- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.441
Benim kız anne sade kurabiye yapma dur ben sana iç malzemesini verim dedi.uğraştı çıkartamadı onu çıkartmaya ugrasiyoruzKiz benim kurabiyeler pisiyo. Sen naptin?
Benimkide lohusaligimi burnumdan getirmişti ona saysinKuruluguna cozum soyledik te diger sebeplerden adami istemedin. Kiz bak bunlar boga erkegi akrepler bir bunlar iki. Uckurlarina duskun olur bunlar. Hadi benimkinin kabahati var cezasini cekiyo. Sen adami uzaklasturma kendinden.
Yavrum hala kabizmiBenim kız anne sade kurabiye yapma dur ben sana iç malzemesini verim dedi.uğraştı çıkartamadı onu çıkartmaya ugrasiyoruz
Patates kabiz yapabilir. Sen demir ilaci kullaniyonmu kizaEvde patates havuç ıspanak var ucunu başlayıp çorba yapsam olmazmı kıza kabız yaparım.gene taş gibi cikartmis
Aman o kadari hos gor. Sen lohusa lohusa alinganlik yapmisindir.Benimkide lohusaligimi burnumdan getirmişti ona saysin
Yok kız vermiyorum.versem neler olur acabaPatates kabiz yapabilir. Sen demir ilaci kullaniyonmu kiza
Bende omu yapti acaba diye sordum zatenYok kız vermiyorum.versem neler olur acaba
O olur bak yumusatir barsaklariniHavucla ispanaga az princ atsam
Ne verdiğine o kadar dikkat ediyorumki ne kabız yaptı bilmiyorunBende omu yapti acaba diye sordum zaten
Sen kabizmisinNe verdiğine o kadar dikkat ediyorumki ne kabız yaptı bilmiyorun
Ben iki ayı geçti kabizim.taş çıkarıyorum resmen ama beni ne kabız etti onuda bilmiyorumSen kabizmisin
Sen kabizsan sutunden gecer bebege ondan kabiz oluyodur bebek. Once senin kendine cozum bulman lazimBen iki ayı geçti kabizim.taş çıkarıyorum resmen ama beni ne kabız etti onuda bilmiyorum
Valla bulamıyorum.çünkü kabız olmam için bi neden yok.ama bu hafta benim herife kuru kayısı ve incir aldircamSen kabizsan sutunden gecer bebege ondan kabiz oluyodur bebek. Once senin kendine cozum bulman lazim
Senin icinde zor olur be aldir komposto yap ac karnina ye falan nasi faydasi olacaksa isteValla bulamıyorum.çünkü kabız olmam için bi neden yok.ama bu hafta benim herife kuru kayısı ve incir aldircam
Zor tabi kiz.çıkış kapim yırtıldı. Her tuvalette kaniorSenin icinde zor olur be aldir komposto yap ac karnina ye falan nasi faydasi olacaksa iste
Ay ben dogumda basur oldum anami aglatiyodu. Simdi iyiyim cok sukurZor tabi kiz.çıkış kapim yırtıldı. Her tuvalette kanior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?