2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Anliyodur o sendeki gerginligi. Ben yanlislikla bisey yapip of desem oglum annecim uf olma diye agliyo. Cocuklarin hisleri cok kuvvetli. Sarilip seni sakinlestirmeye calisiyordur annesi
Ay bilmiyorum. İki gundur çatlama noktasındayken.bu hafta ne gündüzün var nede gecem.günün çoğunu aç geciriyorum. Evi pislik goturuyor.kocaman sıfır destek.üstüne birde güler yüz ve muhabbet bekliyor benden akşamları.

Klasik ökuz erkek ozelligi. Kadinla hic bi sorumlulugu paylasma ama kadinlik bekle.

Klasik ökuz erkek ozelligi. Kadinla hic bi sorumlulugu paylasma ama kadinlik bekle.
Bacaklarimi.ama kemiklerinden bahsediyorum.kollarim agriyor.psikolojim kafayı yemis saat 11 olmuş daha yemek yememisim en sondada kıza bağırınca gözlerim doldu.kızı uyuttum bu işten geldi.niye moralin bozuk diyor bana.sofra kurdum o sofradan iki kere kalktim. Kız ağladıda.kız karyolada uyuyordu.kaldırırsanız uyanır biz kanepede yatalim dedi.ben kızı hep karyolada uyutup beşiğine alıyorum beyimizin derdi başka.

Oyledir tabi adam 7aydir karisini bekliyo. Ama sende haklisin cocuklar insanin anasini aglatiyo. Gecen bi psikolog diyoki ne kadar yorgun olursaniz olun kocaniza isyedigini verin. Is bitincede kocaniza vicdan somurusu yapin. Goreceksiniz bidaha size siz istemeden yanasmicak. Erkek istedigini vermezseniz vicdan kanallarini kapatiyomus. Istedigini verip senin icin su yorgunlugumla gonlunu ettim. Ama sende bana azcik yardim etsen ben daha dinc olurum. Seninlede daha sık ilgilenirim dicekm8ssin

Tamam böyle yapım benim herifin kuracağı cümleyi söylüyorum..görüyorum yoruluyorsun ana bende yoruluyorum.saat kacta geliyorum. Buun gün bir suru insanla uğraşıyordum halmo kalıyor bende......

Tamam böyle yapım benim herifin kuracağı cümleyi söylüyorum..görüyorum yoruluyorsun ana bende yoruluyorum.saat kacta geliyorum. Buun gün bir suru insanla uğraşıyordum halmo kalıyor bende......
Sen bi dene ne olacak. Hic degilse psikologlar bile kar etmiyo drrsin. Ama denemeden bilemezsin.

Aman uyusun. Sende uzan be ne oturuyon. Vucut dinlenir uyu uyuyabilirsen. En sessi eylem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…