2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Senin 30 bir yıl var daha ben dört ay sonraotusum daha kaz tırnağın bile yok

Ufalda cebime gir sen kesin bana hava atmak icin kirisigim yok diyon yoksa kesin vardir

Resmini yolların görürsün o zaman.neyse benim karnına ağrı girdi o yüzden yazamadin

Yolla gorecwm inanmam yoksa. Noldu kiz ne karnini agritti gece gece
Ay ne bilim birden bi ağrı girdi. Sebebini de anlamadım hala cekiyorum allahtan herif geldide kızla arada ilgilendi.resim mesim gonderemem ya erkeksen.onu geçtim ya ben erkeksem

Ay ne bilim birden bi ağrı girdi. Sebebini de anlamadım hala cekiyorum allahtan herif geldide kızla arada ilgilendi.resim mesim gonderemem ya erkeksen.onu geçtim ya ben erkeksem
2 cocuk doguran bi erkek tanimiyom ben ama iste senden supheliyim. Gondereydin bilirdik iste bebisinle bi resmini

Bak başka tropiklerde gittik muhabbet bulamadık biz baş başa yurutuyoru bu işi kalabalık olunca beceremiyoruz

Bak başka tropiklerde gittik muhabbet bulamadık biz baş başa yurutuyoru bu işi kalabalık olunca beceremiyoruz
Ya kimseyi tanimiyomki. Kim kimdir nerededir ne is yapar. Burda en azindan geleb giden belli iyi kotu bildigim insanlar kafama gore takiliyom. Insanin evi gibisi yok

Hihh ben yokkende burdaymis.burdaydinda ne oldu herkesi kacirmissin topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…