2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra DonukPudra denemissin o bezli etkinligi.
Nasil oynadimi
Heveslendim yapicam bende bir ara insallah, 1 bez yeterli diimi?

Ben de bunu yazmak icin gelmistim simdi :D sen de sormussun.
15 20 dk kadar oynadi. 2 bezle yaptim arabasi cok diye.
Ilk iyiydi de sonra hosuma gitmedi benim yapiskansi jölemsi oldu. Ellemek istemedim ben .bir daha yapmayabilirim sanirim. Nette kimi yerde onlarin tenle temasi zararli denmis.. Gerci ne zararli degil ki ama benim hosuma o erimislik yapiskansilik gitmedi belli sure sonra

Kizlar lisanin dogum gunu kutlucam komsumu cagircam 2,5yasinda kizi var lisanin arkadasi burda gelenede ufak hediye veriyolar, boyama kitabi, boya kalem, not defteri,, etiket, bide supriz yumurta koycam yetermi sizce :KK64:
Şeyyy Lisanın doğum gününe biz de gelebilir miyiz :KK45:
gayet yeterli canım bence güzel hediyeler.

Ben de bunu yazmak icin gelmistim simdi :KK70: sen de sormussun.
15 20 dk kadar oynadi. 2 bezle yaptim arabasi cok diye.
Ilk iyiydi de sonra hosuma gitmedi benim yapiskansi jölemsi oldu. Ellemek istemedim ben .bir daha yapmayabilirim sanirim. Nette kimi yerde onlarin tenle temasi zararli denmis.. Gerci ne zararli degil ki ama benim hosuma o erimislik yapiskansilik gitmedi belli sure sonra
Ay tamam o zaman hic benlik degil :KK48:

Odami zararliymis hey Allahim aynen ne zararsiz artik coook merak ediyorum. O zaman bez basli basina zararli demek :KK14:

KIZLar selam
Sabahları yumurta verince pekmez de veriyormusunuz
Pekmezi artık ne ölçüde versek artık büyüdüler ya ben daha önce 1 tatlı kaşığı veriyordum
Benimki yumurta yemiyor ama kandırmacayla yedirmeye çalışıyorum bazen meyveli yoğurt açıyorum yanına onu veriyorum arkasından yumurta
Diğeri zararlı ama yumurtayı da bi şekilde yesin istiyorum

tubaa1 tubaa1 DonukPudra DonukPudra yok kizlar cok sukur degil ama tedbir amacli vereyim artik diyorum.
Gecen sey denedim burnu akiyordu ,duymussunuzdur belki cevizin o icinden ortasindan cikan kabuklariyla cay yaptim, icine lokum ve bitkiden bir seker var onu attim icine masallah haftalardir gecmeyen akinti 2,3 gune gecmeye bsladi ve gecti.

Degisik caylar vereyim diyorum insallah pek hasta olmadan atlatiriz kisi

wakewake wakewake tam konuya deginmissin canim yeri gelmisken sorayim ,Turkiyeden pazar geliyor ordan tahin pekmez aldim bugun ama burda pek kullanilmadigi icin vermedim daha once.
Nasil veriyosunuz simdi ne yapayim ben bu tahin pekmezi :KK53:
gunde 1 kasik diye kalmis aklimda ama. Ikisinimi karistiriyosunuz

M melekece78 nasilsin canim

KIZLar selam
Pekmezi artık ne ölçüde versek artık büyüdüler ya ben daha önce 1 tatlı kaşığı veriyordum
Benimki yumurta yemiyor ama kandırmacayla yedirmeye çalışıyorum bazen meyveli yoğurt açıyorum yanına onu veriyorum arkasından yumurta
Yumurtayi yiyoruz sukur ama pekmezi biraktik bir ara seviyodu simdi gorunce kaciyo saklaniyo vermeyim diye:KK59:

tubaa1 tubaa1 DonukPudra DonukPudra yok kizlar cok sukur degil ama tedbir amacli vereyim artik diyorum.
Gecen sey denedim burnu akiyordu ,duymussunuzdur belki cevizin o icinden ortasindan cikan kabuklariyla cay yaptim, icine lokum ve bitkiden bir seker var onu attim icine masallah haftalardir gecmeyen akinti 2,3 gune gecmeye bsladi ve gecti.

wakewake wakewake tam konuya deginmissin canim yeri gelmisken sorayim ,Turkiyeden pazar geliyor ordan tahin pekmez aldim bugun ama burda pek kullanilmadigi icin vermedim daha once.

Canim masallah ne guzel cay yapmissin aklimda olsun yaparim bende.

KIZLar selam
Ben sabahları patatesli kaşarlı yumurta yapıyorum onu yediriyorum. Hatta sadece onu yiyor diyebilirim.
Pekmezi de tek başına yemiyor muhallebi yapıyorum bazı sabahlar. Ona katıyorum. İki yemek kaşığı falan koyiyorum canım.

Evet canım ikisini karıştır.
Ben olcmuyorum ekmeği banip veriyorum ne kadar yerse..
Masaallah oğlusun içiyor demek ki o çayı.
Bizimki meyve suyu bile içmiyor ki sıpa :) yapım da icireyim

Evet canım ikisini karıştır.
Ben olcmuyorum ekmeği banip veriyorum ne kadar yerse..
Masaallah oğlusun içiyor demek ki o çayı.
Bizimki meyve suyu bile içmiyor ki sıpa :) yapım da icireyim

Tamam canim sagol vereyim bari

Lokum ve seker oldugu icin tadi cok guzel oluyor canim. Yoksa mesela nane limonu zor icti, telefondan bisilee acinca icti yani :)
Kabuklu ceviz aldirmam gerek, bulunsun elimizde. Gecen kis pek cay vermedim acikcasi uzerinde durmadim ama nasipse duzenli vermem gerek her ay hastaydi gecen kis

Benimki hala peynir ve zeytin yemiyor.
Kahvaltinin demirbaslari resmen
Alerji olasiliginda diyet zeytinleri ne severdi kuzum halbuki.

Sonradan sever mi bilmiyorum.. Peynir de kasar ile tost yaparsam oyle tuketiyor.

Back
X