- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.541
Bu kulakları için uzunluk.uzun oluir dimi o zaman uç sırada bir düşerim.Neyy 88 sirami islicen o ney be. Sapka oruyon be kazak diil
Olsun ya. Cok diilmi yinede. Neyse bi isle bakalim islerken cikar ortaya zaten.Bu kulakları için uzunluk.uzun oluir dimi o zaman uç sırada bir düşerim.
Evet başladım bakalım.ne çıkacak çirkin olursa senin kıza yollarimOlsun ya. Cok diilmi yinede. Neyse bi isle bakalim islerken cikar ortaya zaten.
Yolla:)benim kizim guzelligiyle farki kapatirEvet başladım bakalım.ne çıkacak çirkin olursa senin kıza yollarim
Şaka bi yana bitince ölçüleri yollarim küçük dersen daha büyüğünü orerim.benim kıza olur benimki biraz ufak tefek sen koca kafa diyince emin olamadim şimdi.birde seneye giyeceğini düşünürsekYolla:)benim kizim guzelligiyle farki kapatir
Sen orunce bana yolla fotoyu ben bi bakiim mala:)Şaka bi yana bitince ölçüleri yollarim küçük dersen daha büyüğünü orerim.benim kıza olur benimki biraz ufak tefek sen koca kafa diyince emin olamadim şimdi.birde seneye giyeceğini düşünürsek
TamamSen orunce bana yolla fotoyu ben bi bakiim mala:)
Murdumle pembe mi isliyodun sen.
Okuz diye bosa demiyoz biz bunlara da seninkinin yaptigi okuzlugu gecmis malliga girmis resmen.Maç demişken dün kız uyudu bu oturuyor.ben buna canım kocam DİE sarildim sirnastim.bu dediki kokuyosun gitde kız uyuyoken banyo ol bende olacam dedi.ben imali baktım gene bisy yok.az oturdum yerini yaptım yattım. Uyudum
EvetMurdumle pembe mi isliyodun sen.
Ondan sonrada vermeyen ben oluyorum demi.ben konusunda daha o olamamış az daha beklesinOkuz diye bosa demiyoz biz bunlara da seninkinin yaptigi okuzlugu gecmis malliga girmis resmen.
Beklesin diyosan beklesin bakalim. Yaptigi malligi bi telafi etsin. Benimkide gecen gece sirnasti bi. Bende sinirlenmistim buna. Yuz vermedim dondu yattiOndan sonrada vermeyen ben oluyorum demi.ben konusunda daha o olamamış az daha beklesin
İyi olmus.aman yapıyorlar yapıyorlar kendileri unutunca bizde unuttuk satıyorlarBeklesin diyosan beklesin bakalim. Yaptigi malligi bi telafi etsin. Benimkide gecen gece sirnasti bi. Bende sinirlenmistim buna. Yuz vermedim dondu yatti
Aman benim sinirlendigimin bile farkinda olmuyoki. Ona kalsa hersey gulluk gulistanlik ama oyle olmuyorİyi olmus.aman yapıyorlar yapıyorlar kendileri unutunca bizde unuttuk satıyorlar
Bizimkine kalsada öyle aman bazen diyorum bendemi suç beklentimmi fazla bazende seninkindede var hata diyorumAman benim sinirlendigimin bile farkinda olmuyoki. Ona kalsa hersey gulluk gulistanlik ama oyle olmuyor
Hadi 10 olay olsun 5inde biz hatali olalim diger 5indede insan bi kendine bakar acaba biseymi yaptim kadina diyeBizimkine kalsada öyle aman bazen diyorum bendemi suç beklentimmi fazla bazende seninkindede var hata diyorum
Oda doğruHadi 10 olay olsun 5inde biz hatali olalim diger 5indede insan bi kendine bakar acaba biseymi yaptim kadina diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?