2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Oyledir canim da nefesi kesiliyo aglamaktan ole bi aglama yok yani ondan tirsiyom

Ya ben bebisi yanima biyerw koyamiyorum oglum bisi yapar diye besige koyunca da ortaligi yikiyo. Emzikte almiyo. Ben farzi kilana kadar catlar olur allah korusun
İki çocuklu olanları da com taktir ediyorum valla Allah güç kuvvet versin namaz kılarken hemen yanına alsan diğerini de oyalanacak bisey versen namaz kilana kadar dikkatini dagitsan namazı öncelik yapmak gerek namaz tamamsa diğerlerini Rabbim kolaylaştırır insallah hurmetine

Ya iste oburunun aklierse olur da ilk is kardesinin yaninda bitiyo oglum.neyse bakalim hayirlisiyla su 1ay gecsin daha bi duzene girer insallah. Oglumda ancak 3aylikken baslayyabilmistim .bunda da kismet insallh tez vakitte baslarim.

Ya iste oburunun aklierse olur da ilk is kardesinin yaninda bitiyo oglum.neyse bakalim hayirlisiyla su 1ay gecsin daha bi duzene girer insallah. Oglumda ancak 3aylikken baslayyabilmistim .bunda da kismet insallh tez vakitte baslarim.
İnsallah canım önemli olan niyet sonuçta

Hanımlar siz iyi sohbetler benim kız uyurken azda ben uyuyayim iyi geceler

Ama benim tosun paşamda bi o kadar tatlıdır bi görseniz nasl yersiniz oğluşumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…