- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.681
Oyledir canim da nefesi kesiliyo aglamaktan ole bi aglama yok yani ondan tirsiyomHem aglamasini da çok dert etmeBebeğin iki aya kadar ağlaması Allah'tan başka ilah olmadığına(ve Muhammed Aleyhisselam'ın onun kulu ve Rasülü olduğuna) şehadettir.
Dört aya kadar ağlaması,Allah'ü Teala'ya itimatdır.
sekiz aya kadar ağlaması,Peygamber Efendimize salevattır.
İki seneye kadar ağlaması,da anne ve babasına istiğfardır.
İki çocuklu olanları da com taktir ediyorum valla Allah güç kuvvet versin namaz kılarken hemen yanına alsan diğerini de oyalanacak bisey versen namaz kilana kadar dikkatini dagitsan namazı öncelik yapmak gerek namaz tamamsa diğerlerini Rabbim kolaylaştırır insallah hurmetineYa ben bebisi yanima biyerw koyamiyorum oglum bisi yapar diye besige koyunca da ortaligi yikiyo. Emzikte almiyo. Ben farzi kilana kadar catlar olur allah korusun
O zaman kazaya kalacak napalim hiç yoktan iyidir diyelim :)Oyledir canim da nefesi kesiliyo aglamaktan ole bi aglama yok yani ondan tirsiyom
Tm o zaman.Amaan eskiler durdugu yerde duruyo zaten yenileri kacirma bari
Ya iste oburunun aklierse olur da ilk is kardesinin yaninda bitiyo oglum.neyse bakalim hayirlisiyla su 1ay gecsin daha bi duzene girer insallah. Oglumda ancak 3aylikken baslayyabilmistim .bunda da kismet insallh tez vakitte baslarim.İki çocuklu olanları da com taktir ediyorum valla Allah güç kuvvet versin namaz kılarken hemen yanına alsan diğerini de oyalanacak bisey versen namaz kilana kadar dikkatini dagitsan namazı öncelik yapmak gerek namaz tamamsa diğerlerini Rabbim kolaylaştırır insallah hurmetine
İnsallah canım önemli olan niyet sonuçtaYa iste oburunun aklierse olur da ilk is kardesinin yaninda bitiyo oglum.neyse bakalim hayirlisiyla su 1ay gecsin daha bi duzene girer insallah. Oglumda ancak 3aylikken baslayyabilmistim .bunda da kismet insallh tez vakitte baslarim.
Aman ne olsun ekşınsiz ekşınsız +18sayfasinda takiliyom.milletin ekşınlarını okuyom.Tm o zaman.
Eee anlat bakalım ne var ne yok...
Oyle tabi. Ama insan huzursuz oluyo yinedeİnsallah canım önemli olan niyet sonuçta
Olma olma elinde olsa yapacaksın Allah biliyorOyle tabi. Ama insan huzursuz oluyo yinede
Reklamdaki bebislere benziyo ufaklik masallahIrembbs canım su profildeki senin bebeğin mi maşallah subhanallah ne tatlı
Ay yok benim bebeğim değil hamileykn tatlıkığı hoşuma gitmşti öyle koymştum sonrada kaldırmaya fırsat olmadı...:)Irembbs canım su profildeki senin bebeğin mi maşallah subhanallah ne tatlı
Kesinlikle al ye bal balReklamdaki bebislere benziyo ufaklik masallah
He tamam o zaman seninkide çok tatlıdır eminimAy yok benim bebeğim değil hamileykn tatlıkığı hoşuma gitmşti öyle koymştum sonrada kaldırmaya fırsat olmadı...:)
Bol uzun rahat uykular :)Hanımlar siz iyi sohbetler benim kız uyurken azda ben uyuyayim iyi geceler
Annesi bizim yerimize öpücüklere bog tosunuAma benim tosun paşamda bi o kadar tatlıdır bi görseniz nasl yersiniz oğluşumu...
Iyi gecelerHanımlar siz iyi sohbetler benim kız uyurken azda ben uyuyayim iyi geceler
Allah bagislasin annesi. Kesin cok tatlidir. Yemelik oluyo bebisler zaten. Sende bizom icin ye tosununuAma benim tosun paşamda bi o kadar tatlıdır bi görseniz nasl yersiniz oğluşumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?