2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Senin koca bi cosacak pir cosacak bence. Sonra sen kacacak yer arican gibime geliyo. Daha seninkinin afyonu patlamamis belliki
Hadi bakalım bekliyoruz bi patlamadi o afyon. Yakında ben ona bi patlatacagim da neysee
MONNA aynen
Icimde firtinalar kopuyo cosuyo vakit yok
hey maşallah Allah o coşkuyu benim kocama da versin
gerçi şimdi düşündüm de yatağa girdiğimde artık yorgunluktan bayilmis oluyorum. Adam o sebeple yanasmiyor olabilir mi ki

Olabilir benim eşim diyoki mazef bi uuyosun bildiğin kendinden geçmiş oluyisun.sana tecavuz etsem ruhun duymaz diyi

Hey masallah be ne kari kocalar var. Ben 5 yilda bu soyledigini 5 kere anca yapmisimdir heralde.
hadi yaa benim icimde var valla yalan yok.
Evlendigimden beri 2cekmece dolusu camasir gecelik
Ama suan uykusuzluk ve oglum mani

Bahaneler bitmis anlasilan ki yerine istek sel olup akiyo masallah darisi basimiza
Istek var takaat yokkk

Olabilir
Benimde halim sifir
Ne zaman duzene gircek bu bebeler

E sen adama hep kapaliyoz Tabelasiyla yanasorsan adamda iceri giremez dimi ama.

Aman çamaşırın ne önemi var erkek yapacak olduktan sonra onların bi önemi kalmıyor zaten

Yuh 4 5 saatmi napacaniz anam o kadar saatte. Bu isin filmi o kadar surmuyo
Yaa yokk ben uykusuz kaldigim.icin dedim onu kiz. 2 saate kalmadan kalkiyo gece oglum. Halvet et yikan derken ben ne ara uyucam.
O kadar saat napcam.
Simdi sure az diye yalap salap yapiliyo zevki alan koca oluyo.
Banyo beni bunaltiyo saclar hele on saatte kuruyo gür bi de. O kadar kestirdim yok

Bende aynı bu derelerden dolayı kaciyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…