2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Esimin kuzeni gelmisti tatile bugun geri donecek te bize ugrayacaklarmis hem burda yiyelim hemde yolda azik yapsin diye bisiler yapalim dedi kv bende onlarla ugrasiyodum. Kizi emzirmek icin oturdum yeni. Biraz daha iyiyim ama ucuklar fena oldu alt dudagim silokunlu gibi sisti kocaman

Övünmek gibi olmasın bende hiç uçuk çıkmaz.kolay gelsin size aman kvdede bi hoş yolda açıkınca yer siz niye biseyler hazirliyirsunu

Ya kizimiz hamile. Sık sık acikiyor. Yoluda uzun. Heran mola veremezler diye yanina koyacaz. Nazar etme kendine. Bendede durduk yere pek cikmazda ben cok oynarim dudagimla. Bazen cok derin kopariyom derisini mikrop kapiyo heralde ondan cikiyo

Ya kizimiz hamile. Sık sık acikiyor. Yoluda uzun. Heran mola veremezler diye yanina koyacaz. Nazar etme kendine. Bendede durduk yere pek cikmazda ben cok oynarim dudagimla. Bazen cok derin kopariyom derisini mikrop kapiyo heralde ondan cikiyo
Bende çok oynarım.bide benim ateşin dudagima vurur.yol babam yol.bir ay cektgimi bilirim

Bende psikopatlik var yolup kanatirim bide oraya tuz limon falan basarim cok acir ama pisiriyo yarayi

Kizim o Fink atacakti sarı kafalarla dolduracaktı burayı sonra baktı ikimizde burdayuz tipik sahipsiz değil.korkup gitti.biliyor başına gelecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…