2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızı uyuttum onun yaatiginida yatağa koydum yattım balkonda aigara içip geldi oturma odasına geçti oturdu Tabi telefonla bende uyumusum yattığını bile duymadım.sen ne yaptin
Bende rapor aldim sabah 1aylik. Simdilik rahatladim. 1aya kadarda kiz buyur ek gida falan baslanirsa biseyler olur. Olmadi azcikta parca parca rapor alirim. Benimkiyle hala konusmuyoruz. Megerse kb gecen bu yine gec geldiginde aramis bunu bi guzel haslamis. Cabuk eve gel sen evli barkli adamsin. Karin burda cocuklarla perisan sen gezme tozma pesindesin demis. Buda simdi ne benle nede babasiyla konusuyor. Hastaneyede gelmedi. Bebi kv kb goturdu.

Ayy nasıl guldum icimin yağları eridi valla çok iyi olmus ama senin öküz ders almamış o ayrı.raporda sevindim. Dediğin gibi parça parça alırsın idare edersin.yoğurt falan ver az az bebisede ek gıdaya alışması kolay olsun

Ise baslamaya yakin veririm kiz. 19unda kontrol var. Kilo alimina bakiimde duruma gore baslariz olmadi

Bilmem sanirim psikolojik olarak daha iyi hissedecem
Taneli anlatıyorum. Ak bebeğim çocuğu her zamanki gibi emzireceksin.ama sen yemek yerken kaşığın ucuyla tattiracaksin.böylece ilerde ise geri döndüğünde ek gıdaya başlarken sorun yasamayacaksin.bak benim sipaya eline bisküvi veriyorum onu rahatlıkla yiyor simdi

Nasil oldugunu biliyom kiz. Unutuyon galiba ama benim bi cocugum daha var. Ona daha 3 aylik olmadan meyve tattiriyodum ben. Ama bunada baslarim kiz 4. Ayina girdi sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…