2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bunaldim evet bunu sen yazdiklarimsan anlayabiliyosan benim kocam olacak adamin coktan anlamasi lazim dimi.
Anlamaz kizim.bu erkeklerin genelinde idrak yolu iltihabı var.direk söylemek lazım.git şöyle bi on dakka ilgilenen sunla de

Anlamaz kizim.bu erkeklerin genelinde idrak yolu iltihabı var.direk söylemek lazım.git şöyle bi on dakka ilgilenen sunla de
Kiz uyuttum bebisi napiim simdi gidip. Zatenn yaptigi ne biliyomusun. Kizi yatiriyom yanina ben wcye gidiyom o ara konusirsa konusuyo daha ben kapidan cikarken geri donuyo bilgisayarina. Ne b.k var su bilgisayarda anlamiyorun. Sanki kaciyo.

Kiz uyuttum bebisi napiim simdi gidip. Zatenn yaptigi ne biliyomusun. Kizi yatiriyom yanina ben wcye gidiyom o ara konusirsa konusuyo daha ben kapidan cikarken geri donuyo bilgisayarina. Ne b.k var su bilgisayarda anlamiyorun. Sanki kaciyo.
Bu hareket bi senin kocayabhas değildi benim eşim çok iyi bir babadır eviyle çok ilgilidir.ama elinde telefon varsa benim kız takla atsa gormez

Bende. Sabah bi kalktim basimin agrisindan gozlerimi bile acamiyorum. Kizi uyutunca bende.uyudum. hala basim fena. Gozlerim kanlanmis kipkirmizi boynum cok kotu agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…