2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Surmezmiyim hic kizdan vakit buldukca oglumun isteklerini yapmaya calisiyorum sebek etti beni sipa iyice ama cani saolsun bebegimin gonlu hos olsunda gerisi muhim degil. Kiz uyandi oglanda babannesine gitti kizi emzirirken rahatim biraz
Suruver kız onunda gönlü olsun

Surmezmiyim hic kizdan vakit buldukca oglumun isteklerini yapmaya calisiyorum sebek etti beni sipa iyice ama cani saolsun bebegimin gonlu hos olsunda gerisi muhim degil. Kiz uyandi oglanda babannesine gitti kizi emzirirken rahatim biraz
Aman zor senin işinde.bende aapkaya başladım büyük olursa benin kıza küçük olursa senin kiza

En son 7100du yarın asiye gideceğiz o zaman tartar.ben evdeki tarzıyla tartiyorum sekiz gorunuuor.ama sağlık ocağı ne der emin degilim

En son 7100du yarın asiye gideceğiz o zaman tartar.ben evdeki tarzıyla tartiyorum sekiz gorunuuor.ama sağlık ocağı ne der emin degilim
Asagi yukari ayni cikar ya. Allah yardimcin olsun valla 6.ay asisi zor. Dikkat et atesine falan

Asagi yukari ayni cikar ya. Allah yardimcin olsun valla 6.ay asisi zor. Dikkat et atesine falan
Valla bende kilodan çok aşıdan sonrasını düşünüyorum.bi kere evde tarttik dört kilo çıkıyordu sağlık ocağında 4600 çıktı ama garın belli olacaksa aşıdan sonra ne yapacağımı bende bilmiyorum

Asida ayri stres ya amaan atesi huysuzlugu cocuk kadar bizde sıkıntilaniyoz

zey-mur kiz rulo peçete varya onun uzun tarafı bide eninin yarısının birleşimi kadar bi genişlikte ormisum kızın kafasına olcsene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…