- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.841
O mesajı bulup getirsene ben öyle bisy demedim bunlar senin uydurmalarin
O gencse beni daha anam yumurtlamadi bile pehhhPehey. Sende gencsen ben dahabyumurtasindan cikmamis civcivim:)
Senle ne alaka illa biyeremi birakmasi gerekiyo seni. Evde otur. Zaten bebek huzursuz. Rahatta edemezsinkiBeyfendiyi amcası aramış yarın hamama gidelim demiş.buda o zaman mazefi size bırakırım demiş.ben gitmem dedim zaten babamgilde giderse seni oraya bırakırım dedi.orayada gitmem kendi sıkıntım kendine yetiyor kimseyi çekemem dedim.oturup honkurr honkurr aglayasim var
Bu yarin hamama gitsin.bir daha hiçbir cumartesi yorgunum diye bana aglamasin.pazar günü gitsin.onuda ayrı burnundan getiririm öküz isteSenle ne alaka illa biyeremi birakmasi gerekiyo seni. Evde otur. Zaten bebek huzursuz. Rahatta edemezsinki
O zaman avm biraksin seniİşte ona buna bırakıp kendi vijdanini rahatlatacak
Vmye gitsem kaç saat durabilcemki.onlar bütün gün olmayacakO zaman avm biraksin seni
Dün ben kızı uyuttuktan sonra oturdum ağladım.buda ne oldu dedi. Yoruluyorum dedim.benngidecem diye.i yapiyosun.istemiyorsan gitmem bahane bulurum dedi.yok dedim git.şenlik değil.e ne oldu o zaman.bunaldim Yoruldum artık dedim.boşver geçecek bilmemne falan dedi.boş sözler yanı.annene gönderim yok babangile goturum.falan falan.Mazef birak seninki ne halt yerse yesin. Sende burnundan getir. Su erkekler ne zaman bide karilari olduggunu ve onlarinda ilgi bekledigini anlicak ya.
Ne git diyon sende. Gitme de. Ben kocami yanimda istiyom de. Ailecek biseyler yapalim de. Onlari hamama goturecegine bizi biyee gotur de. Adam sormus iste tam firsatiym8s kullansana. Aman be ben bizim kadinlig8miza tukuriim. Elin kadinlari adami parmaginda oynatir. Bizimde kocalar bizi oynatir.Dün ben kızı uyuttuktan sonra oturdum ağladım.buda ne oldu dedi. Yoruluyorum dedim.benngidecem diye.i yapiyosun.istemiyorsan gitmem bahane bulurum dedi.yok dedim git.şenlik değil.e ne oldu o zaman.bunaldim Yoruldum artık dedim.boşver geçecek bilmemne falan dedi.boş sözler yanı.annene gönderim yok babangile goturum.falan falan.
Aman ne bilim.gitsin anacim ben gitmesin demiyorumki. Ama benide anlasin istiyorum.geçen hafta bir yere görmedik.bu hafta çıkalım işte.hazır bosuz.hafta gitsin.Ne git diyon sende. Gitme de. Ben kocami yanimda istiyom de. Ailecek biseyler yapalim de. Onlari hamama goturecegine bizi biyee gotur de. Adam sormus iste tam firsatiym8s kullansana. Aman be ben bizim kadinlig8miza tukuriim. Elin kadinlari adami parmaginda oynatir. Bizimde kocalar bizi oynatir.
Soyleseydin bu sekilde. Adam sana guzelce sormus gidiimmi diye. Sende boyle soyleseydin ariza cikaracak olursada bassaydin kalayiAman ne bilim.gitsin anacim ben gitmesin demiyorumki. Ama benide anlasin istiyorum.geçen hafta bir yere görmedik.bu hafta çıkalım işte.hazır bosuz.hafta gitsin.
Açıkçası bugün hiçbirşey enerjim yokSoyleseydin bu sekilde. Adam sana guzelce sormus gidiimmi diye. Sende boyle soyleseydin ariza cikaracak olursada bassaydin kalayi
Aman bosver. Neyse ne. Benimkinin kafasina kaya dustu heralde. Cocugu disari cikardi.Açıkçası bugün hiçbirşey enerjim yok
Hakkım varmış gibi tukenmislik sendromuna girdim sanırım. Seninkine ne oldu bilmiyorum amaAman bosver. Neyse ne. Benimkinin kafasina kaya dustu heralde. Cocugu disari cikardi.
Senin niye bir elinde beş parmak varyetistim stress topunuz geeldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?