- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.801
Buz kizimla hergun gezdik bugün cilmadik ama balkon sefası yaptikkiskandim valla ne guzel o havada millet burda bikiniyle geziyo gunes gormeyelim
O busaatelrde olmaz bilmiyonmu
Bende seni seviyom:)Zey-mur u seviyom
Alah alah alah geliyom len ustunuze. Noluyo burda benden habersiz. Dellendirmeyin benioldurtcenmi beni yolar beni o
BurdayimkiiiO busaatelrde olmaz bilmiyonmu
Seni yogurup kurabiyebyapacam ben. Hain gaci arkamdan ne is ceviriyon sen.
Hoşgeldin canimcimBurdayimkiii
O kim kizzz. Allah canini almaya yanlis niki etiketlemisinAyy @zey108 iyiki geldin bu Kanadali gene antin kuntin işlere girip aramiza nifak tohumları sokmaya calisiyor
O kim kizzz. Allah canini almaya yanlis niki etiketlemisin
DuzelttimO kim kizzz. Allah canini almaya yanlis niki etiketlemisin
Bildik Kanadali.masuru oynayarak aramizi bozmaya çalışıyor.dovuncede dövdü oluyorHosbulmadim.pek napiyo bukanadali35 yine.
Bigun benden iyi bi dayak yicek bu hatun.Bildik Kanadali.masuru oynayarak aramizi bozmaya çalışıyor.dovuncede dövdü oluyor
Döv onu zey-mur zaten bize bide cadı dediBigun benden iyi bi dayak yicek bu hatun.
Oda ayri mevzu. Biyerde koseye sıkısyiracam ben onu.Döv onu zey-mur zaten bize bide cadı dedi
Aman bizden cadı olur ama ondan külkedisi olmazne saniyosa kendiniOda ayri mevzu. Biyerde koseye sıkısyiracam ben onu.
He iste donup o koca kicina baksa anlar zaten bunuAman bizden cadı olur ama ondan külkedisi olmazne saniyosa kendini
Kiminle ben konuya yabanciyim sanirimYine kavga ettik biktim ya :-| :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?