- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.021
Öyle tabii.Ama annenin her yaptığı çocuklara şifa.Ben çocukken kulağım ağrıyordu,annem dediki tavuklar geln kulağını gıdaklayıp ağrıyı alıp götürün.Geçmişdi vallahiAnne diilmisin sen imkansizda olsa yapacan
Oyle tabi. Bilimsel olarak kanitlanmis mesela su opiimde gecsin olayi. Anne o dusunceyle cocugunu optugunde beyin tukuruk yoluyla antibiyotik uretiyomus ve cocugu optugunde gercektwe geciyomus.
Öyle tabii.Ama annenin her yaptığı çocuklara şifa.Ben çocukken kulağım ağrıyordu,annem dediki tavuklar geln kulağını gıdaklayıp ağrıyı alıp götürün.Geçmişdi vallahi.Psikolojik olarak nasıl güvendiysem artık
Ozaman hastayken bebeleri çok öpmek lazımOyle tabi. Bilimsel olarak kanitlanmis mesela su opiimde gecsin olayi. Anne o dusunceyle cocugunu optugunde beyin tukuruk yoluyla antibiyotik uretiyomus ve cocugu optugunde gercektwe geciyomus.
Mazef teldenmi kullanıyorsun?Bu arada internetim bitti
Bana netmi dayanir. Bensiz zaman geciremezsen boyle olur iste. Sakin bitik netle girme fatura 3 kati gelir sonraBu arada internetim bitti
Kardesin kac yasinda canim ergen falanmiKızlar kız kardeşimle kavga ettik. Cep telefonumun yerini unutuyormuşum. Sonra ondan hizmetçiymiş gibi bulmasını istiyormuşum. E kimden istiyeyim. Bebeği emzirmeye başlayınca alıp o halde tel mi arayayım. Çaldır işte teli bul ver nedir yani.
28 yaşında :). Eşimde ergen misiniz siz dedi:)Kardesin kac yasinda canim ergen falanmi
Yani bencede hakli esin. Kiz kardesin bekar ve cocuksuzsa seni anlamamasi cok normal. Yarin onunda bebisi olunca bir teli bulmanin bile ne buyuk bi iyilik oldugunu anlar ve bugun yaptiklari icin pisman olur merak etme sen.28 yaşında :). Eşimde ergen misiniz siz dedi:)
Hosgeldin nerelerdesin bakiim sen
Ben varim be.meydani sana birakirmiyim hicOh buralar banami kaldi
Hosbuldumm is guc ne olsunHosgeldin nerelerdesin bakiim sen
Belli belli nerdeyse aglican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?