- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.961
Geçmiş mesajları var.baktimda bi mesajı varuhtemelen yanlış anlaşıldı kiblendi.onu ozleyecegizOndandır kesin
Misafirperverligini sikayet ettiydik bizOndandır kesin
Aman be kac gun yicekki ban. Gelir yakinda.Geçmiş mesajları var.baktimda bi mesajı varuhtemelen yanlış anlaşıldı kiblendi.onu ozleyecegiz
Evet onu diyorum.kadın kendine sanmakla haklı çünkü ona şiir gibi ama ben annenin öyle birşey diyeceğini sanmıyorum.hee ilk baniya en geç yarın gelirKaraktersiz dedigi mesaj8 diyon demi kiz. Kadin kendine diyo sanmis heralde:)
Komsularlada benle konustugun gibi konusuyosan cagirmazlar tabi seni.Ayy komşular yine bi evde toplanmış bana haber veren yok ben tesadüfen ogrendim
Yok burda kalvye karilığı yapiyom burda öyle değilim.Komsularlada benle konustugun gibi konusuyosan cagirmazlar tabi seni.
Neyse yarin aliriz cicegimizi kol9nyamizi bi gecmis olsuna gideriz:)Evet onu diyorum.kadın kendine sanmakla haklı çünkü ona şiir gibi ama ben annenin öyle birşey diyeceğini sanmıyorum.hee ilk baniya en geç yarın gelir
Bide itiraf ediyo pis gaci. Seninki ancak klavye sovalyeligi olabilirdi zaten.Yok burda kalvye karilığı yapiyom burda öyle değilim.
Aman sende sole kafa dengi bi ikisini cagir gerisini cagirma. Cocuk kalabalik sevmiyo dersin.O değil.sonrada diceklerki biz seni cagircakikta şundan oldu bundan oldu zirt cikri gibi bahaneler söyleyecekler
Ay burda kafa dengim yokki. Buna yaş ortalaması 50 bitane genç var onunda işi çok bide gelmez oyleAman sende sole kafa dengi bi ikisini cagir gerisini cagirma. Cocuk kalabalik sevmiyo dersin.
E madem oyle ne diye dert ediyon. Bosver cagirmasinlarAy burda kafa dengim yokki. Buna yaş ortalaması 50 bitane genç var onunda işi çok bide gelmez oyle
Aman boşver.Burda çay pasta veririm ben sana.Dedikoduda ederiz:)Ayy komşular yine bi evde toplanmış bana haber veren yok ben tesadüfen ogrendim
Olsun onlar cagirsin ben yok diyimE madem oyle ne diye dert ediyon. Bosver cagirmasinlar
Kek tarif8de veriimmiO değilde binanın içi bi kek kokuyorduki kekmi yapsam acaba
Ay canııım:)Bak zeymur çağırmamışlar,mazefimin canı şekmiş işde:)O değilde binanın içi bi kek kokuyorduki kekmi yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?