- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.721
Benim kız dün gece biraz uyumamak uzun verdide.bekli oluyordur.sen ne yaptin
Benimkilerde dun beni uyutmadi. Oglum yine krizlerdeydi saolsun. Bende oglana puding yapacam.Benim kız dün gece biraz uyumamak uzun verdide.bekli oluyordur.sen ne yaptin
Benimki dün gece üçte uyandı altıya kadar ağladı.en sonunda ayağımda uyuttum. Sekize kadar ayaklarında uyudu.bende oturarak uyudum sabah bi kalktim bacaklar felç.kafa bimilyon.annelik zor meslek valla.Benimkilerde dun beni uyutmadi. Oglum yine krizlerdeydi saolsun. Bende oglana puding yapacam.
Gercekten oyle. Nineler 8 cocugu nasi buyutmus bilmiyomBenimki dün gece üçte uyandı altıya kadar ağladı.en sonunda ayağımda uyuttum. Sekize kadar ayaklarında uyudu.bende oturarak uyudum sabah bi kalktim bacaklar felç.kafa bimilyon.annelik zor meslek valla.
Aman eskiden bu kadar dusmuyorlarmistiki bebeğin üstüne.hatta bak gerçek bir hikâye kadının bebeği olmuş sağlıyormuş oldu oldu diye.ev olayı tam bilmiyorum telaş olmuşlar falan işte kadın ölü bebeğiyle eve gelmiş.laf ne biliyonmu aman bizde köyün oldu sandık.bir daha yaparsın bebek ne olacak denilmisGercekten oyle. Nineler 8 cocugu nasi buyutmus bilmiyom
Orasida oyle tabide. Aman bizim bebelerde pek bi nazli ya. Eskiden gece terorumu varmis. Yatip zibarirmis bebelerAman eskiden bu kadar dusmuyorlarmistiki bebeğin üstüne.hatta bak gerçek bir hikâye kadının bebeği olmuş sağlıyormuş oldu oldu diye.ev olayı tam bilmiyorum telaş olmuşlar falan işte kadın ölü bebeğiyle eve gelmiş.laf ne biliyonmu aman bizde köyün oldu sandık.bir daha yaparsın bebek ne olacak denilmis
Günaydın.bunalımdayım sen ne yapiyorsun vay hain Kanadali o gelir burayaMazef gunaydin kiz napiyon. kanadali35 ozel basligina ne yazmis okudunmu:) hatun bizi cadi abla yapti.
Bizde bebisi kontrole goturduk. Boy kilo falan baktirdik. Kucuk hanim uzamis ama pek bi kilo almamis. Ebe normal aldigi kilo dedi. Bu ay boya vermis dedi. Iyi dedik bakalim.Günaydın.bunalımdayım sen ne yapiyorsun vay hain Kanadali o gelir buraya
Şimdi siz dört aylık oldunuz dimiBizde bebisi kontrole goturduk. Boy kilo falan baktirdik. Kucuk hanim uzamis ama pek bi kilo almamis. Ebe normal aldigi kilo dedi. Bu ay boya vermis dedi. Iyi dedik bakalim.
Tam diil. 3.5 aylik dahaŞimdi siz dört aylık oldunuz dimi
Biz dorduncu ayda 400 gram almistikTam diil. 3.5 aylik daha
Ya adlinda gayet iyi aldigi kilo da gecen ay 2 kilo alinca bana az geldi. Yoksa anormal bisi yokBiz dorduncu ayda 400 gram almistik
Öyle oluir napacan üçüncü ayda grev vuruyor ondan sonrada yavaşlıyor.idare ediceksinYa adlinda gayet iyi aldigi kilo da gecen ay 2 kilo alinca bana az geldi. Yoksa anormal bisi yok
Bende ediyorum zaten canim. Gelisimi gayet guzel cok sukur. Bi sikayetim yok.Öyle oluir napacan üçüncü ayda grev vuruyor ondan sonrada yavaşlıyor.idare ediceksin
Ayy aynı ben dün kendi kendime diyimmi hafta sonu çok ayında biseyler alayim moralim duzelsin.battı balık yan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?