2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Sorma.3. Kiside nadir geliyo zaten iki kisi yuklendik gidiyoz. TwoPrincess ferrace alacaginiz olsun birakip gittiniz bizi buralarda hain gacilar
Watsapada katilamiyorum buaralar annem burda temizlikti doktordu asiydi...psikolojik sorunlar hep ustuste ne vakit var nede istek zey-mur arada giriyorum bakiorum sen yoksun hemen cikiyorum...

Watsapada katilamiyorum buaralar annem burda temizlikti doktordu asiydi...psikolojik sorunlar hep ustuste ne vakit var nede istek zey-mur arada giriyorum bakiorum sen yoksun hemen cikiyorum...
Hayirdir canin noldu doktor falan. Psikolaga basladinmi gidiyomusin. Kvler sorunmu hala

Hayirdir canin noldu doktor falan. Psikolaga basladinmi gidiyomusin. Kvler sorunmu hala
Cocuk bni tuvalete bile salmio doktor neyime...esim kizini temelli almak istio bn istemiyorum bide kv annemi cok kizdirio hakkimda ileri geri konusuomus o ayri vaka...bebegin kalca ultrasonu ilecasilarini hallettim oyuzden doktora gittik

Cocuk bni tuvalete bile salmio doktor neyime...esim kizini temelli almak istio bn istemiyorum bide kv annemi cok kizdirio hakkimda ileri geri konusuomus o ayri vaka...bebegin kalca ultrasonu ilecasilarini hallettim oyuzden doktora gittik
Hala uyumuyomu seninki ya. Tipi gibi kendide efe cikti pasamin. Inatla uyumuyo yani. Akrep anacim bunlar inatlari fena. Senin bu kv de yetti artik ya bi tutamiyo cenesini. Esinin kizi kac yasindaydi senin . Kucukse ayri dert ergense ayri dert. Sıkıntili bi donem canim ya. Heryerden baska baska dertler. Hayirlisiyla atlat insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…