2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kizlar buzluga sut koydunuz da cikarip icirdiniz mi? Ben arada icmedigi oluyo ve derin dondurucuya atiyorum. 2 seferdir tuhaf bi koku ve demir tadi gibi bi tat olusuyo.. koku ve tat degisime ugruyo.. ilk seferinde bebegime hic vermeden doktum. Bugun de cikartmistim bu defa vereyim dedim.. suratini burusturarak diliyle itiyo biberonu.. icilecek gibi degil hakketen.. bozuldu mu acaba sutlerim.. dolabim hic durmaksizin calisiyor.. sogutucumda bi sorun yok yani.. neden olabilir.. sizinkiler nasil cikiyor?

Canim ben hic sagmiyorum.yani buzlukta hic sutum yok. Onun icin bisi diyemem.

Valla kız benimkilerde bozuk bozuk çıkıyor cozdurup cozdurup dokuirum valla

Valla kız benimkilerde bozuk bozuk çıkıyor cozdurup cozdurup dokuirum valla
Bozuk degilmis lipaz fazlaligiymis canim.. lipaz da bebekte sindirimi kolaylastiran bi enzim turuymus.. fazla olunca donduruldugunda kotu kokabiliyormus.. daha 1 ay once konulan sut neden bozulsun ki dondurucuda.. saklama kosulu da cozulme kosulu da usülüne uygun.. ilk ay koyduklarimda boyle bisey olmamisti.. 2.aykilerin ikisinde de var.m

Canim ben hic sagmiyorum.yani buzlukta hic sutum yok. Onun icin bisi diyemem.
Canim ben de gunde 1kez sadece geceleri sagiyorum.. o sagdigimi da ertesi gece uyumadan veriyorum cunku geceye sutum onu uykuya gecebilmesi icin yeterli olmuyor.. ama bazi geceler de yeterli geliyor iste ozaman dolaptakini buzluga atip yetmedigi gunler cikariyorum.. bayagi bi teknik uyguluyorum anliycagin...

Anladim canim benim sutum yetiyor cok sukur hoc sagma geregi duymadim ama ise baslayinca evde birakmak icon sagabilirim duruma gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…