2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Şimdi benim kizim alu aylık oldu ya ben epeydir bireylerden tattiriyorum zaten biliyorsun. Şimdi. Ek gıdaya geçilecek ya o nasıl olacak
Canim once yogurt corba gibi sivi gida vereceksin. Diyelimki sabah emzirdin kalkinca bidahaki acikmasinda kahvaltilik biseyler vermen lazim gurmebebek sitesi var ordan bakabilirsin sana ve bebegine en uygun tariflere. Sonra ara ogunde yogurt yada muhallebi sonra oglen gibi corba verebilirsin yada sebze puresi ogleden sobra yine yogurt yada muhallebiden biri sabah vermedigini ver aksamda yine corba muhallebi falan vereceksin. Aralarda seni emecek bunlari birden baslamicaksin azar azar ve zamanla ogun artirarak. Bi hafta kahvalti dene sonra ara ogune gec sonra oglene gibi

Biz mesela sabah kalkiyouz bu emmiyor sonra ben kahvaltı hazırlıyorum ama onuda yeniyor sonra emziriyorum emiyor.o yüzden bana daha ek gıdaya hazır değilmiş gibi geliyor

Biz mesela sabah kalkiyouz bu emmiyor sonra ben kahvaltı hazırlıyorum ama onuda yeniyor sonra emziriyorum emiyor.o yüzden bana daha ek gıdaya hazır değilmiş gibi geliyor
Canim 6ayda baslaman lazim. Yoksa cocuk her tadi reddeder. Ayrica artik mideside buyudugu icin tek sutle doymaz. Belki kahvalti diil ama ara ogunle yada meyveyle baslayabilirsin

Canim 6ayda baslaman lazim. Yoksa cocuk her tadi reddeder. Ayrica artik mideside buyudugu icin tek sutle doymaz. Belki kahvalti diil ama ara ogunle yada meyveyle baslayabilirsin
Yok ben zaten epey bi zamandır kendim yemek yedikce ona tattirdim.bugün mesela su borei yedi hoşuna gitti verdikce yedi ama mesela muhallebi yapıyorum ikinci kasıktan sonrası yok.sanırım açlık tokluk olayinimi ayarlayamiuorun

Su boregi agir gelir kiz naptin sen. Ondan sancilannistir yavru. Sen dedigim siteyw bak bi guzel tarifler var illaki sever birini

Su boregi agir gelir kiz naptin sen. Ondan sancilannistir yavru. Sen dedigim siteyw bak bi guzel tarifler var illaki sever birini
Bakarım kız aman bi iki lokma işte.o dişlerine iyi gelmiştir ondan yemiştir.o siteye yarın bakarım.

Tamam bak guzel seyler var basit zaten yapmasi. Elma falan rendele yedir
Elmayı sevmedi mandalinayi seviyor.çorba veriyorum en fazla uç dört kaşık içiyor.ama dedium gibi sanırım ben açlık tokluk kısmını ayarlayamadigim icin. Böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…