- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.521
Orda burda dolandim norum.sen naptinMazef kizzzz gunaydin. Bensiz neler yaptin bakiyim
Sorma bizim kavgaları gormus saftirik sevinmiş biz kavga ediyoruz diyekanadali35 yine kafalarla donatmissin ortaligi
Aman bende napiim cocuklar herif ev ugrasiyom iste.Orda burda dolandim norum.sen naptin
UmutE
Sorma bizim kavgaları gormus saftirik sevinmiş biz kavga ediyoruz diye
Bence çok ekmek yemesin oUmutkanadali35 in ekmegi iste naparsin.:)
Ya bide bizi diyet gunlugunde etiketlemis. Insan once bi kendine bakar.Bence çok ekmek yemesin o
Diyecektim benim iki kilo eksigim var burda isim ne diyede diğer arkadaşların motivasyonu düşmesin diye ses etmedimYa bide bizi diyet gunlugunde etiketlemis. Insan once bi kendine bakar.
Neyy. Bide 2 kilo eksiginmi var. Gerci senin bebe buyuk yav dur yuregime iniyodu birden. Bende 6. Ayda kiloma duserim insallah.Diyecektim benim iki kilo eksigim var burda isim ne diyede diğer arkadaşların motivasyonu düşmesin diye ses etmedim
Herke bir olmuyor ki zeymur.ben 172 boyun 54 kiloyla hamile kaldim.hamileyken 15 kilo aldım.normal doğum olunca zaten birazını orda biraliyorsun.sonra hastalandim hem emzirip hemde yemek yiyemedim.tik tik gitti kilolar.bide benim metabolizmam iyi çalışır sağolsun.ki ben yarısını veremeyip 60 kiloda bile kalsam bana koymazdi.emme eccik göbeğin kaldı onu napcaz bilmiyorumNeyy. Bide 2 kilo eksiginmi var. Gerci senin bebe buyuk yav dur yuregime iniyodu birden. Bende 6. Ayda kiloma duserim insallah.
Bende 1.70im 62yle hamile kalmistim. 14kilo aldim hamilelikte. Dogumda 7si gitti zaten. Simdide 65im ama 60 olmak istiyorum. Gobus mekik cekmeden gitmiyo mecbur mekik cekecen.Herke bir olmuyor ki zeymur.ben 172 boyun 54 kiloyla hamile kaldim.hamileyken 15 kilo aldım.normal doğum olunca zaten birazını orda biraliyorsun.sonra hastalandim hem emzirip hemde yemek yiyemedim.tik tik gitti kilolar.bide benim metabolizmam iyi çalışır sağolsun.ki ben yarısını veremeyip 60 kiloda bile kalsam bana koymazdi.emme eccik göbeğin kaldı onu napcaz bilmiyorum
Benim doğumdan öncede vardı göbeğin o yüzden onuda fazla takmiyorum olmadi bi korse alırım insan içine cikacagin zaman onu takarda ugrasirimBende 1.70im 62yle hamile kalmistim. 14kilo aldim hamilelikte. Dogumda 7si gitti zaten. Simdide 65im ama 60 olmak istiyorum. Gobus mekik cekmeden gitmiyo mecbur mekik cekecen.
Benim matematigim sifir yaw. Simdi oturup baya baya hesap yapmam lazim benim.45 dorde bolunmez. 44 ilmek desek 2ser kessen 22sira olur heralde.beynim durduZymur sana bi soru 45 ilmek var her dört sirada bir iki ilmek kesiliyor.sıfır ilmek olana kade kaç sıra orecegim yani
Bende korse kullaniyom. Kv saolsun. 2 tane getirdi dukkandan. Birini yikayip digerini kullaniyorum.baya topluyo ama cikinca aci gerceklerde ortaya cikiyo. Sikilasmak lazim.Benim doğumdan öncede vardı göbeğin o yüzden onuda fazla takmiyorum olmadi bi korse alırım insan içine cikacagin zaman onu takarda ugrasirim
yanlis ya 44 ilmek dört sırada bir iki ilmek 22*4= 88Benim matematigim sifir yaw. Simdi oturup baya baya hesap yapmam lazim benim.45 dorde bolunmez. 44 ilmek desek 2ser kessen 22sira olur heralde.beynim durdu
Ne sanslisin ben internette baktım kırktan basılır bi korse.dışarı çıkmaya başlayınca sorup öyle alacağım.benim göbek gitmez sanmıyorum.Bende korse kullaniyom. Kv saolsun. 2 tane getirdi dukkandan. Birini yikayip digerini kullaniyorum.baya topluyo ama cikinca aci gerceklerde ortaya cikiyo. Sikilasmak lazim.
Neyy 88 sirami islicen o ney be. Sapka oruyon be kazak diilyanlis ya 44 ilmek dört sırada bir iki ilmek 22*4= 88
Kiz kv ozel bi korse satiyo. 60lira ama 21 gun duzenli giyince 2 cm incelik kalici oluyo. Denedim. Gercekten ise yaradigi icin ondan alacam tekrar ama en kucuk bedeni almak istedigim icin beklicem biraz.Ay
Ne sanslisin ben internette baktım kırktan basılır bi korse.dışarı çıkmaya başlayınca sorup öyle alacağım.benim göbek gitmez sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?