- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.461
Anlamaz kizim.bu erkeklerin genelinde idrak yolu iltihabı var.direk söylemek lazım.git şöyle bi on dakka ilgilenen sunla deBunaldim evet bunu sen yazdiklarimsan anlayabiliyosan benim kocam olacak adamin coktan anlamasi lazim dimi.
Kiz uyuttum bebisi napiim simdi gidip. Zatenn yaptigi ne biliyomusun. Kizi yatiriyom yanina ben wcye gidiyom o ara konusirsa konusuyo daha ben kapidan cikarken geri donuyo bilgisayarina. Ne b.k var su bilgisayarda anlamiyorun. Sanki kaciyo.Anlamaz kizim.bu erkeklerin genelinde idrak yolu iltihabı var.direk söylemek lazım.git şöyle bi on dakka ilgilenen sunla de
Bu hareket bi senin kocayabhas değildi benim eşim çok iyi bir babadır eviyle çok ilgilidir.ama elinde telefon varsa benim kız takla atsa gormezKiz uyuttum bebisi napiim simdi gidip. Zatenn yaptigi ne biliyomusun. Kizi yatiriyom yanina ben wcye gidiyom o ara konusirsa konusuyo daha ben kapidan cikarken geri donuyo bilgisayarina. Ne b.k var su bilgisayarda anlamiyorun. Sanki kaciyo.
Uykulardayim
Geldigin saatte ben oglanin altini degisiyodum.
Bende oynicak halmi var ya kafam kazan. Senin bebis kac saat uyudu sen ondan hbr ver
Yuttum bi ise yaramadiki. O diil sag kolumla bisi yapamiyorum. Tutmuyo resmen. Uyusuyo zaten. Bi pislik cikarmasa bariParol yutsaydin
Öküze şöyle seni doktora gotursunYuttum bi ise yaramadiki. O diil sag kolumla bisi yapamiyorum. Tutmuyo resmen. Uyusuyo zaten. Bi pislik cikarmasa bari
Okuzun daha habri bile yok hastalandigimdanÖküze şöyle seni doktora gotursun
Haber ver o zamanOkuzun daha habri bile yok hastalandigimdan
Biz 12 yattik 2 kalkti emdi uyudu 6.5 kalktikBende oynicak halmi var ya kafam kazan. Senin bebis kac saat uyudu sen ondan hbr ver
Yendik siziii. Kizim 11de yatti tam 4te uyandi.Biz 12 yattik 2 kalkti emdi uyudu 6.5 kalktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?