- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.601
Sağol iyi gecelerYok uyku herseyden onemli enerji lazim sana iyi geceler
Sen yat ben geldimBenin kız uyudu açıkta ben uyuyayim senide yalnız birakcam ama kusura bakna
Sen yat bacimm o bakar bakar gider. Alici diil gidici ozey-mur kız ben yatiyorum benim kız uyudu buralar sana emanet gözün kanadalinin üstünde olsun buraları elimizden alma gibi bir niyeti var
Anam birinden kurtuldum digeri geldiSen yat ben geldim
Ne diyodun bide bana sole bakiimAnam birinden kurtuldum digeri geldi
Zabaha kadar dansSen yat bacimm o bakar bakar gider. Alici diil gidici o
Sen öyle şan beni dövmek için adam topluyorduSen yat bacimm o bakar bakar gider. Alici diil gidici o
Anam banada kimse arka cikmiyomu yanliz kaldimNe diyodun bide bana sole bakiim
Bizim burda calmadan oynayana bisi derler bacimZabaha kadar dansburdayim
Sen benim mekanimda kime dayilaniyon da bide destek istiyonAnam banada kimse arka cikmiyomu yanliz kaldim
Ben o topladiklarini bi carpar vide bolerim acin cikar.Sen öyle şan beni dövmek için adam topluyordu
Abooo yetisin dostlar adam dovuyolarSen benim mekanimda kime dayilaniyon da bide destek istiyon
Tabi tabi butun gun birbirinizi yiyin bana gelince birlesinBen o topladiklarini bi carpar vide bolerim acin cikar.
Yarım saat uyudu kız gece gece, artık bünyem nasıl şaşırmışsa rüya bile gördüm.Herkeşler uyuyo galiba neredwsiniz kiz @Ayaklarim3kilosensiz geyikmi olur
Hadi insallah bu ruyada gercek olsun uyku sorunu cozulsun aminYarım saat uyudu kız gece gece, artık bünyem nasıl şaşırmışsa rüya bile gördüm.
Rüyamda gece uyku sorununu çözmüşüm, gidip kızlara yazayım diyordum, uyanınca neydi neydi diye düşünüp üzüldüm.
Kafam gidik yani.
Bilemedinkiiii. Oda mantinin bi benzeri ole bisi diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?