2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Uf be karakutum zaten icim gidiyor tatil isine. Benimkisi alanyaya goturecekti fiyat arastiriyordu ben sonradan ustunde durmadim ev aldik bi suru borcumuz var. Bizim yerimize de gez
Sizinki de kalici yatirim bos ver. Gezmede olur insallah ilerde

Senin kocanin derdi ne bi bitmedi gitti beya
Canim benim kocam cok takintili bi tip. Otele or.....luk yapan ladinlarla seref....z erkekler asna fisneye gidermis. Beni oyle bi ortama sokmazmis. Psikopata bak ya butun kadinlar o.... butun erkekler s....siz sanki tovbe tovbe
İnsanın fikri neyse zikri o olurmuş benim eşim muhafazakar biridir tutucudur geldiğimiz otel de tesettüre riayet eden kadın erkek tesislerin ayrı olduğu bir otel herkes kendine uygun bi yer bulur yeter ki istesin o dediği tarz oteller de çok atarsa böyle bizim geldiğimiz gibi oteller de

Kızlar bu tatilinde sonrası var şimdi böyle diyonuz da eşim polis çevik kuvvet olarak gorev yapıyor 14 gün yillik izne çıktı ve ben tatil sonrası şırnaga doğu görevine gidebiliriz personel eksiği varmış mecbur yolluyolar dedik barı son kıyak yapalım kendimize ;( zey-mur Mazef E elfo

Ammaan canim adamin niyeti yok ya gezmeye ancak bahane uretsin bana. Ben coktan vazgectim ona hadi sunu yapalim buraya gidelim demekten. Oyle odadan odaya geziyom ben.

Hadi ua insallah olmaz ole bisi dicem de orda gorev yapanlar da insan evladi. Allah hakkinizda hayorlisini nasip etsin demwk daha dogru sanirim.

Olsun yinede tatile ciktin

Hadi ua insallah olmaz ole bisi dicem de orda gorev yapanlar da insan evladi. Allah hakkinizda hayorlisini nasip etsin demwk daha dogru sanirim.
Ya zaten doğu görevi yapacağını biliyorduk da zamanlama kötü oldu normalde haziranda isterse gider istemezse ertelerdi ama şimdi mecburi bebek yeni doğdu hava soğuk orası ateş yeri bunlar dusunduruyor yoksa sorun değil doğu

Amiiiinn insallah. Ya seni yakalamisken bisi soraxam. Sen namaz kilabiliyomusun. Yani cocuktan dolayi
Evet çok sukur kiliyorum bir iki kere yakalandım namaz kılarken uyandı onda da bozmadim biraz ağladı ama olsun biseycik olmaz o kadardan

Evet çok sukur kiliyorum bir iki kere yakalandım namaz kılarken uyandı onda da bozmadim biraz ağladı ama olsun biseycik olmaz o kadardan
Ay benmi beceremiyorum su zamani ayarlamayivya. Ne zaman namaza niyetlensem kiz viyakliyo ama sanarsin etini kopariyolar. Onu sakinlestir emzir derken diger namazin vakti geliyo. Kis olunca vakitte dar. Off nasi yapcam ben ya.

Ay benmi beceremiyorum su zamani ayarlamayivya. Ne zaman namaza niyetlensem kiz viyakliyo ama sanarsin etini kopariyolar. Onu sakinlestir emzir derken diger namazin vakti geliyo. Kis olunca vakitte dar. Off nasi yapcam ben ya.
Evet öğle ile ikindi arası özelikle çok kısa artık ezan okunur okunmaz koş emzik falan oyalansin en azından farzi kıl benim kizim çok huysuz aglak bi bebek değil maşallah karnını doyur altını temizle uyursa uyur uyumasa öyle hamaginda etrafa bakar beni çok zorlamiyor Rabbim daim etsin insallah yoksa tek basıma canım cikardi

Hem aglamasini da çok dert etmeBebeğin iki aya kadar ağlaması Allah'tan başka ilah olmadığına(ve Muhammed Aleyhisselam'ın onun kulu ve Rasülü olduğuna) şehadettir.

Dört aya kadar ağlaması,Allah'ü Teala'ya itimatdır.
sekiz aya kadar ağlaması,Peygamber Efendimize salevattır.

İki seneye kadar ağlaması,da anne ve babasına istiğfardır.

Ya ben bebisi yanima biyerw koyamiyorum oglum bisi yapar diye besige koyunca da ortaligi yikiyo. Emzikte almiyo. Ben farzi kilana kadar catlar olur allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…