- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.861
Benimde o kadar buyuk kicim olsa ancak sinirimden gulerdim sende haklisinHahahahahahahaha
Benimde o kadar buyuk kicim olsa ancak sinirimden gulerdim sende haklisin
Gerceklere kulagini tikama cAnim bunlar acida olsa gercek
Suratinda meymenet yok bide tip tip seyler yapiyo deli
Bosver sen onu bak gitti zaten.e sen ne sorcaktin banazey-mur pencereyi AC buranın havası bozulmus
Şimdi benim kizim alu aylık oldu ya ben epeydir bireylerden tattiriyorum zaten biliyorsun. Şimdi. Ek gıdaya geçilecek ya o nasıl olacakBosver sen onu bak gitti zaten.e sen ne sorcaktin bana
Canim once yogurt corba gibi sivi gida vereceksin. Diyelimki sabah emzirdin kalkinca bidahaki acikmasinda kahvaltilik biseyler vermen lazim gurmebebek sitesi var ordan bakabilirsin sana ve bebegine en uygun tariflere. Sonra ara ogunde yogurt yada muhallebi sonra oglen gibi corba verebilirsin yada sebze puresi ogleden sobra yine yogurt yada muhallebiden biri sabah vermedigini ver aksamda yine corba muhallebi falan vereceksin. Aralarda seni emecek bunlari birden baslamicaksin azar azar ve zamanla ogun artirarak. Bi hafta kahvalti dene sonra ara ogune gec sonra oglene gibiŞimdi benim kizim alu aylık oldu ya ben epeydir bireylerden tattiriyorum zaten biliyorsun. Şimdi. Ek gıdaya geçilecek ya o nasıl olacak
Canim 6ayda baslaman lazim. Yoksa cocuk her tadi reddeder. Ayrica artik mideside buyudugu icin tek sutle doymaz. Belki kahvalti diil ama ara ogunle yada meyveyle baslayabilirsinBiz mesela sabah kalkiyouz bu emmiyor sonra ben kahvaltı hazırlıyorum ama onuda yeniyor sonra emziriyorum emiyor.o yüzden bana daha ek gıdaya hazır değilmiş gibi geliyor
Yok ben zaten epey bi zamandır kendim yemek yedikce ona tattirdim.bugün mesela su borei yedi hoşuna gitti verdikce yediCanim 6ayda baslaman lazim. Yoksa cocuk her tadi reddeder. Ayrica artik mideside buyudugu icin tek sutle doymaz. Belki kahvalti diil ama ara ogunle yada meyveyle baslayabilirsin
Su boregi agir gelir kiz naptin sen. Ondan sancilannistir yavru. Sen dedigim siteyw bak bi guzel tarifler var illaki sever biriniYok ben zaten epey bi zamandır kendim yemek yedikce ona tattirdim.bugün mesela su borei yedi hoşuna gitti verdikce yediama mesela muhallebi yapıyorum ikinci kasıktan sonrası yok.sanırım açlık tokluk olayinimi ayarlayamiuorun
Geldim geldimGel bacim gel beni bu cemcuk agizlilarla birakma
Bakarım kız aman bi iki lokma işte.o dişlerine iyi gelmiştir ondan yemiştir.o siteye yarın bakarım.Su boregi agir gelir kiz naptin sen. Ondan sancilannistir yavru. Sen dedigim siteyw bak bi guzel tarifler var illaki sever birini
Hosgeldin:)Geldim geldim
Tamam bak guzel seyler var basit zaten yapmasi. Elma falan rendele yedirBakarım kız aman bi iki lokma işte.o dişlerine iyi gelmiştir ondan yemiştir.o siteye yarın bakarım.
Elmayı sevmedi mandalinayi seviyor.çorba veriyorum en fazla uç dört kaşık içiyor.ama dedium gibi sanırım ben açlık tokluk kısmını ayarlayamadigim icin. Böyle oluyorTamam bak guzel seyler var basit zaten yapmasi. Elma falan rendele yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?