- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.901
Olsun napak artik musait oldukca yazariz. Benide oglan rahat birakmiyo. Kizi uyuttum oglum oyun istiyo. Araba suruyoruz beraberAyy banada kız fırsat vermiyor şimdide yazamıyorum
Suruver kız onunda gönlü olsunOlsun napak artik musait oldukca yazariz. Benide oglan rahat birakmiyo. Kizi uyuttum oglum oyun istiyo. Araba suruyoruz beraber
Suruver kız onunda gönlü olsun
Aman zor senin işinde.bende aapkaya başladım büyük olursa benin kıza küçük olursa senin kizaSurmezmiyim hic kizdan vakit buldukca oglumun isteklerini yapmaya calisiyorum sebek etti beni sipa iyice ama cani saolsun bebegimin gonlu hos olsunda gerisi muhim degil. Kiz uyandi oglanda babannesine gitti kizi emzirirken rahatim biraz
Ellerine saglik da valla benim kiz seninkiyle yarisir heralde sen buyuk or ikisinede olsun:))Aman zor senin işinde.bende aapkaya başladım büyük olursa benin kıza küçük olursa senin kiza
Hebya benim kız zayıf seninki topikse.kilodunu diyorsunuz ya obur topikte benimki sizinkiyle ayniEllerine saglik da valla benim kiz seninkiyle yarisir heralde sen buyuk or ikisinede olsun:))
Masallah benim kiz tontik biraz ondan sen buyuk or. Kilosu degismedimi senin kizin hala aynimiHebya benim kız zayıf seninki topikse.kilodunu diyorsunuz ya obur topikte benimki sizinkiyle ayni
Asagi yukari ayni cikar ya. Allah yardimcin olsun valla 6.ay asisi zor. Dikkat et atesine falanEn son 7100du yarın asiye gideceğiz o zaman tartar.ben evdeki tarzıyla tartiyorum sekiz gorunuuor.ama sağlık ocağı ne der emin degilim
Valla bende kilodan çok aşıdan sonrasını düşünüyorum.bi kere evde tarttik dört kilo çıkıyordu sağlık ocağında 4600 çıktı ama garın belli olacaksa aşıdan sonra ne yapacağımı bende bilmiyorumAsagi yukari ayni cikar ya. Allah yardimcin olsun valla 6.ay asisi zor. Dikkat et atesine falan
Asida ayri stres ya amaan atesi huysuzlugu cocuk kadar bizde sıkıntilaniyozValla bende kilodan çok aşıdan sonrasını düşünüyorum.bi kere evde tarttik dört kilo çıkıyordu sağlık ocağında 4600 çıktı ama garın belli olacaksa aşıdan sonra ne yapacağımı bende bilmiyorum
Benim kız hiç şimdiye kade aşıda sıkıntı çıkartmadı ama altı ay aşısı zor vallaAsida ayri stres ya amaan atesi huysuzlugu cocuk kadar bizde sıkıntilaniyoz
Kiz nasi olciim en son 39du cevresizey-mur kiz rulo peçete varya onun uzun tarafı bide eninin yarısının birleşimi kadar bi genişlikte ormisum kızın kafasına olcsene bi
Insallah buda sorunsuz gecer o zamanBenim kız hiç şimdiye kade aşıda sıkıntı çıkartmadı ama altı ay aşısı zor valla
Otuz santim ölçtümde ee olmayacakmi simdiKiz nasi olciim en son 39du cevresi
Ne biliim bacim denesene kizinin kafasina modeli falanda bilmiyomki. Her model degisik olur heralde. Ben anlamamki o islerdenOtuz santim ölçtümde ee olmayacakmi simdi
Benim sıpa uyuyorNe biliim bacim denesene kizinin kafasina modeli falanda bilmiyomki. Her model degisik olur heralde. Ben anlamamki o islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?