2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Burdan bi dukkandan canim.
Netten mi diye soruyosan netten pek birsey almiyorum. Bedenler vs asla uyusmuyor

Hayırlı cumalar kızlar. Dün benim cadının doğum günüydü. sıpa çok mutlu oldu ya. bende küçük buket çiçek yaptırdım. hele ona mest oldu. kız çocuğu değil mi işte :) çadır ve patates kafa almıştık ikisini de çok sevdi. onun dışında annem küpe almış. babam yok deldirmeyin diyo. eşim zaten dayanamaz. kulak delen eczaneler varmış buldum bi tane orda hallettireyim diyorum. sizce ne yapayım ya :KK64:

Iyiki dogmuc canim. Nice guzel yillariniz olsun insallah.

Ben olsam coktan deldirirdim canim.
Kuzenlerimin cocuklari 2015 dogumlu ikiside cooktan deldirdi.
Birtanesine beraber gittik. Tamam baya agladi deldirirken ama disari ciktiginda bir seker verdiler eline ve sustu :)

Kucukkenki avantaji hatirlamiyorlar ,ayni sunnet meselesi gibi.
Buyudukce sahsen beni simdi o koltuga asla oturtamazlar. Iyiki ben hatirlamiyorken deldirmis diyorum annemler yoksa belki omur boyu kupe takamayacaktim deldirememe korkusu yuzunden.

Hepinize hayirli cumalar.
Kulak deldirmeyi ben de cok istiyorum. Ama 3 yastan once korkabilit yapma falan deniyor bana. Ben kararsizim bikez deniycem yine de.. cunki kupe takmak istiyor.
Yagmur cizmesi biz de gecen ay almistik. Kendim giycem deyip benle kavga yapiyor. Zaten herseyi kendim yapicam evresindeyiz. Henuz yagmurda cikmamis olsak da cok seviyoruz. Guzel havali bi yagmur uagdiginda disaridayiz insallah.
Cumle kurma konusunda beni bile gecti.. kac kelime kuruyo bazen farkinda olamiyorum. Tabi soru cumleleri de ayri..
Dogum gunumuz gecsin de tuvalet egitimine basliycam. Yazi beklemiycem cunku yazin evde durmuyorum pek o zamana kadar alissin iyce. Dun aksam kakam geldi dedi tuvalete oturdu. Veee sonuc cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete artik kimse yapmiycak altindaki beze diyerek cikti kostu babasina.. o mutlu ben ondan mutlu dolanip duruyoruz. Ara ara cis yapiyordu ilk kez onu da yapti..
Ayy bi an 2yil onceyi hatirladim.. burda bi b.k muhabbeti almis basini gidiyordu.. yine ona donucez mi acaba :)
Cok uzun yazmisim affedin.. haydi ben islere yarin dogum gunu partimiz var. Hazirlik yapiyorum..
Operim hepinizi..

Masallah canim
Sen bence dogum.gununu bile bekleme hazir kakayi bile oraya yapmisken devam et.
Biz kakayi malesef beze yapiyoruz hala. Tuvalette kakasindan korktu ve oraya oturtamiyorum hic.
Zaten kaka yapmasi 10,15dk yi buluyor kim oturacak o kadar orda

Hazir sinyali vermisken devam et derim hic baglama bez

kanadali35 kanadali35
Telefonun hafizasi dolu, dur bakayim nette varmi
Ama ayak bilegi hizasindan cok az yukari. Baya kısaymis yani :KK14:

Burdan bi dukkandan canim.
Netten mi diye soruyosan netten pek birsey almiyorum. Bedenler vs asla uyusmuyor

Iyiki dogmuc canim. Nice guzel yillariniz olsun insallah.

Ben olsam coktan deldirirdim canim.
Kuzenlerimin cocuklari 2015 dogumlu ikiside cooktan deldirdi.
Birtanesine beraber gittik. Tamam baya agladi deldirirken ama disari ciktiginda bir seker verdiler eline ve sustu :)

Kucukkenki avantaji hatirlamiyorlar ,ayni sunnet meselesi gibi.
Buyudukce sahsen beni simdi o koltuga asla oturtamazlar. Iyiki ben hatirlamiyorken deldirmis diyorum annemler yoksa belki omur boyu kupe takamayacaktim deldirememe korkusu yuzunden.

