- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.501
Himm seninki buyuktu dimi bizimkilerden.. Allah kolaylik versin sana da bebisine de.Yok canın ya dişten dolayı
22de altı aylık olacak.saol insallahHimm seninki buyuktu dimi bizimkilerden.. Allah kolaylik versin sana da bebisine de.
Sen misin sirin sen oraya en ukala uye yaz bu kadar kendini begenmislik olmazBende kendine başka yarlar bulurum
Git kocana saril bacim sen bu enerjiyle napain belli okmaz seninİçimden hepinize sarılmak geldi nedense bugün pek mutluyum halbuki oğlunda hasta ama bi enerji patlaması var içimde
Evde olaydı Kaçarı yoktu da evde değil isteGit kocana saril bacim sen bu enerjiyle napain belli okmaz seninbebisede gecmis olsun.
Hihh dinime laf eden müslüman olsa barıSen misin sirin sen oraya en ukala uye yaz bu kadar kendini begenmislik olmaz
Sen cok farklisin sanki. Dun bana ukala diyodun simdi kendin ukalalik yapiyonHihh dinime laf eden müslüman olsa barı
İşte onu diyom ikimizde birbirimizden beterizSen cok farklisin sanki. Dun bana ukala diyodun simdi kendin ukalalik yapiyon
Ozledin dimi beniİşte onu diyom ikimizde birbirimizden beteriz
He ya neredeydin kizOzledin dimi beni
Misafir vardi kiz esimin teyzesi geldi. Cani bisi cekmis onu yaptik yedik. Ortaligi topla bulasik yika cay ic ancak oldu.He ya neredeydin kiz
Frkindamisin senin caninun bisey çekip ona gitmen yada onu cagirman gerekMisafir vardi kiz esimin teyzesi geldi. Cani bisi cekmis onu yaptik yedik. Ortaligi topla bulasik yika cay ic ancak oldu.
Ben canim cekince yapar yerim zaten de bu ole tek yapilcak bisi diildi ondan.Frkindamisin senin caninun bisey çekip ona gitmen yada onu cagirman gerek
MantimiBen canim cekince yapar yerim zaten de bu ole tek yapilcak bisi diildi ondan.
Yok solemem canin falan.ceker belki ama onun gibi emek isteyen bisiMantimi
Kirikkalenin neyi meshurYok solemem canin falan.ceker belki ama onun gibi emek isteyen bisi
Bilmeme ne alaka oraKirikkalenin neyi meshur
Düşündün dusundum ve kirikkalede olduğuna karar verdimBilmeme ne alaka ora
Bilemedinkiii ora size baya yakin ya ben o kadar yakin diilimDüşündün dusundum ve kirikkalede olduğuna karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?