2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
..bunu duyduguma sevindim desem. Ne zormus aglamakla ,zorla, apar topar bisiler yapmak. :KK43:
İnanırmısın eşimle çok tartışırdık bu konu yüzünden..yıkama derdi içime sinmezdi benimde..neler denedim neler..şimdi gülerek hatırlıyoruz..:spor:

Kerem in ağlama huyu geçti şükür..kendini yerlere atıyıdu biri gelince yada biz gidince..3 ayda atlattık..ah bu sıpalarr :KK16:

Bir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.
Sen yeni başladıysan o da iyi Ertuğrul doğduğun dan bugüne ağlamadan çıkmaz kafasına su gelmicek şapka takmam çorap giymem uyumam bi film vardı ya mandıra filozofu mu neydi ben çalışmaya karşıyım die herşeye karşı çıkıyordu bizim ki o

Bir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.

Denemissindir ama sevdigi birseyle kandirip onunla oynamiyormu suda.
Saclari durularken su aksmasindan hepsi rahatsiz oluyor ya aynen belki o etkilemis olabilir ama donemseldir bence.

Veya soguk oldugu icinmi yikanmak istemiyo baska aklima gelmedi :KK53:

wakewake wakewake bi isim daha aklima geldi bu aralar daha dkgrusu bayadir Kumsal ismi aklimda hep.

Icinde L harfi olan isimler cok tatli, narin geliyor bana bilmem neden :KK48:

Sen yeni başladıysan o da iyi Ertuğrul doğduğun dan bugüne ağlamadan çıkmaz kafasına su gelmicek şapka takmam çorap giymem uyumam bi film vardı ya mandıra filozofu mu neydi ben çalışmaya karşıyım die herşeye karşı çıkıyordu bizim ki o
Banyo konusu yeni basladi.
Ama corap ve uyku :D kral ikili.

Denemissindir ama sevdigi birseyle kandirip onunla oynamiyormu suda.
Saclari durularken su aksmasindan hepsi rahatsiz oluyor ya aynen belki o etkilemis olabilir ama donemseldir bence.

Veya soguk oldugu icinmi yikanmak istemiyo baska aklima gelmiyo:KK48:
Yok oyuncaklar fayda etmiyor. Arabalarini yikardi. Denedim.
Balik yuzdurelim yok. Su fiskirtalim yok. Vs vs
Esimle biz bile sebek olduk ama yok :D
Kaloriferler acildi ya soguk olsa derdi o da degil :D

Günaydın kızlar, sayfalar birikmiş oooh çok mutlu oluyorum böyle gördükçe :)

Doğum günleri geçen kuzularımızı öpüyorum. Nice mutlu yaşları olsun inşallah.

Mira'nın da perşembe aile arasında, cuma da arkadaşlarımızla kutlayacağız. Çalışan kadın hafta içi iki organizasyon sanırım kafayı yedim :KK52:geçen sefer süs, hediyelik vs çok uğraşmıştım bu sefer onlardan fln yaptırmadım daha sade olacak.

Aksine cadı da biraz grip gibi inşallah ilerlemez. Ben iki yaşındayım diye oynuyor. herkesten pasta, mum ve oyuncak istiyor :olamaz: elinde bişey var gibi yürüyo sonra bağırıp süpriiiiz iyiki doğdun miyaaaa diyor :KK9:

wakewake wakewake cnm ben Mavi ismini çok seviyorum kızım da Mira çok uyumlu olur ama eşim Mavri Mira Cemiyeti diye Osmanlı zamanı Rum cemiyeti var onun gibi o ne diye dalga geçiyor :KK48: onun dışında Aden ismi 2. çocuk olası kız seçeneklerimden. ayrıca Zülal ismine bayılırım benim yeğenimin adı saf ve berrak su demek. cidden de adı dibi saf ve berrak bir güzelliği var yeğenimin.

