2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Beyfendiyi amcası aramış yarın hamama gidelim demiş.buda o zaman mazefi size bırakırım demiş.ben gitmem dedim zaten babamgilde giderse seni oraya bırakırım dedi.orayada gitmem kendi sıkıntım kendine yetiyor kimseyi çekemem dedim.oturup honkurr honkurr aglayasim var

Senle ne alaka illa biyeremi birakmasi gerekiyo seni. Evde otur. Zaten bebek huzursuz. Rahatta edemezsinki

Senle ne alaka illa biyeremi birakmasi gerekiyo seni. Evde otur. Zaten bebek huzursuz. Rahatta edemezsinki
Bu yarin hamama gitsin.bir daha hiçbir cumartesi yorgunum diye bana aglamasin.pazar günü gitsin.onuda ayrı burnundan getiririm öküz iste

Mazef birak seninki ne halt yerse yesin. Sende burnundan getir. Su erkekler ne zaman bide karilari olduggunu ve onlarinda ilgi bekledigini anlicak ya.

Mazef birak seninki ne halt yerse yesin. Sende burnundan getir. Su erkekler ne zaman bide karilari olduggunu ve onlarinda ilgi bekledigini anlicak ya.
Dün ben kızı uyuttuktan sonra oturdum ağladım.buda ne oldu dedi. Yoruluyorum dedim.benngidecem diye.i yapiyosun.istemiyorsan gitmem bahane bulurum dedi.yok dedim git.şenlik değil.e ne oldu o zaman.bunaldim Yoruldum artık dedim.boşver geçecek bilmemne falan dedi.boş sözler yanı.annene gönderim yok babangile goturum.falan falan.

Ne git diyon sende. Gitme de. Ben kocami yanimda istiyom de. Ailecek biseyler yapalim de. Onlari hamama goturecegine bizi biyee gotur de. Adam sormus iste tam firsatiym8s kullansana. Aman be ben bizim kadinlig8miza tukuriim. Elin kadinlari adami parmaginda oynatir. Bizimde kocalar bizi oynatir.

Aman ne bilim.gitsin anacim ben gitmesin demiyorumki. Ama benide anlasin istiyorum.geçen hafta bir yere görmedik.bu hafta çıkalım işte.hazır bosuz.hafta gitsin.

Aman ne bilim.gitsin anacim ben gitmesin demiyorumki. Ama benide anlasin istiyorum.geçen hafta bir yere görmedik.bu hafta çıkalım işte.hazır bosuz.hafta gitsin.
Soyleseydin bu sekilde. Adam sana guzelce sormus gidiimmi diye. Sende boyle soyleseydin ariza cikaracak olursada bassaydin kalayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…