- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.281
Burasıda öyle kafamizdaki saçtan çok saç vardiBenim dusakabinim yerde zaten o yuzden sokmeye gerek yok da kvninkini sokmustuk biz gecenlerde hic hos diildi.
Benim icin 3. Gun diye bisi yok. Saclarim cok yagli mecbur 2gune bi yikiyomBenimkide öyle bi tariyorum ikinci güne dolanıyor üçüncü kunden sonrasını ne sen sor ne ben soyleyim.döküldüğü için çok dolanıyor galiba.
Ben ne zaman fırsatın olursa yikiyorum benim saçının yağlanması için bir haftayı geçmesi lazimBenim icin 3. Gun diye bisi yok. Saclarim cok yagli mecbur 2gune bi yikiyom
Ay bazen imreniyom kuru saclilara ya. Ben simdi yikadim sabaha kafama yapisir. Ertesi gun biryantinli gibi pasparlak olur.Ben ne zaman fırsatın olursa yikiyorum benim saçının yağlanması için bir haftayı geçmesi lazim
Benim dediklerini yaptinmi sen dün geceElimden pecete dusmuyo. O kadar cok hapsuruyomki artik millet tepki bile vermiyo. Gozlerim kipkirmizi burnup silmekten soyuldu. Ama atesim falan yok cok sukur. Oyle cok halsizde diilim. Nezle olmusum yani grip diil cok sukur
Mecbur ediyom zaten baska caremmi var. Bugun benimki yanimiza geldi bebesi aldi kucagina guya beni dinlendirecek. Okuzluk yapmisti 5dakka evvelinde gonlumu alacak aklinca. Kizi kucagimdan aldi oglan geldi anne hop hop yapalim diye. Onla oynadim ben yine dinlenemedim. Bi taraftan hapsuruk tiksirik. Kv dedi sen yine iyi dayandin kizim bu yorgunluga gunduz ayri aksam ayri yoruluyon uykusuzluk vucut iyi dayandi diye. Beninkide dinliyo oyle. Kv bilerek soylemistir zaten esim duysunda azcik ilgilensin cocuklarla diye.Olsun sırtını sıcak tut idare et napicaksin
Kizim sana söylüyorum gelinin sen anla hesabı yapmıştır oda.senin öküz laf sokmadan anlarmiMecbur ediyom zaten baska caremmi var. Bugun benimki yanimiza geldi bebesi aldi kucagina guya beni dinlendirecek. Okuzluk yapmisti 5dakka evvelinde gonlumu alacak aklinca. Kizi kucagimdan aldi oglan geldi anne hop hop yapalim diye. Onla oynadim ben yine dinlenemedim. Bi taraftan hapsuruk tiksirik. Kv dedi sen yine iyi dayandin kizim bu yorgunluga gunduz ayri aksam ayri yoruluyon uykusuzluk vucut iyi dayandi diye. Beninkide dinliyo oyle. Kv bilerek soylemistir zaten esim duysunda azcik ilgilensin cocuklarla diye.
Isine gelirse oyle bi anlarki ama boyle bisey isine gelmicegi icin orali bile olmaz. Aksam uyicam dedi erkenden saat 6falan iyidedim. Cocuklarin bezi bitmis benim yattihim yere 4 5 tane getirip kullaniyorum ben. Baktim bitmis. Gittim odadan aldim. Kiz salya akitiyo gun icinde 5 6 yelek degisiyorum. Bi yelek icin girdim. Bizim wc odamizda ondan girdim. Bu bi sinirlendi bi uyutmadiniz ne girip cikiyosun odaya diye. Bende ya sabir dedim sustum. Acip agzimi dicektim okuz bura benimde odam. Cocuklarinda benimde esyalarimiz burda sen iyi alistin burda tek takilmaya diye de o an sus dedim kendime. Iste bundan dolandi pesimde. Konusmuyom simdi.Kizim sana söylüyorum gelinin sen anla hesabı yapmıştır oda.senin öküz laf sokmadan anlarmi
Dana yüz verme kuz.bunun aklida gidip geliyor zaarIsine gelirse oyle bi anlarki ama boyle bisey isine gelmicegi icin orali bile olmaz. Aksam uyicam dedi erkenden saat 6falan iyidedim. Cocuklarin bezi bitmis benim yattihim yere 4 5 tane getirip kullaniyorum ben. Baktim bitmis. Gittim odadan aldim. Kiz salya akitiyo gun icinde 5 6 yelek degisiyorum. Bi yelek icin girdim. Bizim wc odamizda ondan girdim. Bu bi sinirlendi bi uyutmadiniz ne girip cikiyosun odaya diye. Bende ya sabir dedim sustum. Acip agzimi dicektim okuz bura benimde odam. Cocuklarinda benimde esyalarimiz burda sen iyi alistin burda tek takilmaya diye de o an sus dedim kendime. Iste bundan dolandi pesimde. Konusmuyom simdi.
Bizim odaya gecme isi pazara kaldi. Kv evi temizleyelim ole gecin dedi. Temiz temiz yatsin bebisler dedi. Iyi dedim bende. 2 gun daha ozgur takilsin sonra ben ona gosteririm ozgurlugu.Dana yüz verme kuz.bunun aklida gidip geliyor zaar
Burnundan getir kız.gece cikatmadigin ses kalmasinBizim odaya gecme isi pazara kaldi. Kv evi temizleyelim ole gecin dedi. Temiz temiz yatsin bebisler dedi. Iyi dedim bende. 2 gun daha ozgur takilsin sonra ben ona gosteririm ozgurlugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?