- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.981
Amaan guzellik uykusuna yatmis birisi.Çok güzel bi uyku çekmişim ellesmeyin çok iyiyim
Neye hirslandi da anneye cimdik atti? Kocisin yapti sancaklar kizzAllah hayorlara cikarsin. Sipa oglum hirsindan dudagimi cimcikledi morardi goren ne sanacak bide acik tebliyim hemen morariyom. Sismis bide. Cayir cayir yaniyo ya.
Guzellikmi. Onun heryeri guzel olsa ne cikar.Amaan guzellik uykusuna yatmis birisi.
Neye hirslandi da anneye cimdik atti? Kocisin yapti sancaklar kizz
Insallah olmaz sen yinede ara ara kontrol ette icin rahat olurKız ateşi normal artık bundan sonra birşey olmaz herhalde
Senin duani ancak hitler ister zatenTiplu cevapliyorum Evet fermante güzellik uykuma yattım bide kaç gundur uyuyamadığı gece uykukarimi tamamladım o uykuyla. Zey-mur hayır olsun yoksa bu hitler benden duamı istiyor
Bugün beni gömme günün galibaSenin duani ancak hitler ister zaten
Sen dun bana meydan okudun burda gomdun bugun sira benimBugün beni gömme günün galiba
Dua et kiz fırsat vermiyor da yazamıyorum.yoksa kim kimi gomuyor gorurdunSen dun bana meydan okudun burda gomdun bugun sira benim
Seviyor teyzesini kizin. Anasinin yalanini biliyodur o:)Dua et kiz fırsat vermiyor da yazamıyorum.yoksa kim kimi gomuyor gorurdun
Olabilir. Sen ara ne onun aramasini bekliyonAnam bir haftadır beni aramiyir bende aramadim.tripmi atıyor nedir
Bu kadar zaman geçtiğini farketmedimki zeymur bana salı gunnu konuştuk gibi geliyordu.Olabilir. Sen ara ne onun aramasini bekliyon
E farketmisin iste arasana simdi ne bekliyon saat erken dahaBu kadar zaman geçtiğini farketmedimki zeymur bana salı gunnu konuştuk gibi geliyordu.
ReddediyorumE farketmisin iste arasana simdi ne bekliyon saat erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?