- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.821
Yine noldu ya. Senin doguma az kaldi dimi. Bu kadarcik zaman kala ne kavgasi.Yine kavga ettik biktim ya :-| :-(
Arkadasin esiyle sorunu vardi canimcim. Bu arada kendisi 30kusurlu haftalarinda hamile.Kiminle ben konuya yabanciyim sanirim
Evt bende tam mesajlara bakiyordum. Onunki başka bir hayvan turu sanirinArkadasin esiyle sorunu vardi canimcim. Bu arada kendisi 30kusurlu haftalarinda hamile.
Aynen oyleEvt bende tam mesajlara bakiyordum. Onunki başka bir hayvan turu sanirin
Kkya girmeye başladığından beri kocanın kıymetini anladım vallaAynen oyle
Kiymetini anladiysan ona gore davran adama:)Kkya girmeye başladığından beri kocanın kıymetini anladım valla
Ayy kocamdan çok sen aciyon su konuyu ha.şüphelenmeye basladimKiymetini anladiysan ona gore davran adama:)
Haha:)abazayim kizim ben. Adamla siftahim yokAyy kocamdan çok sen aciyon su konuyu ha.şüphelenmeye basladim
Sende adamla iyi geçinde mali mülkü üstüne yapsınHaha:)abazayim kizim ben. Adamla siftahim yok
Aman onun malina ihtiyacim yok benim ama ustume yaparsa yok demem:Sende adamla iyi geçinde mali mülkü üstüne yapsın
Evet az kaldi 17 nisanda dogum bu erkekler hep mi boyle ya biseye sinirlendimi hep benim ustume geliyo bitim boyle yapmasindan hakliymis gibi arkasini donup odaya gidiyo hemen bey efendiiiiiYine noldu ya. Senin doguma az kaldi dimi. Bu kadarcik zaman kala ne kavgasi.
Canim erkekler genelde boyle malesef. Arkasindan gidip haklisin agam bitanesin pasam dicen. Senden alasi olmaz.sıkma sen canini. Bebegini dusun. Illaki anlicaktir sorununu. Sen ustune gidersen daha da sogur araniz.Evet az kaldi 17 nisanda dogum bu erkekler hep mi boyle ya biseye sinirlendimi hep benim ustume geliyo bitim boyle yapmasindan hakliymis gibi arkasini donup odaya gidiyo hemen bey efendiiiii
Gordum gordum. Masallahiniz car. Arkamdan ne isler cevirmissiniz oyle. Yolarim senin sacini basini
onu bilmiyorum ama ben sogudum her defasinda soyledim biseylere kizdin mi bunaldin mi benimle guzelce paylas gelipte benden cikartma sinirini yok almiyoo kafasii degismiyo cani yansa canim yaniyo ama cok kiziyorum ona vurasim geliyoo suannnnnCanim erkekler genelde boyle malesef. Arkasindan gidip haklisin agam bitanesin pasam dicen. Senden alasi olmaz.sıkma sen canini. Bebegini dusun. Illaki anlicaktir sorununu. Sen ustune gidersen daha da sogur araniz.
Cadi uveyabla gibisin hep kiskaniyonuz beniGordum gordum. Masallahiniz car. Arkamdan ne isler cevirmissiniz oyle. Yolarim senin sacini basini
Canim erkek kim nazini cekerse ondan cikarir sinirini. Bosuna paylas deme. Adam paylasan bi tip diilse oldursen bisey anlatmaz. Sende birazda hamilelik hassasiyeti var suan. Sakinlesene kadar konusmayin en iyisi. Kirici olmazsiniz en azindan.onu bilmiyorum ama ben sogudum her defasinda soyledim biseylere kizdin mi bunaldin mi benimle guzelce paylas gelipte benden cikartma sinirini yok almiyoo kafasii degismiyo cani yansa canim yaniyo ama cok kiziyorum ona vurasim geliyoo suannnnn
Senin neyini kiskanacam be. Gudubet kari.Cadi uveyabla gibisin hep kiskaniyonuz beni
Gencim guzelim daha ne olsunSenin neyini kiskanacam be. Gudubet kari.
Pehey. Sende gencsen ben dahabyumurtasindan cikmamis civcivim:)Gencim guzelim daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?