2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Telefon bisiler kelimesini öyle düzeltti bende artık onu duzelnedim.telefonla itismenin alemi yok. Sen anladın zaten.barı buraya gelseydinde takilsaydik
Canim pek bisey yapmak istemiyor aslinda. Burayada aksam bi ugradim sen yoktun iki bosey yazip ciktim. Sabahta firsatim olmadi ancak gelebildim iste.

Bende senden yirmi dk sonra gelmişim.bu ara kızın gece uykusu iyi ama gündüz çok yoruyor artık hiç durmuyor.oyalamakta zorluk cekiyorum. Saat 11 olunca gözünden uyku akıyor kaç gundur kızı uyutunca bende yatiyorum bulduum yere yatarken herif kaldırır diye.gece bi uyaniyorum ustum ortulmus olduğum yrrdeyim

En azindan ustunu ortuyomus. Buna sukur. Gece uyusunda gunduz bi sekilde geciyo vakit. Gece uyumasa gunduzde gecmiyo

Ne yapayim 12 ye kadar oturdular. Bütün duzenimiz saati.kocisime kizdim kizdim.ben artık onlara gitmem onlarda bize gelmesin dedim.bekleyip göreceğiz neler olacak

Ne yapayim 12 ye kadar oturdular. Bütün duzenimiz saati.kocisime kizdim kizdim.ben artık onlara gitmem onlarda bize gelmesin dedim.bekleyip göreceğiz neler olacak
Sevgililer gunune kusmu girdiniz kiz. Biz konusmuyoz hala benimkiyle. Sanki ben bisey yapmisim gibi adam tripleniyo bana

Sevgililer gunune kusmu girdiniz kiz. Biz konusmuyoz hala benimkiyle. Sanki ben bisey yapmisim gibi adam tripleniyo bana
Yok kız kuş değiliz.kocisim dün gelirken bana şal almış hediye olarak.bende bugün gece verebilirim hediyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…