2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bizde daha siftahlamadik ama artik tirsiyom. Adamin yanina tasindik malum. Bir gece ansizin geliverecek adam:)
Ayy benimki artık istemiyor bile. Önceden sirnasirdi arada.soguttum sanırım kendimden. İşte kızın odayı birazda o yüzden ayircam.gelsin yanıma diye

Ayy benimki artık istemiyor bile. Önceden sirnasirdi arada.soguttum sanırım kendimden. İşte kızın odayı birazda o yüzden ayircam.gelsin yanıma diye
Iyi olur ya sen de rahat edersin. Simdi kiz gik dese uyaniyosundur. En azindan o zaman aglarsa kalkarsin. Adamda evli oldugunu hatirlasin azcik

Iyi olur ya sen de rahat edersin. Simdi kiz gik dese uyaniyosundur. En azindan o zaman aglarsa kalkarsin. Adamda evli oldugunu hatirlasin azcik
Yanı hik dese utanıyorum ben.hem onu engelliyim.hemde benimde hatırlanan lazım artık evli olduğumu. Adam iyi idare etti bu zamana kadar.üstelik hos olmuyor o kanepede ben yatakta

Yanı hik dese utanıyorum ben.hem onu engelliyim.hemde benimde hatırlanan lazım artık evli olduğumu. Adam iyi idare etti bu zamana kadar.üstelik hos olmuyor o kanepede ben yatakta
Bencede canim ya ben dun resmen yatagimla ask yasadim. O kadar ozlemisimki yatagimi. Yumusak yumusak cok iyi geldi. (burda yatak yerine kocamdan bahsediyor olmam lazimdi)

Okuz kocam akilli duraydi ben ona simdiye kadar 10 kere bayram kutlatirdim. Kendi kaybetti.

Valla benimki tamamen benin bencilligimden.yorgunluk uykusuzluk usengeclik ve kuruluğumdan dolayi olmadi
Kuruluguna cozum soyledik te diger sebeplerden adami istemedin. Kiz bak bunlar boga erkegi akrepler bir bunlar iki. Uckurlarina duskun olur bunlar. Hadi benimkinin kabahati var cezasini cekiyo. Sen adami uzaklasturma kendinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…