2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar
Umarım güzel uyku uyumuştur herkes:))
Bugün oğluşumun doğumgünü
Ne çabuk geçti iki sene diycem diyemiyorum:)) baya zorlu geçti ama değdi neler kattı bana
Alıp götürdükleri de çok oldu tabi annelik zormuş gerçekten ama çokta güzel
Neyse akşama bi pasta iki mumla kutlarıZ
Bu sene hazırlanıp kimseyi ağırlayacak gücüm yok
İsim önerileri için teşekkür ederim hepsini not ediyorum siz aklınıza geldikçe yazın yine;)

Günaydın kızlar
Ne çabuk geçti iki sene diycem diyemiyorum:)) baya zorlu geçti ama değdi neler kattı bana
İsim önerileri için teşekkür ederim hepsini not ediyorum siz aklınıza geldikçe yazın yine:KK66:

Iyiki dogmus canim oglun. Yuzunuzu hep guldursun, guzel seneleriniz olsun insallah

Zor ama tarif edilemiyecek kadar guzel birsey annelik ama ya :)
Cok sukur bu gunleri gorduk
Zaten buyudukce sanki unutuluyor zor gunler

Günaydın kızlar
İsim önerileri için teşekkür ederim hepsini not ediyorum siz aklınıza geldikçe yazın yine:KK66:
Mutlu yıllar canım :KK200::KK200: doğum gununuz kutlu olsun..

Merhba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli herkes iyidir inşallah
Uzun zamandır süt meselesi aklimda
Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor

Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor
Canım ben hala mama veriyorum.
Bı sure daha devam edeceğim.
Aptamil içiyor.
wakewake wakewake biz kızımız olsa Eylül koyacaktik çok seviyorum. Melis ismini de beğeniyorum ben.

Cansiniz kizlar cok tesekkur ederiz teyzoslar ..rabbim evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah

Ayrica iki yildir hergun size gunaydin dedigim ,gece yarilari bebisleri emzirirken dertlestigim nobet arkadaslarim oldunuz ne iyi oldu sizi tanidim ya boyle dogum gunu kutlarken aklima sizde geliyorsunuz insallah bagimiz hic kopmaz :nazar::KK200:
Biz de seni iyiki tanimisiz canım
Güzel Yağmur ün doğum günü kutlu olsun
Yağmur gibi bereketli bir ömrü olsun :KK200:

Bir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.
Bizde de öyle.
Şaka gibi ama haftada bir banyo yaptırıyorum artık.
Çok ağlıyor çünkü.

Onu denedim belki yer diye 3 gün süt vermedim ama yine de acikmadi
Gitgide zayıflıyo her gören bi laf söylüyo hâlâ geçen senenin kıyafetlerini giyiyo oysa büyük de almamıştık
Sütü verirsek içer ama bi kase yoğurtla bütün günü geçirebilir
Her yemek vakti cinnet geçiriyorum resmen
Biz de ayniydik biraz olsun rahatladik şükür.
Sevdiği şeyleri bulmaya çalış canım.
Mesela bizimki pilavı seviyor iki güne bir pilav pişiyor evde. Yaptığım yemekleri fasulye,kabak vs içine katıp öyle yediriyorum. Bir de yemek yerken kağıt kalem veriyorum eline öyle oyalanıyor.
Napalim büyüdükçe iştahları açılır inşaallah sıkma canını.

Canim yazicam bir turlu yazamadim . Instagramda gormustum ispanakli tost ve sutlu ispanak corbasi var herkes o kadar guzel geri donsler yapmiski.
Istahsiz tum bebisler yemis bitirmisler.
Bende denedim corbayi ozellikle masallah guzel guzel bitirdi
arinlihayat ti instagrami bak istersen baya istah acici yemekler var

Iyiki dogmus canim oglun. Yuzunuzu hep guldursun, guzel seneleriniz olsun insallah

Zor ama tarif edilemiyecek kadar guzel birsey annelik ama ya :)
Cok sukur bu gunleri gorduk
Zaten buyudukce sanki unutuluyor zor gunler

Mutlu yıllar canım :KK200::KK200: doğum gununuz kutlu olsun..

wakewake wakewake dogum gunu kutlu olsun melegimin :KK200::emir_bebek::emir_bebek:
Saglikli hayirli omurleri olsun.
:KK49:

Goktug pasam iyiki doğmuşsun.. saglik, mutlu, yıllar dilegiyle  wakewake wakewake :KK200::KK200:

wakewake wakewake Doğum günü kutlu olsun Goktug'un nice güzel yaslara canım :KK36:

Birkaç gün girmeyince kaç sayfa benim mesajlarimla doldu :confused:

Hepinizi operim :KK15:

wakewake wakewake göktuğ paşanın Doğum günü kutlu olsun sağlık mutlu yaşlara :KK200:

Sağolun canlar hepsinin güzel günlerini görelim inşallah

Canim yazicam bir turlu yazamadim . Instagramda gormustum ispanakli tost ve sutlu ispanak corbasi var herkes o kadar guzel geri donsler yapmiski.
Istahsiz tum bebisler yemis bitirmisler.
Bende denedim corbayi ozellikle masallah guzel guzel bitirdi
arinlihayat ti instagrami bak istersen baya istah acici yemekler var
Canım ıspanaklı çorba tarifi hangi sayfa da int baktım da çok tarif var

Yagmur cizmesi aldim sudan cikaramiyorum :)
Apartmanin onune su birikti yagmurdan sonra dedim zaten su hastasi alayim bari oynasin ama eve zor toplaniyoruz resmen.
Sadece kısa almisim, keske biraz daha uzun alsaydim şap şup yapa yapa pantolonu islaniyor
Gule gule kullansin. Bu sene bende istiyorum yagmurluk ve yagmur cizmesi..hafif yagmurda cikartcam nasipse.

Merhaba kizlar yogun ve yorucu bir gun gecirdim.
Nihayet asiyi oldu. 1 tane koldan sadece. Agri ve ates beklenmiyor gene de takip edin dedi.
2.5yasa dogru da boy kg kontrolune cagirdi
Canım geçmiş olsun kurtulmuşsunuz..darısı bize..bizim izlemde olacak 22 ayda çağırdı gelmezseniz aşıda yaparız demişti.

Back
X