- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.421
Demek kaldirmis ha. Adam kalkik seviyo demekki. Jenifer lopez totosu gibi:) bak adam o kadar kaldirmis kiymetini bil:)Y
Yok kız öyle deme.bak mesela benimki benim biçimi kaldırmış ama benim haberim yok nedense farketmemisim
He kaldırmış.kaldırırken birde ben farkedeydim daha iyi olurdu sankiDemek kaldirmis ha. Adam kalkik seviyo demekki. Jenifer lopez totosu gibi:) bak adam o kadar kaldirmis kiymetini bil:)
Oda senin ayibin insan nasil farketmez kocasinin kaldirdigini:)He kaldırmış.kaldırırken birde ben farkedeydim daha iyi olurdu sanki
Zey-mur bu konuşma başka yerlerini gidiyor banami öyle geldiOda senin ayibin insan nasil farketmez kocasinin kaldirdigini:)
Yavrum +18sayfasi burasi sorun yok panik olma bu kadarZey-mur bu konuşma başka yerlerini gidiyor banami öyle geldi
Hee unutmusum kız bizde hala tik yok ne +18 inden bahsediyorsun senYavrum +18sayfasi burasi sorun yok panik olma bu kadar
Nasi bisey istiyon.Kız pratik bir kurabiye tarifin varmi
Bizde daha siftahlamadik ama artik tirsiyom. Adamin yanina tasindik malum. Bir gece ansizin geliverecek adam:)Hee unutmusum kız bizde hala tik yok ne +18 inden bahsediyorsun sen
Ayy benimki artık istemiyor bile. Önceden sirnasirdi arada.soguttum sanırım kendimden. İşte kızın odayı birazda o yüzden ayircam.gelsin yanıma diyeBizde daha siftahlamadik ama artik tirsiyom. Adamin yanina tasindik malum. Bir gece ansizin geliverecek adam:)
Yoğurup yuvarlayıp fırına vercegim birşey olsunNasi bisey istiyon.
Iyi olur ya sen de rahat edersin. Simdi kiz gik dese uyaniyosundur. En azindan o zaman aglarsa kalkarsin. Adamda evli oldugunu hatirlasin azcikAyy benimki artık istemiyor bile. Önceden sirnasirdi arada.soguttum sanırım kendimden. İşte kızın odayı birazda o yüzden ayircam.gelsin yanıma diye
Yanı hik dese utanıyorum ben.hem onu engelliyim.hemde benimde hatırlanan lazım artık evli olduğumu. Adam iyi idare etti bu zamana kadar.üstelik hos olmuyor o kanepede ben yataktaIyi olur ya sen de rahat edersin. Simdi kiz gik dese uyaniyosundur. En azindan o zaman aglarsa kalkarsin. Adamda evli oldugunu hatirlasin azcik
Bencede canim ya ben dun resmen yatagimla ask yasadim. O kadar ozlemisimki yatagimi. Yumusak yumusak cok iyi geldi. (burda yatak yerine kocamdan bahsediyor olmam lazimdi)Yanı hik dese utanıyorum ben.hem onu engelliyim.hemde benimde hatırlanan lazım artık evli olduğumu. Adam iyi idare etti bu zamana kadar.üstelik hos olmuyor o kanepede ben yatakta
Farkindayim. Ama naparsin şartlar bunu gerektiriyorBencede canim ya ben dun resmen yatagimla ask yasadim. O kadar ozlemisimki yatagimi. Yumusak yumusak cok iyi geldi. (burda yatak yerine kocamdan bahsediyor olmam lazimdi)
Valla benimki tamamen benin bencilligimden.yorgunluk uykusuzluk usengeclik ve kuruluğumdan dolayi olmadiOkuz kocam akilli duraydi ben ona simdiye kadar 10 kere bayram kutlatirdim. Kendi kaybetti.
Kuruluguna cozum soyledik te diger sebeplerden adami istemedin. Kiz bak bunlar boga erkegi akrepler bir bunlar iki. Uckurlarina duskun olur bunlar. Hadi benimkinin kabahati var cezasini cekiyo. Sen adami uzaklasturma kendinden.Valla benimki tamamen benin bencilligimden.yorgunluk uykusuzluk usengeclik ve kuruluğumdan dolayi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?