- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.661
Niye zararlı. Yedi aylık olacak artık benim sipaIyide yurutecte en fazla 15dk tutabilecen. Fazlasi zararli. Yetecekmi sana
Biliyom kiz ama idrar yollari enfeksiyonunu tetikliyo kizlarda. Bide kalca cikigi olasiligini artiriyor. Parantez bacak olmasini saymiyom bile.Niye zararlı. Yedi aylık olacak artık benim sipa
Temiz bezle oturturum kalça cikikluna neden olacağına inanmıyorum.bütün yurutece binenler parantez bacakmi oluyorBiliyom kiz ama idrar yollari enfeksiyonunu tetikliyo kizlarda. Bide kalca cikigi olasiligini artiriyor. Parantez bacak olmasini saymiyom bile.
Aman sen bilin. Rahat ederim diyosan al bacim.Temiz bezle oturturum kalça cikikluna neden olacağına inanmıyorum.bütün yurutece binenler parantez bacakmi oluyor
Alim.isim bitincede sana yollayayim kaynanan rahat etsinAman sen bilin. Rahat ederim diyosan al bacim.
Yok bacim istemem ben. Oglumda kullanmadim kizimda da kullanmam. Kv rahat eder kiz. Zaten yarim gun caliscam. Oglanda disarda olur. Kiza kb bakacak buyuk ihtimal.Alim.isim bitincede sana yollayayim kaynanan rahat etsin
Evde kalasicaYok bacim istemem ben. Oglumda kullanmadim kizimda da kullanmam. Kv rahat eder kiz. Zaten yarim gun caliscam. Oglanda disarda olur. Kiza kb bakacak buyuk ihtimal.
Olur bana uyar:)Evde kalasica
Artık çok gecOlur bana uyar:)
Boşuna bosunaBelki bi umut dedim ama
Canim bi doktora git kizin biseye alerjisi falan vardir belkiAyy benim kız bi kaka yapmış elime alsam elim batmazne zaman bitecek bu kabizlik
Ne verdiğinde çok dikkat ediyorum.ne olacak bilmiyorum.kakasini Yapalı bir saat olacak hala durup durup agliyorCanim bi doktora git kizin biseye alerjisi falan vardir belki
Poposunda yirtik falanni oldu axabaNe verdiğinde çok dikkat ediyorum.ne olacak bilmiyorum.kakasini Yapalı bir saat olacak hala durup durup agliyor
Valla her kaka yaptığında bakıyorum kan varmı diye.ayy analık ne zor çiş yapıyı kokla bisey varmı kaka yapıyor karıştır bisey varmı.hamile kalmadan önce bunları anlatmamislardi bana.Poposunda yirtik falanni oldu axaba
Canim kab olmak zorunda diil. Tahris olmustur aciyodur ama kanamiyodur. Farkedemiyosundur.Valla her kaka yaptığında bakıyorum kan varmı diye.ayy analık ne zor çiş yapıyı kokla bisey varmı kaka yapıyor karıştır bisey varmı.hamile kalmadan önce bunları anlatmamislardi bana.
Zamanında bizi yeterince parmakladilar bide kızımı parmaklatim.reddediyorumCanim kab olmak zorunda diil. Tahris olmustur aciyodur ama kanamiyodur. Farkedemiyosundur.
Canim parmaklamadansa anlar dr sen bi gotur yaya zettinyagi sur bari de hafif ice dogru. Yumusar acimaz beljiZamanında bizi yeterince parmakladilar bide kızımı parmaklatim.reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?