- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.641
Cokta erken sayilmaz aslinda ya. Bence erken evlenmek guzel hele bide okumadiysan falan cok uzatmanin anlami yok. Ama bunu sadece erken anne olmak istiyosan savunurum. Yoksa anne olmak istemeyip bide erken evlenmemnin bi anlami da yok.17aylik evliyim
Ben okuyodum aslında sınıf tekrarına kalınca açığa geçtim esimide çok sevdim sağolsun oda çok seviyo beni el ustunde tutuyo bende kapıldım rüzgarına evlendik nasip iste benimki de boyleymis:)Cokta erken sayilmaz aslinda ya. Bence erken evlenmek guzel hele bide okumadiysan falan cok uzatmanin anlami yok. Ama bunu sadece erken anne olmak istiyosan savunurum. Yoksa anne olmak istemeyip bide erken evlenmemnin bi anlami da yok.
Mutluysan kim ne karisir. Allah mutlulugunu daim etsinBen okuyodum aslında sınıf tekrarına kalınca açığa geçtim esimide çok sevdim sağolsun oda çok seviyo beni el ustunde tutuyo bende kapıldım rüzgarına evlendik nasip iste benimki de boyleymis:)
Cumlemizi inşallahMutluysan kim ne karisir. Allah mutlulugunu daim etsin
+18konumuz varmı ekşınınİyi akşaaamlaaarrr ben de geldim:) konu neydi
Hosgeldin. Senin icin dumani ustunde bi konu burasi +18. Takvimone bakilirsa senin +18 olayinin uzerinden geceli cok olmamisİyi akşaaamlaaarrr ben de geldim:) konu neydi
Olmazmi baksana 7haftalik gebe kadin+18konumuz varmı ekşının
Gece gec su yaptifin oldu mu canim ya koymusun yemek fotosunu karnim gurulduyo zaten. Ne guzel yapmissiniz iste cnm kafan dagilmistir. Bebisi usutme sakin dikkat et.Kizlarrr iyi aksamlarrr bugün bolu da termal bir otele geldik kocişimle iki günlüğüne kaçtık buralara çok iyi geldi valla buda benden bi foto olsun tatilden :))Eki Görüntüle 1738493 Eki Görüntüle 1738493
Ayy ben hiç öyle dusunmedim hakkını helal et canım aynen çok iyi geldi darısı başınaGece gec su yaptifin oldu mu canim ya koymusun yemek fotosunu karnim gurulduyo zaten. Ne guzel yapmissiniz iste cnm kafan dagilmistir. Bebisi usutme sakin dikkat et.
Helal olsun canim saka yaptim zaten. Ahh ahh nerde bende o sans. Benim kocam otelde hayatta kalmaz bi akraba falan olacak da oyle bi yere gidiyo e her sehirde akrabayi nerde buliim benAyy ben hiç öyle dusunmedim hakkını helal et canım aynen çok iyi geldi darısı başına
Senin kocanin derdi ne bi bitmedi gitti beyaHelal olsun canim saka yaptim zaten. Ahh ahh nerde bende o sans. Benim kocam otelde hayatta kalmaz bi akraba falan olacak da oyle bi yere gidiyo e her sehirde akrabayi nerde buliim ben
Bebek su an icin normal boylarda ultrasonla bakildiginda boylu olacak derdi dr ama zayıf 3200 dogdu bir ayi doldugunda 3900du su an kac bilmiyorum ama hala 1numara bez kullaniyoruz o bile buyuk geliyor millet 2den 3e gecis yapiyor şaşırıyorum maşallah tosunlaraGenelde esi zayif olsun isteyen erkekler kendileri fobekli olur da ondan sordum. Sizin bebekte boyludur anne boylu baba da boyludir senden uzun olduguna gore. Bebiste sirik gibi olur artik
Canim benim kocam cok takintili bi tip. Otele or.....luk yapan ladinlarla seref....z erkekler asna fisneye gidermis. Beni oyle bi ortama sokmazmis. Psikopata bak ya butun kadinlar o.... butun erkekler s....siz sanki tovbe tovbeSenin kocanin derdi ne bi bitmedi gitti beya
Boylu olur o amme baba boylu. Zayifta diil be neresi zayif masalahi varBebek su an icin normal boylarda ultrasonla bakildiginda boylu olacak derdi dr ama zayıf 3200 dogdu bir ayi doldugunda 3900du su an kac bilmiyorum ama hala 1numara bez kullaniyoruz o bile buyuk geliyor millet 2den 3e gecis yapiyor şaşırıyorum maşallah tosunlara
Hec napak iste ben bebek emziriyom millet tatil fotosu paylasiyoNapiyonuz benimki bin nazi tuttuda onla ugrastim
Uf be karakutum zaten icim gidiyor tatil isine. Benimkisi alanyaya goturecekti fiyat arastiriyordu ben sonradan ustunde durmadim ev aldik bi suru borcumuz var. Bizim yerimize de gezKizlarrr iyi aksamlarrr bugün bolu da termal bir otele geldik kocişimle iki günlüğüne kaçtık buralara çok iyi geldi valla buda benden bi foto olsun tatilden :))Eki Görüntüle 1738493 Eki Görüntüle 1738493
Sorma sorma gordum buz burda oda değiştirince değişiklik yaptık diye sevinelim onlar başka şehirlere tatile gitsinHec napak iste ben bebek emziriyom millet tatil fotosu paylasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?