- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.401
Yok be degistirmem gitsin nerde kaliyosa kalsin. 3aydir yan gelip yatiyoSen oda ayırma hayallerini kendi evine sakla artık.neler olacak ben bile merak ediyorum.kavga ederseniz o gitsin SEM değiştirme artık oda
Ver eline yastığını defet gerisini o dusunsunYok be degistirmem gitsin nerde kaliyosa kalsin. 3aydir yan gelip yatiyo
Bende napim çam sildim tüller yıkandı şimdi perdeleri ativam makineye evleri supurdum sildim.daha mutfağa hiç gitmesin kızı uyuttum şimdi.tekrar iş başı.ay ne çok calismisim.sen naptin herif nasilAy gece kendi odamizda kaldik ya ondan giremiyom. Sabahta yemek cocuklar falan ancak firsat buldum. Simdi de bebeleei doyirdum uyutcam. Sen naptin.
Bi sıkınti yasamadik simdilik. Sadece ne kadar zor zamanlar yasadigimi gordu. Cocuk uyandi gece evde dolastik beraber. Ha bire uyandi ama oglene kadar uyudu zaten.Bende napim çam sildim tüller yıkandı şimdi perdeleri ativam makineye evleri supurdum sildim.daha mutfağa hiç gitmesin kızı uyuttum şimdi.tekrar iş başı.ay ne çok calismisim.sen naptin herif nasil
Gece uyandığını girdiyse iyi.öğlene kadar uyuduğunu söyleme kız.gündüzden uyumuyor de.anlasin haliniBi sıkınti yasamadik simdilik. Sadece ne kadar zor zamanlar yasadigimi gordu. Cocuk uyandi gece evde dolastik beraber. Ha bire uyandi ama oglene kadar uyudu zaten.
Haa eksik uykusunu tamamladı.zeymur yine naparsa yapsın.neyse bakalım ilerleyen gunleride gorucez.bunun kazı var kakasi var dışı var var oğlu varKiz yok herif uyudu oglene kadar. Gece ben kalktikca uyandi. Uykusu bolundu bol bol anlamistir 3 aydir ne yasadigimi ki bu iyi halimiz.
Aman oglaninda vardi ben hic bilmem bisey yaptigini ancak hasta olursa ilgilenir. Yoksa yokHaa eksik uykusunu tamamladı.zeymur yine naparsa yapsın.neyse bakalım ilerleyen gunleride gorucez.bunun kazı var kakasi var dışı var var oğlu var
Aman anca biz cekiyoruz sıkıntıyı. Bizimki kanepede yatiyorya önce siz rahat edin diye diyordu.dün gel yanımızda yat dedim yok ben orda rahat hareket edemiyorum dedi.kız gece ağlayarak uyaniyorya uykusu bolunmeyecekAman oglaninda vardi ben hic bilmem bisey yaptigini ancak hasta olursa ilgilenir. Yoksa yok
Hepsi ayni ya. Normalde benim oglan ciglik cigliga uyaniyordu. Sanki babasini rahatsiz etmiyim dercesine uyandi bana sesleniyo. Anne mutfaga gidelim diye.Aman anca biz cekiyoruz sıkıntıyı. Bizimki kanepede yatiyorya önce siz rahat edin diye diyordu.dün gel yanımızda yat dedim yok ben orda rahat hareket edemiyorum dedi.kız gece ağlayarak uyaniyorya uykusu bolunmeyecek
Aman işte en iyisi bile bizim kadar olamaz.Hepsi ayni ya. Normalde benim oglan ciglik cigliga uyaniyordu. Sanki babasini rahatsiz etmiyim dercesine uyandi bana sesleniyo. Anne mutfaga gidelim diye.
E heralde. Anayiz biz ana:)Aman işte en iyisi bile bizim kadar olamaz.
Yardımlarını istemem kıymet bilseler oda yeterE heralde. Anayiz biz ana:)
Yok kız öyle deme.bak mesela benimki benim biçimi kaldırmış ama benim haberim yok nedense farketmemisimValla bizim herifler boga askimizdan olseler kiciniz kalkmasin der yine belli etmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?