- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.001
Asinin huzursuzlugudur o. Cok rahatsiz oluyosa bi calpol verBenim kız ota b.ka agliyor kafayı yiyecem ama öyle böyle ağlama değil kulakların istme kaybı yasiyor
Yatarken vereyim diyorunAsinin huzursuzlugudur o. Cok rahatsiz oluyosa bi calpol ver
Surup etkisini 2saate ancak gosterir. Simdi verde uykuya rahat dalsin. Saat kac oldu ne zaman uyicaakYatarken vereyim diyorun
Şuanda ayağımda salliyorum oda elleriyle oyun yapıp kendince şarkı söylüyor ne zaman uyur bilmemSurup etkisini 2saate ancak gosterir. Simdi verde uykuya rahat dalsin. Saat kac oldu ne zaman uyicaak
Hadi ya. Iyi iste adanalilar has adamlardir kiymetini bil. Guzel insanlariz bizKız az önce aklıma ne geldi çok eskiden ben bi radyo sitesine takiliyordum. Ama böyle mahalle gibiydi çoğu kisi birbirini yüz yüze tanıyordu.cep telleri falan birbirine verilirdi.site kapandı şimdi.ama ordada çok samimi olduğum biri vardı.oda adanaliydi.adanalilar beni seviyor
Ohooo olme esegim yaz gelsin. Bebelerin insafina kaldik valla.benim kizda uyumuyo bi turlu.Şuanda ayağımda salliyorum oda elleriyle oyun yapıp kendince şarkı söylüyor ne zaman uyur bilmem
Ay canıımŞuanda ayağımda salliyorum oda elleriyle oyun yapıp kendince şarkı söylüyor ne zaman uyur bilmem
H.gelmissin bizim eve. Iadei ziyaretmi:)Ay canıım
Evet öyle olduH.gelmissin bizim eve. Iadei ziyaretmi:)
Hoşgeldin ablaAy canıım
H.bHoşgeldin abla
Oy canım bende var,ben ikran edeyim size(_)?(_)?Zey-mur çay köy ocaga
Ben misafir değilim.Bebek sevmeye geldim:)Mazef kos kiz kahve falan yap ilgilen misafirimizle ne ilgisiz ev sahibisin sen bole
Annelerin poposunun yer gördüğünü hisseder onlar,ayağa kalkıp öyle sallamalısın ayağında.Birz becerikli olBu kız daha oyun peşindeben uyumak istiyorum
Mantığın bu sallama pozisyonuna izin vermiyorAnnelerin poposunun yer gördüğünü hisseder onlar,ayağa kalkıp öyle sallamalısın ayağında.Birz becerikli ol
Mantık el vermez de bebeklerin istediği o maalesef:)Mantığın bu sallama pozisyonuna izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?