yapmaz bunu ..

Sulu boya icin az su koyuyorum kaba onu bile icmis dun yatmadan once bi de su koy bitti diyor . naptin ictim :KK70:
2 dk arkami donmeye gelmiyor ya.

Etikette ig de yapmistim. Sayfanin biri bebek bezine yarim litre su dokmus beklemis biraz.
Sonra ustten kesmis onu. Alttaki köpukleri cikarmis. Kar -buz goruntusu olmus.onunla aktivite yapmis
Ya çok güldüm vay kerem vay :KK70:
Kesinlikle bizimki de yapar adım gibi eminim :ukala:
Neyse boyaları yemesinden iyidir napim
İg ye de bakım sağol.
Ay her yerde paylaş sen böyle şeyleri canım :super:

Ahh canim benim..canini sikma zaten cok yogunsun..
Canim en iyisi kendi evin.gitme bi sure.buyukler rahatliga alistigindan galiba tahammulsuz oluyolar..
Canim zaten sık sık evimede geliyorum .neredeyse karsilikli apartmanlardayiz .mesela sabah cok erken evime gidip tee oglen geliyorum yada hafta sonralari .surekli evimde oluncada babam cok yoruluyor .babam hic bizsiz duramaz hergun sabahin korunde gelir .
Tahammulsuzluk sanirim yasliliktan degil karakterden kaynaklaniyor :)

Nasilsiniz kizlar ?
Sana hak veriyorum canım işin hiç kolay değil en yakınlarından da yardım göremeyince iyice kötü oluyorsun.

Ama tubanin da dediği gibi yaşlı insanlar artık pek fazla kaldiramiyor çoluk çocuk olaylarını. Bence de evine git hem düzen değişmediği için yük de daha hafif olur.

Bazı zamanlarda da yağmur a video ac. Çok güzel eğitici çizgi filmler var. Artık iki yasina geldiler ben kısıtlı bı sure izletmenin zararı değil yararı olduğunu düşünüyorum.

Sen güçlü bir kadınsın. Kimseye ihtiyacın yok. Sadece çok kasma. Çünkü onlar dört tane sen bir tanesin. Mükemmel olmaya çalışma canım lutfen. Hasta olursan Allah korusun o zaman ne olacak o yavrular ? ?

M mambur dun kv,kp bizdelerdi..kerem meme diye kucagima geldi kayinp.diyoki kizim tuba aaa daha emiyomu kessene..duymazdan geldim tuba tubaaa hih kessene kizim diyo :oha: esimde napican baba sen dedi emiyo iste dedi kafa sallayarak :olamaz: gulermisin aglarmisin
Yuh ya kayinpedere neymiş çocuğun emmesi :KK57:

tubaa1 tubaa1 erkegin patavatsizi da hic cekilmez.

M mambur ben de evinde olman taraftariyim... Duzenin rahatin coxuklara da ayni olur
Yaslilikta cekilmez haklilar aslinda. Biz bile bazen dayanamazken hele ..
Evler yakinmis zaten baban yine gelir gorur.ona da spor olur .
Aynen canim idare ediyorum iste esim icin.onceden cok takiyodum kafama simdi duymazdan geliyorum

Canim zaten sık sık evimede geliyorum .neredeyse karsilikli apartmanlardayiz .mesela sabah cok erken evime gidip tee oglen geliyorum yada hafta sonralari .surekli evimde oluncada babam cok yoruluyor .babam hic bizsiz duramaz hergun sabahin korunde gelir .
Tahammulsuzluk sanirim yasliliktan degil karakterden kaynaklaniyor :)
Canim birazda kendini dusun cok yoruluyosun ve herkesi dusunuyosun.cocuklar zaten yetiyo gunluk hic bir is yapmasan sadece yemek ve dersler gunumuzu dolduruyo.yipraniyoruz cok.beden yorgunlugunun ustune bide kafa yorgunlugu girince iyice zor oluyo.malesef

Evet yarim litre su dokmus biraz bekletip kesmis bebek bezini.. Altindan da o kopukleri toplamis

Ay ben o kopuklere bir kere cikmisti dokunmustum bi daha dokunabilirmiyim bilmem :KK53:
cok garip duruyolar, ama guzel etkinlikmis denemek lazim

Dün paylaştığın

Instagramda etiketlemisti canim
Dedigi gibi o bezin icindeki kopukleri cikarip etkinlik yapiliyor

Dun dogum gunumuzdu, cok sukur Rabbime 2 yili geride biraktik
Simdi donup bakinca o cok yoruldugum,uykusuz kaldigm gunleri hic hatirlamiyorum. Cok sukur boyle guzel bir seyi yasatti Rabbim

Sabah uyandiginda,optum optum agladim. Sanirim.bu duygusallik hic bitmeyecek veya daha tazemiyiz acaba :)

Back
X