- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.561
Onlar benim ruh halimi temsilediyoinkanadali35 baslamisin yine sari kafa yarisina
Ruh halini hiç iyi gormuyorumOnlar benim ruh halimi temsilediyoin
Cok degisken bi ruh halin var o zaman. Her mesaj baska kafa.Onlar benim ruh halimi temsilediyoin
Merhaba bizim de kabızlık problemimiz vardı doktorumuz bir şurup verdi bir de kayısı yiyorum ben sorunumuz kalmadı çok şükürValla bulamıyorum.çünkü kabız olmam için bi neden yok.ama bu hafta benim herife kuru kayısı ve incir aldircam
Bende dün incir kayisi aldım hoşaf kaynattim.tanelerini ben yiyorum suyunuda kıza iciriyorum.eğer oda çare olmazsa doktora gidicem.eğer doktor bi çare bulmazsa bilmiyorum artikMerhaba bizim de kabızlık problemimiz vardı doktorumuz bir şurup verdi bir de kayısı yiyorum ben sorunumuz kalmadı çok şükür
Duphalac surup vrrir barsak hareketlerini duzenlesin diye.Bende dün incir kayisi aldım hoşaf kaynattim.tanelerini ben yiyorum suyunuda kıza iciriyorum.eğer oda çare olmazsa doktora gidicem.eğer doktor bi çare bulmazsa bilmiyorum artik
Benim pabucum yarim falan diil:)zey-mur papucu yarım çok dışarıya oynayalim
Allah yardimcisi olsun.Ay benim kız yine ikinmaya basladi
Senin papucun olduğundan şüphelinin zatenBenim pabucum yarim falan diil:)
He pabucum yok ciplak ayak dolasiyom benSenin papucun olduğundan şüphelinin zaten
He 38 numara. 37ydi oglani dogurunca buyidu 38 oldu yaAyagib 38 numaraysa benim eskileri gonderebilirim
Burnunda büyümüştür seninHe 38 numara. 37ydi oglani dogurunca buyidu 38 oldu ya
Burnum normalde kocaman zaten:)yuzumun yarisi burundan ibaret.Burnunda büyümüştür senin
Hadi ya. Sevindim. Sekerli seviyo dediydin ama sevmis iste bak. Ellerine saglikAyy demeyi unutuyorum hep kurabiyeler benim herif pek beğendi.kızda beğendi eline verdiydim biraz doktu biraz yedi hoşuna gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?