2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ne dusunuyon kiz?gorumcenin cani kisir istemis onu yaptim. Aksama ayri yemek yaptim. Kvnin d.gunu bugun ona pasta yaptim ancak oldu. E arada cocuklar olunca saatler suruyo en basit is
Aman öyle oluyor. Bana misafir geleceği zaman ben bir hafta önceden sitrese griyorum valla

Aman öyle oluyor. Bana misafir geleceği zaman ben bir hafta önceden sitrese griyorum valla
Aman bize misafir gelecegi zaman kv ile beraber yapiyoz biz o menuyu dusunuyo ben uyguluyom. Bana ne pisirecegimi soylesinler herseyi yaparim yeterki bana kalmasin isin dusunme kismi.

Aman bize misafir gelecegi zaman kv ile beraber yapiyoz biz o menuyu dusunuyo ben uyguluyom. Bana ne pisirecegimi soylesinler herseyi yaparim yeterki bana kalmasin isin dusunme kismi.
Valla bana dusunmeside zor yapmasida zor kıza koş mutfağa koş yetişirmiş yetişmezmiş sağolsun benim herifte bir hafta önceden başlar ne yapan demeye sonrada ev pis demeye baslar

Ay o zaten dunya cirkindir kiz ugrasmasina gerek yokki
Kız ben öğretmeye çalışıyorum oda kendince yapmaya çalışıyor ama pek komik pek tatlı oluyor.dudağını buzuyor kaslarını kiviriyor ayy anlatamam.bi yaklaşan resmini cekicemde anlık aklına gelince yapiyor

Valla bana dusunmeside zor yapmasida zor kıza koş mutfağa koş yetişirmiş yetişmezmiş sağolsun benim herifte bir hafta önceden başlar ne yapan demeye sonrada ev pis demeye baslar
Benim kocam hic karismaz o islere. Haberi en son dakka olur gelenler arkadasi falan diilse.temizlige de karismaz halimi goruyo. O sen cocuklara bak evi bosver kafasinda. Les gibi olsada sesini etmez cocuklarla ilgileniyosam.

Yerim ben onun cirkin hallerini. Ben oglumun yapacagi zamani bilmedigiimden cogunlukla kamera acik bekletirdim teli. Yaptigi seyi hemen cekerdim. Seni taklit ediyosa sen yap elinde teli beklet yaparsa cek

Benim kocam hic karismaz o islere. Haberi en son dakka olur gelenler arkadasi falan diilse.temizlige de karismaz halimi goruyo. O sen cocuklara bak evi bosver kafasinda. Les gibi olsada sesini etmez cocuklarla ilgileniyosam.
Benim herife gore ben akşama kadar yatıp totomu buyuttugum için karışır öyle şeylere.bi der görüyorum halini aciyom sana der.bide döner bi iş tut der beberde bakarım fırsat olunca işte tuyarim.evimii sen gorsen evin iyi dersin ona bi turlu begendiremedim.o yüzden artık onu sallamiyorum

Yerim ben onun cirkin hallerini. Ben oglumun yapacagi zamani bilmedigiimden cogunlukla kamera acik bekletirdim teli. Yaptigi seyi hemen cekerdim. Seni taklit ediyosa sen yap elinde teli beklet yaparsa cek
Daha yeni yeni yapıyor.iyice kafasına yerleşince öyle yapicam nöbet tutucam basinda

Bizim evi pazar bi temizliyoz. 2gune birde ben supuruyom ama yinede kalabalik olunca pek duzen tutmuyo. Dun benim oglan almis halasinin kalemini kaloriferleri boyamis. Duvarlar cizik. Elimde bez pesinde dolansam yine baska yeri yapiyo. Bebk durmuyo. Yetisebildigimi yapiyom ben. Kocam beni biliyo zaten durmam firsatim olsa. Ondan ses etmez.

Ben düş aldım banyo yıkamak pis iş.uyuyasim var ama ben kafami koyunca kız kalkar o yüzden oturuyorum simdi
Aman ben banyoyu kafam estiginde yikiyom. Bi ben bi herifim kullaniyoz zaten. Bide temiz kalmiyoki anacim benim saclar herifin killar yerler hep kil tuy

Aman ben banyoyu kafam estiginde yikiyom. Bi ben bi herifim kullaniyoz zaten. Bide temiz kalmiyoki anacim benim saclar herifin killar yerler hep kil tuy
Anamin dusa kabinin altuni soktum benden başka kimse sokemior orayı.temelli banyyu hep yikadim.

Benim dusakabinim yerde zaten o yuzden sokmeye gerek yok da kvninkini sokmustuk biz gecenlerde hic hos diildi.

Ya saclarim uzadi iyice bi dolasmiski sorma. Zor taradim. Zaten dokuluyodu bide dolasinca sacin yarisi fircada kaldi. Kestirmeyede kiyamiyom ama boylede taramasi yikamasi kurutmasi ayri dert ya

Ya saclarim uzadi iyice bi dolasmiski sorma. Zor taradim. Zaten dokuluyodu bide dolasinca sacin yarisi fircada kaldi. Kestirmeyede kiyamiyom ama boylede taramasi yikamasi kurutmasi ayri dert ya
Benimkide öyle bi tariyorum ikinci güne dolanıyor üçüncü kunden sonrasını ne sen sor ne ben soyleyim.döküldüğü için çok dolanıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…