- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.581
Aha sapik is basinda. Bana bak kadindan bozma erkek biz evliyiz cocuklarimiz var de get baska kapiyaKızlar tanisalimmi
Bir kaç günlük gozlemlerim sonucu ogrendimki kocariniz size yanasmiyormus bazı şeyleri ozlemissiniz ozlemlerinizi gideririm bosluklarinizi doldururum istemezmisinizAha sapik is basinda. Bana bak kadindan bozma erkek biz evliyiz cocuklarimiz var de get baska kapiya
Bir kaç günlük gozlemlerim sonucu ogrendimki kocariniz size yanasmiyormus bazı şeyleri ozlemissiniz ozlemlerinizi gideririm bosluklarinizi doldururum istemezmisiniz
Bi kere benim kocam kicimda dolaniyo ben ona yanasmiyomBir kaç günlük gozlemlerim sonucu ogrendimki kocariniz size yanasmiyormus bazı şeyleri ozlemissiniz ozlemlerinizi gideririm bosluklarinizi doldururum istemezmisiniz
Cok aciklayici ve anlamli oldu abuzer bey. Bacinizin mi bosluklarini dolduracaktiniz acabaBen abuzer bacım
Benim ilk olduğu için ikiliyi bilemem tabi sizde ekşınları patlatirsiniz birkaç haftayaGiris gelismeyi kim kaybetmiski ben buliim. Ben sonucu bile ancak ruyamda gorurum 2 cocukla
Ay ne bilem gii yorgunluk tan oluyor bunlarCok aciklayici ve anlamli oldu abuzer bey. Bacinizin mi bosluklarini dolduracaktiniz acaba
Art niyetle birşey yazmadım alınma gırgır yapıyoruz sadecebu biraz fazla oldu sanki !!!
Art niyetle birşey yazmadım alınma gırgır yapıyoruz sadece
Senin basina vurmus anacim sen bi an evvel bulus kocanlaAy ne bilem gii yorgunluk tan oluyor bunlar
Geceye reset atip bastan baslayalim en iyisi muhabbeti cilki cikacak yoksa.bi güzel konuşamadık bu akşam ya ne oldu böyle
Geceye reset atip bastan baslayalim en iyisi muhabbeti cilki cikacak yoksa.
Ankarali misinBen şamanın dozajini kaçırdım.nryse ankaraya yağmur yağıyor
EvetAnkarali misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?