DonukPudra DonukPudra o zaman konu beni aşar :KK70:

Ama gecicidir ya, nasipse yazin gotur denize bakalim kacacakmi sudan cikmiyolar aksine :)
Yaza kadar insalah eski moda doneriz de :D

Nasilsiniz kizlar...
Biz gene 5 te dikeldik ayaga.. Ve isteyim ... Kahveler goz alti torbalarimla takiliyorum.:D

Varya bende tam kızlara sorayım isim önerileri varmı acaba diye düşündüm sen sormuşsun
İsim bulamıyorum yaa
Göksu dedim bi çok kişi annem babam dahil beğenmedi eşim tekerleme gibi göktug göksu neymiş dedi
Çağırsak kimi çağırdığın belli olmuyor dedi
Eylül dedim çok var diyorlar
Erkek ismi çok var güzel ama kız yok
Hadi bana isim bulalım canlar
Kızlarınızın ismini de yazın:KK66:
Canim benim.kizimin adi defne
Ama ben zeynep sare yi de cok seviyorum. Fikir olsun..

Bence de birbirine uydurmsya cslisma cok karisiyor..

Cok hevesle yapiyor insan ya ne guzel :)
Evdemi kutlayacaksiniz.
Evde bana biraz zor geldi ya, en iyisi disarda ye ic, bulasik derdi yok en azindan :KK53:

Sorma ya, bakma el ele tutustuklarina hic anlasamiyolar.2015 Kizlari biraz cadi , erkekleri ezip geciyolar :KK53:
Kuzen cocuklari bu arada onlar :)

Aynen canim unutur bence zamanla, usteledikce bu iste bir is var diyip daha fazla yapiyorlar zararli isleri :)
Evet canim evde yapicam. Benim de disarida yapmayi gozum kesmiyor..

Merhba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli herkes iyidir inşallah
Uzun zamandır süt meselesi aklimda
Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor
Bence sutu kes ki karni aciksin yemege baslasin..

Yaza kadar insalah eski moda doneriz de :KK70:

Nasilsiniz kizlar...
Biz gene 5 te dikeldik ayaga.. Ve isteyim ... Kahveler goz alti torbalarimla takiliyorum.:KK70:
Ayy yorgun savasciyiz hepimiz ne olsun. Bu saat oldu daha yeni ogle yemegimi yedim. Sonra niye kilo alamiyorum diyorum.. yemek vakti yok ki dogru duzgun. Uyanmazsa eger defne hn kalkip utu yapicam..
5de cok erkenmis. Kacta uyuyor aksam?

Bence sutu kes ki karni aciksin yemege baslasin..
Onu denedim belki yer diye 3 gün süt vermedim ama yine de acikmadi
Gitgide zayıflıyo her gören bi laf söylüyo hâlâ geçen senenin kıyafetlerini giyiyo oysa büyük de almamıştık
Sütü verirsek içer ama bi kase yoğurtla bütün günü geçirebilir
Her yemek vakti cinnet geçiriyorum resmen

Yaza kadar insalah eski moda doneriz de :KK70:

Nasilsiniz kizlar...
Biz gene 5 te dikeldik ayaga.. Ve isteyim ... Kahveler goz alti torbalarimla takiliyorum.:KK70:
Aynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedim
Acaba var mıdır bi yolu yoksa hep böyle mi gidecek

Ayy yorgun savasciyiz hepimiz ne olsun. Bu saat oldu daha yeni ogle yemegimi yedim. Sonra niye kilo alamiyorum diyorum.. yemek vakti yok ki dogru duzgun. Uyanmazsa eger defne hn kalkip utu yapicam..
5de cok erkenmis. Kacta uyuyor aksam?
10-11 arasi uyuyor .nadiren 9 o da ayda 4 kere diyeyim.
Bu 5 te kalkmalar da azilardan kaynakli. Surup ver deyip oyuna surukluyor sonra.. Bitse de rahatlasak hayirli.

Aynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedim
Acaba var mıdır bi yolu yoksa hep böyle mi gidecek
Ah arkadasim bir bilsem ben de cokcmerak ediyorum.. O muhtesem zaman; ne zaman olacak.

Evet canim evde yapicam. Benim de disarida yapmayi gozum kesmiyor..

Gecen sene disarida yapmistik o yuzden simdi ikisi arasinda pek fark yok
Mesela fiyat konusu kesinlikle cok yakin birbirine. Evde hem asagi yukari ayni fiyata cikiyoe hem onden temizlik , hazirlik, kutlama zamani karmasa + sonra bir temizlik daha..
Tek artısı evde daha rahatsin :)

Back
X