- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.501
4-9 oluirKızlar acil verebilir misiniz bebek bezinin 3 - 6 kilonun bir büyüğü kaç oluyor
Canim kilo olarak bilmiyorum ama sanirim seninki 1 numara bi buyugu 2numara oda 4 10 kilo falan galibaKızlar acil verebilir misiniz bebek bezinin 3 - 6 kilonun bir büyüğü kaç oluyor
Oyle tabide benim icin yaz kis pek bisey degismiyor her turlu evdeyim ama yazin en azindan h. Sonu koye falan gidiliyo o bile bi degisiklik oluyohangimizde yok ki o sorun
ne yapalım evlatlarımız için kendimizden ödün veriyoruz
Ben misafirliktydim.ayrıca ben 4-8 dedim sen niye hala benim sozumun ustune soz soyluyorsunMazef naber kiz gorusemedik bugun
Senin msji gormeden cvp verdim ben acil diye yazinca. Boynum berbat kolum karincalaniyor. Tas gibi olmus omzumBen misafirliktydim.ayrıca ben 4-8 dedim sen niye hala benim sozumun ustune soz soyluyorsun
Bu ara boynun nasıl bebegim
Lan inat git öküze şöyle seni doktora gotursunSenin msji gormeden cvp verdim ben acil diye yazinca. Boynum berbat kolum karincalaniyor. Tas gibi olmus omzum
Kiz h. Sonu ancak acile gidilir. Acile gidecwgime hc gitmem daha iyiLan inat git öküze şöyle seni doktora gotursun
Sabah söylemezsen öyle olur.ile harabe yokmu onların branş doktoru hafta sonunda oluyorKiz h. Sonu ancak acile gidilir. Acile gidecwgime hc gitmem daha iyi
Kiz burda oyle ozel hastane falan yokki bi devlet hastanesi var. Ondada kim nobetciyse o.Sabah söylemezsen öyle olur.ile harabe yokmu onların branş doktoru hafta sonunda oluyor
Öncelikle ile harabe nin ozl hastane olduğunu anlayabildiğin için seni tebrik ediyorumKiz burda oyle ozel hastane falan yokki bi devlet hastanesi var. Ondada kim nobetciyse o.
Yok cnm gitmem hastaneye falan. Kiz bi agri kesici igne yapip yolluyolar acilde ve denim igne fobim varÖncelikle ile harabe nin ozl hastane olduğunu anlayabildiğin için seni tebrik ediyorum
Esas konuya geliyorum.allahimm cildircam ya inadi birak o öküz kicaba şöyle nerde hastane varsa seni oraya gottsun hafta sonuna falan başların şimdi
Birşey demiyorumBi sicak dus aldim bidr havlu isotip koydum boynuma iyi gelir insallah
Sen bosver beni o okuz sallamiyo sana noluyo kocamdan cok disunuyon valla. Gerci cevremki herkes beni ondan cok dusunuyo oda ayriBirşey demiyorum
Bol bol su ic gelir sen emzirmeye devam etSutum yok
Bugün hep böyleydi kız emziriyorum gene aynı damla damla emiyor çocuk.açlıktan ne versem yiyorBol bol su ic gelir sen emzirmeye devam et
Canini biseyemi sıktın yada üşütmus olabilirmisinBugün hep böyleydi kız emziriyorum gene aynı damla damla emiyor çocuk.açlıktan ne versem yiyor
Ben hep hafta sonları canımı biseye sokarim ve hep bu sorunu yasarim ama bu hafta fazla olduCanini biseyemi sıktın yada üşütmus olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?