2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimkilerde dun beni uyutmadi. Oglum yine krizlerdeydi saolsun. Bende oglana puding yapacam.
Benimki dün gece üçte uyandı altıya kadar ağladı.en sonunda ayağımda uyuttum. Sekize kadar ayaklarında uyudu.bende oturarak uyudum sabah bi kalktim bacaklar felç.kafa bimilyon.annelik zor meslek valla.

Benimki dün gece üçte uyandı altıya kadar ağladı.en sonunda ayağımda uyuttum. Sekize kadar ayaklarında uyudu.bende oturarak uyudum sabah bi kalktim bacaklar felç.kafa bimilyon.annelik zor meslek valla.
Gercekten oyle. Nineler 8 cocugu nasi buyutmus bilmiyom

Gercekten oyle. Nineler 8 cocugu nasi buyutmus bilmiyom
Aman eskiden bu kadar dusmuyorlarmistiki bebeğin üstüne.hatta bak gerçek bir hikâye kadının bebeği olmuş sağlıyormuş oldu oldu diye.ev olayı tam bilmiyorum telaş olmuşlar falan işte kadın ölü bebeğiyle eve gelmiş.laf ne biliyonmu aman bizde köyün oldu sandık.bir daha yaparsın bebek ne olacak denilmis

Orasida oyle tabide. Aman bizim bebelerde pek bi nazli ya. Eskiden gece terorumu varmis. Yatip zibarirmis bebeler

Günaydın.bunalımdayım sen ne yapiyorsun vay hain Kanadali o gelir buraya
Bizde bebisi kontrole goturduk. Boy kilo falan baktirdik. Kucuk hanim uzamis ama pek bi kilo almamis. Ebe normal aldigi kilo dedi. Bu ay boya vermis dedi. Iyi dedik bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…