- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.741
Al kiz al ihh sefan olsun. Bende alacam yaz bi gelsin. Talan edecem magazalari. Dolapta bana ait yazlik biane bisey yok.Ayy aynı ben dün kendi kendime diyimmi hafta sonu çok ayında biseyler alayim moralim duzelsin.battı balık yan gider
Al kız sende al.ben kısa girerken indirimden birkaç bisey almistim.şimdi onlar elime gelecek ama daha pantalon falan almam lazım.cantam yok çanta isterim.bide ben mutfak eşyası alınca mutlu oluyorum nedenseAl kiz al ihh sefan olsun. Bende alacam yaz bi gelsin. Talan edecem magazalari. Dolapta bana ait yazlik biane bisey yok.
Ay o bendede car. Ozellikle pasta malzemedi almak beni kiyafetten daha cok mutlu ediyo. Ama kiyafete acayip ihtiyacim var. Biktim benimkinin tshirtlerini giymektwn.Al kız sende al.ben kısa girerken indirimden birkaç bisey almistim.şimdi onlar elime gelecek ama daha pantalon falan almam lazım.cantam yok çanta isterim.bide ben mutfak eşyası alınca mutlu oluyorum nedense
Al anacim al. Bende gecen kis ise baslicam diye mecburen almistim. Bu kis hic bisey almadim. Yazlik almayali 3yil oldu. En son ogluma hamile oldugum yaz almistim. Oda hamile kiyafetiydi:£Ayrıca iki yıldır hiçbirşey almadim koca kişi tek kazakla çıktım.bu sene kacari yok alicam
Alsin kız araba alacak parası olduğuna gore kazanıyor artık.Ay o bendede car. Ozellikle pasta malzemedi almak beni kiyafetten daha cok mutlu ediyo. Ama kiyafete acayip ihtiyacim var. Biktim benimkinin tshirtlerini giymektwn.
Kiz bu ökuz butun borclarini kapatmis. Sadece 1yere borcu kalmis. Oda kredi. Ev bakiyomus almak icin.Alsin kız araba alacak parası olduğuna gore kazanıyor artık.
Yanı ne zaman yumurtladıktan bunları.o zaman çok bugün okuzunle.ocağına incir ağacı dik.borçsuz duramaz bu şimdi. Açıkta sana harcasinKiz bu ökuz butun borclarini kapatmis. Sadece 1yere borcu kalmis. Oda kredi. Ev bakiyomus almak icin.
Annesinden ogrendim kiz. Bitirmis borclarini. Ama bugun cikmam. Mevsiminde aliimki herseyi daha cok sey aliim. Simdi bisey bulamam. Zaten dogru duzgun magaza yok burda.Yanı ne zaman yumurtladıktan bunları.o zaman çok bugün okuzunle.ocağına incir ağacı dik.borçsuz duramaz bu şimdi. Açıkta sana harcasin
Bugün diye telefon düzelmiş.birgün.bencede sezonunda al.Annesinden ogrendim kiz. Bitirmis borclarini. Ama bugun cikmam. Mevsiminde aliimki herseyi daha cok sey aliim. Simdi bisey bulamam. Zaten dogru duzgun magaza yok burda.
Benim eltiyle aram iyi olsa onlarin oldugu sehre giderdim. Ordan alirdim. Ora buyuksehir. Ama konusmuyom kendiyle. O diil haftaya bize geleceklermis cocuk gormeye. Ben bunla konusmuyom. Ne yuzle gelip cocugumu sevecek bilmemBugün diye telefon düzelmiş.birgün.bencede sezonunda al.
Niye kustunuzBenim eltiyle aram iyi olsa onlarin oldugu sehre giderdim. Ordan alirdim. Ora buyuksehir. Ama konusmuyom kendiyle. O diil haftaya bize geleceklermis cocuk gormeye. Ben bunla konusmuyom. Ne yuzle gelip cocugumu sevecek bilmem
Aman uzun biraz simdi oglana yemek yedirecem yediriim anlatirimNiye kustunuz
TamamAman uzun biraz simdi oglana yemek yedirecem yediriim anlatirim
Canim karni falan agriyo olmasin kabiz ya.Bu çocuk niye durmuyor ya mizir mizir hep kucak. Kucakta mutlu olsa tamam tasiyayim kucaktada mutlu değil
Bilmiyorum ki. Dişlerde patlayabilir.ama ben kesin patlıcan az kaldiCanim karni falan agriyo olmasin kabiz ya.
Azi cikariyorsa huzursuz olabilir. Haklisin anliyom seni ama catlasan da patlasan da o cocuk senin ve yaptiklari degismicek. Ona kizsan anlamaz. Ustune sen uzuldugunle kalirsin. Kendi kendine soylensen kimin ruhu duyacak. Ya sabir dicen baska xare yok.Bilmiyorum ki. Dişlerde patlayabilir.ama ben kesin patlıcan az kaldi
Anliyodur o sendeki gerginligi. Ben yanlislikla bisey yapip of desem oglum annecim uf olma diye agliyo. Cocuklarin hisleri cok kuvvetli. Sarilip seni sakinlestirmeye calisiyordur annesiZaten dünden beride durup durup bana sarılıyor kuzum. Hep sarılırdı da bunlar farklı.ay kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?