- 13 Haziran 2015
- 786
- 574
- 23
- 33
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.541
Ben kabızlık sorunu yaşamıyorum ama fark ediyor mu kiSadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar yapamamasi normalmis canim. Bide eger sen kendini kabiz edecek seyler yersen bebeginde kabiz olabilirmis
Suya girince yaygara koparmasindan iyidir benimkide giyinecegi zaman deliriyorKizimi yikadik mis gibi oldu cadi sudan cikar cikmaz basiyor yaygarayi
Olabiliyor zeymurunda dediği gibi yedi güne kadar normal ama şişlik olmamak kaydıyla bi sıkıntısı yoksa takma kafana yapar.kaç aylık olmustuEvet canim normalde günde 4 5 kez yapardı
Canim sen olmazsin ama onu edebilir belki. Cok sıkinti yapma o rahatsiz diilse sorun olmazBen kabızlık sorunu yaşamıyorum ama fark ediyor mu ki
2 aylık olacağız iki gün sonra inşallah tesekkur ederim cevaplar içinOlabiliyor zeymurunda dediği gibi yedi güne kadar normal ama şişlik olmamak kaydıyla bi sıkıntısı yoksa takma kafana yapar.kaç aylık olmustu
Ay yok benimkiler suya bayiliyo aman nazar degmesin yoksa cok zor olurduSuya girince yaygara koparmasindan iyidir benimkide giyinecegi zaman deliriyor
Herzaman bekleriz2 aylık olacağız iki gün sonra inşallah tesekkur ederim cevaplar için
Tesekkur ederim bilgemizCanim sen olmazsin ama onu edebilir belki. Cok sıkinti yapma o rahatsiz diilse sorun olmaz
Simartma şunu burnu kalkıyor sonraTesekkur ederim bilgemiz
Kız buralar bizden sorulur oldu farkettinmiHerzaman bekleriz
He ya aynen kimse ugramiyoKız buralar bizden sorulur oldu farkettinmi
Neyyyy bana bakkk sacini basini kor makasla keserim seninSimartma şunu burnu kalkıyor sonra
Yeni makasla daha iyi olmazmiNeyyyy bana bakkk sacini basini kor makasla keserim senin
O zaman duzgun olur. Hazir aradan kuafor isini cikarcan dimi bisiiikYeni makasla daha iyi olmazmi
Kakul istemem ama kat isterimO zaman duzgun olur. Hazir aradan kuafor isini cikarcan dimi bisiiik
Yok ole siparis ben nasi kesersem oKakul istemem ama kat isterim
O zartlar olmasa seni canindan bezdirir yavruKoca herif gibi gene zart zirt çıkarttı. Ama yinede Allah yokluğunu göstermesin o zartlarin
Allahtan dışarda yapmiyor yoksa kimse inanmaz o sesin ondan çıktığına ben yaptin zannederler rezil kepaze olurumO zartlar olmasa seni canindan bezdirir yavru
Ayy bak simdi birden yapsa keske diyesim geldi niyekiAllahtan dışarda yapmiyor yoksa kimse inanmaz o sesin ondan çıktığına ben yaptin zannederler rezil kepaze olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?