2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar sağolun anca yazabilir bizi hiç durmuyor aslında uyumak istiyor uyuyamıyor kusuyor sürekli ısınıyor niye bilmiyorum...

Bilmiyorum ki aslında dikkat ediyorum üşütmemesi için evde sıcak yani bide ısınması yokmu sürekli ıkınıyor OFF sanki boğuyorlarda öyle ıhhh ıhhh diyor...
Karnında sislik varmı en son kakasini ne zaman yaptığı

Bilmiyorum ki aslında dikkat ediyorum üşütmemesi için evde sıcak yani bide ısınması yokmu sürekli ıkınıyor OFF sanki boğuyorlarda öyle ıhhh ıhhh diyor...
Gazimi var canim bi masaj falan yap karnina havlu isit koy ve mutlaka ayaklari sicak olsun

Karnında sislik varmı en son kakasini ne zaman yaptığı
kakasını felan yapıyor yinede sürekli bi ıkınma hali
Gazimi var canim bi masaj falan yap karnina havlu isit koy ve mutlaka ayaklari sicak olsun
masaj yapıyorum yapmazmıyım ama nafile " mutlaka ayaklarını sıcak tut" ddedn ya gazı için mi yoksa kustuğu için mi söyledin..?

masaj yapıyorum yapmazmıyım ama nafile " mutlaka ayaklarını sıcak tut" ddedn ya gazı için mi yoksa kustuğu için mi söyledin..?
İkisi içinde geçerli bu.o aylarda benim kızında gereksiz yere ikinip duruyordu takma kafana

Gaz icin canim eger ayaklari usurse gazi bitmez. Kusmasi refluden falan olabilir yataginin bas tarafini hafif yukselt. Doseginin bas tarafinin altina bi havlu falan katlayip koy. Rahatlatir bebisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…