Masallah canim
Sen bence dogum.gununu bile bekleme hazir kakayi bile oraya yapmisken devam et.
Biz kakayi malesef beze yapiyoruz hala. Tuvalette kakasindan korktu ve oraya oturtamiyorum hic.
Zaten kaka yapmasi 10,15dk yi buluyor kim oturacak o kadar orda

Hazir sinyali vermisken devam et derim hic baglama bez

kanadali35 kanadali35
Telefonun hafizasi dolu, dur bakayim nette varmi
Ama ayak bilegi hizasindan cok az yukari. Baya kısaymis yani :KK14:
Evet canim devam ediyorum zaten ben bezlesem de bezleme cisim geldi deyip tuvalete kosuyor. Suan oyun gibi gelmis de olabilir. Kilot bez aldim zaten cikar giydir kolay oluyor.

Ohh sevindim canim.bence cok iyi puan alicak cunku cok calistiniz..

Canim bizimde bu hafta tam 5 tane yazilimiz vardi.3unu atlattik yarina 2 si kaldi.benimde canim cikti vallahi..simdi haril haril ing ve din klt.calisiyoruz.sonuclar aciklanmadi ama cok iyi diyo bakalim.yavrularimiz emwklerinin karsiligini alsinlar insallah..

Ev konusuna hic girmeyim haftaya buyuk temizlik var:halay:
Amin canim rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah .
Cok yorulmustur kuzum benim haftasonu dinlenir insallah yorgunluk sıkıntılarınin karsiliginida guzel notlarla alir prenses

Ahh canim simdi en rahat donemin..cocugumuz icin en iyi okullarda okusun,guzel gelecegi olsun diye ugrasip duruyoruz.
Cocuk ne kadar zeki olursa olsun veli destegi olmadan olmuyo...sinifin durumuna baktigimda en iyi 5 kisi var.ve hepsinin anneleri mambur ve ben gibi dersleri takipte..cocukta basariya alisiyo tabi tempoyu dusurmeden boyle gidiyoruz :rapci:
Gecen seneki siniftan arkadasi gordum gecen.
Ayni okuldaymisiz aaa hangi sinifta dedim,bilmiyorum ben ilgilenmiyorum esim goturup getiriyo dedi:skandal:
Iyiymis dedim ben sok tabi :KK57:
Canim oyle dogru soyledinki anne destegi olmadan asla olmuyor .basta olsada konular zorlasip siniflar ilerledikce degisiyor .cocuk soracak kisi bulamayip zora dusunce cikmaza giriyor ve aklinda dag gibi buyutup soguyor .iste ondan sonrada kopma basliyor.zaten sistem oyle olduki asla arada konularda bosluk kabul etmiyor.
Ne kadar dogru dedin hani cocuk basariya alisiyor diye valla hic bu yonden dusunmemistim cidden oyle oluyorlar hatta cok mukemmelliyetci olup 99 u bile begenmiyorlar:))

Kiz tubaa biz bi cocuklari etude yollayip gunlere giden yada hadi cooocum gec odana calis deyip dizi keyfi yapan annelerden olamadik:))

Canim oyle dogru soyledinki anne destegi olmadan asla olmuyor .basta olsada konular zorlasip siniflar ilerledikce degisiyor .cocuk soracak kisi bulamayip zora dusunce cikmaza giriyor ve aklinda dag gibi buyutup soguyor .iste ondan sonrada kopma basliyor.zaten sistem oyle olduki asla arada konularda bosluk kabul etmiyor.
Ne kadar dogru dedin hani cocuk basariya alisiyor diye valla hic bu yonden dusunmemistim cidden oyle oluyorlar hatta cok mukemmelliyetci olup 99 u bile begenmiyorlar:))

Kiz tubaa biz bi cocuklari etude yollayip gunlere giden yada hadi cooocum gec odana calis deyip dizi keyfi yapan annelerden olamadik:))
Aynen canım yaa..istesekde olamayız heralde..içimize sinmez..bizde ilerde yapıcaz canım keyfimizi inşallah..

Back
X