2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Siz halvet konusunda baya zorlaniyosunuz galiba çocuk uyumuyosa giriş gelişmeyi es geçip sonuca odaklanin hanımlar bizim hafta içleri öyle hafta sonralı eşim bakiyo çocuğa sabahları geceler renkli oluyor ozaman:)

Siz halvet konusunda baya zorlaniyosunuz galiba çocuk uyumuyosa giriş gelişmeyi es geçip sonuca odaklanin hanımlar bizim hafta içleri öyle hafta sonralı eşim bakiyo çocuğa sabahları geceler renkli oluyor ozaman:)
Giris gelismeyi kim kaybetmiski ben buliim. Ben sonucu bile ancak ruyamda gorurum 2 cocukla

Bunu soylemek icin cok yanlis bi basliktasin canim. Baslik zaten yanlis anlasilmaya musait. Burda da bi ben varsam benim sucum ne. 2 coxuk anasi kariyim lezbiyen olacak halim yok ya
Ay ne çok guldumnne bilem belkim erkeksin gordun +18burda çok karı vardır ne muhabbetler donuyosur diye geldin nerden bilelin

Ay ne çok guldumnne bilem belkim erkeksin gordun +18burda çok karı vardır ne muhabbetler donuyosur diye geldin nerden bilelin
Bak bak dervisin fikri neyse zikri o olurmus. Biz ne bilek o zaman bu dediklerinin senin icin gecerli olmadigini haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…