- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.941
29 yasindayim ne var 30a ne kaldiki sunun surasinda Kaz ayaklarim bile varHemen de kabul etti 30 yasini
Benim yok29 yasindayim ne var 30a ne kaldiki sunun surasinda Kaz ayaklarim bile var
Ne hava atiyonki. Ben cok guler yuzlu bi insanim cok gulmukten oluyo napiim yani. 2cocuk anasi hatunum o kadarcik olsunBenim yok
172Senin boyun kisadir. Bodur tavuk her dem taze olurmus
Yolla gorecwm inanmam yoksa. Noldu kiz ne karnini agritti gece geceResmini yolların görürsün o zaman.neyse benim karnına ağrı girdi o yüzden yazamadin
Ay ne bilim birden bi ağrı girdi. Sebebini de anlamadım hala cekiyorum allahtan herif geldide kızla arada ilgilendi.resim mesim gonderemem ya erkeksen.onu geçtim ya ben erkeksemYolla gorecwm inanmam yoksa. Noldu kiz ne karnini agritti gece gece
2 cocuk doguran bi erkek tanimiyom ben ama iste senden supheliyim. Gondereydin bilirdik iste bebisinle bi resminiAy ne bilim birden bi ağrı girdi. Sebebini de anlamadım hala cekiyorum allahtan herif geldide kızla arada ilgilendi.resim mesim gonderemem ya erkeksen.onu geçtim ya ben erkeksem
Bende senden supheliyim2 cocuk doguran bi erkek tanimiyom ben ama iste senden supheliyim. Gondereydin bilirdik iste bebisinle bi resmini
Ortaya ben erkegim diye atlayan sendin ben ne bilecem hangisi dogru. Ben her daim sapina kadar kadinim dedim. Baska bisey demedimBende senden supheliyim
Sap mi?Ortaya ben erkegim diye atlayan sendin ben ne bilecem hangisi dogru. Ben her daim sapina kadar kadinim dedim. Baska bisey demedim
Kadin olunca ne ad verecem kokunemi deseydim.Sap mi?
Ya kimseyi tanimiyomki. Kim kimdir nerededir ne is yapar. Burda en azindan geleb giden belli iyi kotu bildigim insanlar kafama gore takiliyom. Insanin evi gibisi yokBak başka tropiklerde gittik muhabbet bulamadık biz baş başa yurutuyoru bu işi kalabalık olunca beceremiyoruz
Kimse gelmezse gelen giden tabi belli olurYa kimseyi tanimiyomki. Kim kimdir nerededir ne is yapar. Burda en azindan geleb giden belli iyi kotu bildigim insanlar kafama gore takiliyom. Insanin evi gibisi yok
Deli kari sen yokkende burdaydim ben nadirde olsa gelen oluyo onlarida biliyom herkes burdaykende taniyodumKimse gelmezse gelen giden tabi belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?