2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Cokta erken sayilmaz aslinda ya. Bence erken evlenmek guzel hele bide okumadiysan falan cok uzatmanin anlami yok. Ama bunu sadece erken anne olmak istiyosan savunurum. Yoksa anne olmak istemeyip bide erken evlenmemnin bi anlami da yok.
Ben okuyodum aslında sınıf tekrarına kalınca açığa geçtim esimide çok sevdim sağolsun oda çok seviyo beni el ustunde tutuyo bende kapıldım rüzgarına evlendik nasip iste benimki de boyleymis:)

Ben okuyodum aslında sınıf tekrarına kalınca açığa geçtim esimide çok sevdim sağolsun oda çok seviyo beni el ustunde tutuyo bende kapıldım rüzgarına evlendik nasip iste benimki de boyleymis:)
Mutluysan kim ne karisir. Allah mutlulugunu daim etsin

Gece gec su yaptifin oldu mu canim ya koymusun yemek fotosunu karnim gurulduyo zaten. Ne guzel yapmissiniz iste cnm kafan dagilmistir. Bebisi usutme sakin dikkat et.
Ayy ben hiç öyle dusunmedim hakkını helal et canım aynen çok iyi geldi darısı başına

Ayy ben hiç öyle dusunmedim hakkını helal et canım aynen çok iyi geldi darısı başına
Helal olsun canim saka yaptim zaten. Ahh ahh nerde bende o sans. Benim kocam otelde hayatta kalmaz bi akraba falan olacak da oyle bi yere gidiyo e her sehirde akrabayi nerde buliim ben

Helal olsun canim saka yaptim zaten. Ahh ahh nerde bende o sans. Benim kocam otelde hayatta kalmaz bi akraba falan olacak da oyle bi yere gidiyo e her sehirde akrabayi nerde buliim ben
Senin kocanin derdi ne bi bitmedi gitti beya Allah sana sabır versin diyen ne diyem

Genelde esi zayif olsun isteyen erkekler kendileri fobekli olur da ondan sordum. Sizin bebekte boyludur anne boylu baba da boyludir senden uzun olduguna gore. Bebiste sirik gibi olur artik
Bebek su an icin normal boylarda ultrasonla bakildiginda boylu olacak derdi dr ama zayıf 3200 dogdu bir ayi doldugunda 3900du su an kac bilmiyorum ama hala 1numara bez kullaniyoruz o bile buyuk geliyor millet 2den 3e gecis yapiyor şaşırıyorum maşallah tosunlara

Senin kocanin derdi ne bi bitmedi gitti beya
Canim benim kocam cok takintili bi tip. Otele or.....luk yapan ladinlarla seref....z erkekler asna fisneye gidermis. Beni oyle bi ortama sokmazmis. Psikopata bak ya butun kadinlar o.... butun erkekler s....siz sanki tovbe tovbe

Boylu olur o amme baba boylu. Zayifta diil be neresi zayif masalahi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…