- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.881
HosbuldumHosgeldin:)
Canim mandalina asitli 9aydan once verme. Oda agri yapmis olabilirElmayı sevmedi mandalinayi seviyor.çorba veriyorum en fazla uç dört kaşık içiyor.ama dedium gibi sanırım ben açlık tokluk kısmını ayarlayamadigim icin. Böyle oluyor
Sen ne geziyon burda kos yat bakiim geliyo terlik:)))Hosbuldum
Ama cok kalamiycam uykum geldi kizim uyurken ben de uyuym diyorum
Yokya mandalina bayyadir vermiyorumzaten.ağrı borekten yda mandalinadan degolCanim mandalina asitli 9aydan once verme. Oda agri yapmis olabilir
Baska ne yedirdin bugun bi dusun. Yada usitmus karni gazlanmis olabilirYokya mandalina bayyadir vermiyorumzaten.ağrı borekten yda mandalinadan degol
Yattim bile hadi iyi gece sizlereSen ne geziyon burda kos yat bakiim geliyo terlik:)))
Sanada iyi gecelerYattim bile hadi iyi gece sizlere
Bence ağrı dünden beri var.iki gece üst işte calpol verdim bi çay kaşığı o kabız yapmış olabilirmi. Pazar gunu akşam artık süt yok diye biraz yoğurt yedirdim.dün benim herif gofret vermiş.bgun birşey yemediBaska ne yedirdin bugun bi dusun. Yada usitmus karni gazlanmis olabilir
Leyn napiyonuz siz cocuga gofret ne. Hem seker hem yapay gida allah kocani napmaya emi hazmedemez o bebek daha onun barsaklari neBence ağrı dünden beri var.iki gece üst işte calpol verdim bi çay kaşığı o kabız yapmış olabilirmi. Pazar gunu akşam artık süt yok diye biraz yoğurt yedirdim.dün benim herif gofret vermiş.bgun birşey yemedi
Ama çok tatlı yiyorLeyn napiyonuz siz cocuga gofret ne. Hem seker hem yapay gida allah kocani napmaya emi hazmedemez o bebek daha onun barsaklari ne
Ben geldim
Ben geldim
Trip atma kiz internet gidip geliyo bi cins giremedim sabahtan beri yoktu yeni geldi geldim bende
Tripte atarim başka şeyde atarimTrip atma kiz internet gidip geliyo bi cins giremedim sabahtan beri yoktu yeni geldi geldim bende
At anam at özledin dimi beni tribin ondanTripte atarim başka şeyde atarim
Lan sen yoktur kimsede yoktu yapayalnız kaldim buraaAt anam at özledin dimi beni tribin ondan
Napiim bacim keyfimden diil ya bi pislik var bizim nette gidip geliyo bi sabit durdugu yok. Sabahtan beri yoktu hic.Lan sen yoktur kimsede yoktu yapayalnız kaldim buraa
Ayy banada kız fırsat vermiyor şimdide yazamıyorumNapiim bacim keyfimden diil ya bi pislik var bizim nette gidip geliyo bi sabit durdugu yok. Sabahtan beri yoktu hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?