- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.561
Kız zeymur +18 konulara bu kadar dalma yanlış anlasilcanO zaman buyur gel
Bunu soylemek icin cok yanlis bi basliktasin canim. Baslik zaten yanlis anlasilmaya musait. Burda da bi ben varsam benim sucum ne. 2 coxuk anasi kariyim lezbiyen olacak halim yok yaKız zeymur +18 konulara bu kadar dalma yanlış anlasilcan
Giris gelismeyi kim kaybetmiski ben buliim. Ben sonucu bile ancak ruyamda gorurum 2 cocuklaSiz halvet konusunda baya zorlaniyosunuz galiba çocuk uyumuyosa giriş gelişmeyi es geçip sonuca odaklanin hanımlar bizim hafta içleri öyle hafta sonralı eşim bakiyo çocuğa sabahları geceler renkli oluyor ozaman:)
Ay ne çok guldumnBunu soylemek icin cok yanlis bi basliktasin canim. Baslik zaten yanlis anlasilmaya musait. Burda da bi ben varsam benim sucum ne. 2 coxuk anasi kariyim lezbiyen olacak halim yok ya
Bak bak dervisin fikri neyse zikri o olurmus. Biz ne bilek o zaman bu dediklerinin senin icin gecerli olmadigini haaAy ne çok guldumnne bilem belkim erkeksin gordun +18burda çok karı vardır ne muhabbetler donuyosur diye geldin nerden bilelin
Verecek cevap bulamadiBak bak dervisin fikri neyse zikri o olurmus. Biz ne bilek o zaman bu dediklerinin senin icin gecerli olmadigini haa
Yaa iste bole susarsin. Ama simdi ben bi giciklandim senden cabuk ispatla len kari oldugunuVerecek cevap bulamadi
Ben kariyim zeymur ben kariyim demi yardım et nolur ben erkek olmak istemiyorumYaa iste bole susarsin. Ama simdi ben bi giciklandim senden cabuk ispatla len kari oldugunu
Valla ne biliim ben karimiain erkekmisin.doktormuyum ben erkeksen ameliyatla karimi yapcam seniBen kariyim zeymur ben kariyim demi yardım et nolur ben erkek olmak istemiyorumben kariyim babane yaa
Bana beddua et cukun düşsün de banaValla ne biliim ben karimiain erkekmisin.doktormuyum ben erkeksen ameliyatla karimi yapcam seni
He ya konu döndü döndü buraya geldi .az önce öğrendim bende ben erkekmisim
Yok benim sana bedduam su erkeksen bulent ersoy gibi ol insallahBana beddua et cukun düşsün de bana
Bak bak bide bilmiyomus ayaklarina yatiyo pis yalanciHe ya konu döndü döndü buraya geldi .az önce öğrendim bende ben erkekmisim
Amiiiinnnn
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?